Aja za brezveze ga nisi menjal. Se poznamo.Ja, jaz sem ime zamenjal in se mi zdi, da razen za kak dan (se ne spomnim) nikoli nisem bil banan, ti imaš pa nov nick, ker so te zbrisali. Pomeni so te imeli poln kufer.
Vem da si manchild ampak da to da se je pritiskalo na lastnika foruma s policijo na domu in grozilo z odvetniki tezko zapakiras v “neukrepanje”jap... izbris parlamenta je le posledica neukrepanja... tatecne uporabnike bi bilo treba v kali zatret.
a modi dobijo kaj placano al kako?
od kod ti to?Vem da si manchild ampak da to da se je pritiskalo na lastnika foruma s policijo na domu in grozilo z odvetniki tezko zapakiras v “neukrepanje”
ni ti treba it vedno v full retard mode.
Ne boš verjel, tud jest ne. Razen z dotičnim norčkom, ko je stopil v bran drugemu norčku.nope
kle se pač ne strinjam... čisti računi, dobri prjatli, smo včasih rekl
zanimivo, jest nimam in nisem imel nikol problemov z moderatorji
eni jih majo pa nonstop
sej se tud v teli temi vidi... ene par najbolj ogorčenih nad "nivojem" je že bananih, enega so pa očitno zgrešili...
Dobro en ti je še ostal, tako da nekaj programa še imaš...Ne boš verjel, tud jest ne. Razen z dotičnim norčkom, ko je stopil v bran drugemu norčku.
Vem da si manchild ampak da to da se je pritiskalo na lastnika foruma s policijo na domu in grozilo z odvetniki tezko zapakiras v “neukrepanje”
ni ti treba it vedno v full retard mode.
Mislim, da nočeš razumet, da se je trenutni režim nekaj odločil in to je prepoved obrekovanja trenutne vlade. Tega še nismo videli.no, kolikor sem jest razumel so pritiskali tisti, ki so bili sankcionirani?
Meni se bolj zdi, da je šlo za način, kako se je obrekovalo. In kako se je žalil vse, ki niso na istem bregu. Seveda pa je bila skrajnost na obeh straneh in prav je da se take ohladi. Saj smo odrasli ljudje, ki naj bi znali komunicirat in znati sobivat. Naj bi.Mislim, da nočeš razumet, da se je trenutni režim nekaj odločil in to je prepoved obrekovanja trenutne vlade. Tega še nismo videli.
Mislim, da nočeš razumet, da se je trenutni režim nekaj odločil in to je prepoved obrekovanja trenutne vlade. Tega še nismo videli.
Saj je to res, ampak se je po desnih tolklo leta in leta, zdaj pa naenkrat vsi v luft.Meni se bolj zdi, da je šlo za način, kako se je obrekovalo. In kako se je žalil vse, ki niso na istem bregu. Seveda pa je bila skrajnost na obeh straneh in prav je da se take ohladi. Saj smo odrasli ljudje, ki naj bi znali komunicirat in znati sobivat. Naj bi.
Torej je Alter forum izredno pomemben, da se v njega vtikajo... A res?Mislim, da nočeš razumet, da se je trenutni režim nekaj odločil in to je prepoved obrekovanja trenutne vlade. Tega še nismo videli.