Kvaliteta Alter foruma zadnje čase

Kaj storiti z Alterjem ?

• Skupaj glasov
    140
2. jul 2020
5.038
6.570
113
Bedarija to. Predolgo se je dopuščalo drisko nekaterih očitnih trolov, ko so drugi pograbili pa prvo izkljuciti debate o politiki, potem pa izključiti vse po spisku.

Saj v pravilih lepo piše naj se ne trola in naj se ima argumentirano debato, admini pa čohajo jaja (da ne rečem kako en sam krši pravila z objavljanjem laži in youtube posnetkov kot argumentov). Potem pa v petek popoldne zabijejo pol ure v odstrel uporabnikov.

No, vsaj slo-teh to ni.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

B81

22. jul 2007
36.884
10.452
113
Bedarija to. Predolgo se je dopuščalo drisko nekaterih očitnih trolov, ko so drugi pograbili pa prvo izkljuciti debate o politiki, potem pa izključiti vse po spisku.

Saj v pravilih lepo piše naj se ne trola in naj se ima argumentirano debato, admini pa čohajo jaja (da ne rečem kako en sam krši pravila z objavljanjem laži in youtube posnetkov kot argumentov). Potem pa v petek popoldne zabijejo pol ure v odstrel uporabnikov.

No, vsaj slo-teh to ni.
Točno to, verjetno je izključitev lažja in hitrejša opcija, kot nenehno spremljanje in opozarjanje.
Me pa zdaj zanima, kam naj lepim raziskave požarja, kar pod Planet Golob temo ali pride forum nazaj?

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.915
-386
113
Točno to, verjetno je izključitev lažja in hitrejša opcija, kot nenehno spremljanje in opozarjanje.
Me pa zdaj zanima, kam naj lepim raziskave požarja, kar pod Planet Golob temo ali pride forum nazaj?

ne rabis nikamor, ker je on politicno usmerjen, in se bo spet ssmo drekanje razvilo.

lahko napises, da je objavil raziskavo, kogar bo zanimalo si bo ze sam poiskal in si prebral.

• Objave ne odobravam
Reactions: tomi

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
1691834213364.jpeg

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.807
388
83
Vipavska dolina
ah kje... ko se vrnejo pricakuj nov plaz drekanja. upam, da bojo admini na standby-u, da bojo hitro pogasili, preden se spet razvije...
Jaz upam, da se vsaj kdo pokaže da zna tudi normalno komunicirat. V nasprotnem primeru se jih ponovno pošlje na počitnice za dalj časa. In če tudi tisto ne bo pomagalo potem obstaja zgolj samo še odstranitev take osebe, ker ne vidim smisla da nekdo zjutraj vstane na levo nogo in potem zmerja en kup uporabnikov.

• Všeč mi je
Reactions: msenjur

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.915
-386
113
ma ocitno nekateri vsak dan vstajajo na levo nogo ze vec let! eni celo na vec njih!