Ja, zato si bil že večkrat pozvan da narediš družinsko drevo v katerem bodo vsi tvoji pra, prapra in praprapra alterji.Ti se še rodil nisi, ko sem bil jaz že na tem forumu.
Kje pa vidiš kdo je izključen?vidim, da je pol forumašev izključenih
na desni pod ikono piše če je izključen (sivo polje notri pa piše izključen uporabnik)Kje pa vidiš kdo je izključen?
Točno to, verjetno je izključitev lažja in hitrejša opcija, kot nenehno spremljanje in opozarjanje.Bedarija to. Predolgo se je dopuščalo drisko nekaterih očitnih trolov, ko so drugi pograbili pa prvo izkljuciti debate o politiki, potem pa izključiti vse po spisku.
Saj v pravilih lepo piše naj se ne trola in naj se ima argumentirano debato, admini pa čohajo jaja (da ne rečem kako en sam krši pravila z objavljanjem laži in youtube posnetkov kot argumentov). Potem pa v petek popoldne zabijejo pol ure v odstrel uporabnikov.
No, vsaj slo-teh to ni.
Točno to, verjetno je izključitev lažja in hitrejša opcija, kot nenehno spremljanje in opozarjanje.
Me pa zdaj zanima, kam naj lepim raziskave požarja, kar pod Planet Golob temo ali pride forum nazaj?
Zdaj počasi se bo videlo ali se nadaljuje z žaljenjem ali bo vseeno malce bolje. Če se nadaljuje potem očitno ni še dovolj....
Mene zanima zakaj je luka51 izključen? Ker se resda z njim nisem velikokrat strinjal, ampak ni pacient, ki si zasluži izključitev.
Jaz upam, da se vsaj kdo pokaže da zna tudi normalno komunicirat. V nasprotnem primeru se jih ponovno pošlje na počitnice za dalj časa. In če tudi tisto ne bo pomagalo potem obstaja zgolj samo še odstranitev take osebe, ker ne vidim smisla da nekdo zjutraj vstane na levo nogo in potem zmerja en kup uporabnikov.ah kje... ko se vrnejo pricakuj nov plaz drekanja. upam, da bojo admini na standby-u, da bojo hitro pogasili, preden se spet razvije...