Kvaliteta Alter foruma zadnje čase

Kaj storiti z Alterjem ?

• Skupaj glasov
    140

B81

22. jul 2007
36.888
10.455
113
Ja, jaz sem ime zamenjal in se mi zdi, da razen za kak dan (se ne spomnim) nikoli nisem bil banan, ti imaš pa nov nick, ker so te zbrisali. Pomeni so te imeli poln kufer.

motoroki

Fizikalc
30. maj 2022
558
123
43
men je pa za kameleona škoda, upam, da ni za stalno izključen-skoraj edini se je normalno pogovarjal o mopedih-motorjih in dal kakšen pameten nasvet...recimo luka51 je pa stalno nekaj podjebavo in pametoval...to je moje mišljenje, za politične trole me pa bk.

• Všeč mi je
Reactions: jtfc

ViLiam

Fizikalc
11. jan 2022
400
-875
28
Ja, jaz sem ime zamenjal in se mi zdi, da razen za kak dan (se ne spomnim) nikoli nisem bil banan, ti imaš pa nov nick, ker so te zbrisali. Pomeni so te imeli poln kufer.
Aja :fredi: za brezveze ga nisi menjal. Se poznamo.
To je pa tisto, kar sem govoril "Vsak posameznik ima svoje "paciente " s katerimi se ne strinja mu gredo na živce jih ne prenese..."
Tudi tebe ima marsikdo poln kufr :rolleyes:
Očigledno še nisi naletel na pravega, da bi te zbrisal ali pa si pri koritu :fredi:
Pač nisem tak, da bi komu lezel v rit in preveč vsakemu povem v "faco" kar mu gre, to pa marsikomu ne diši.
Še predstavljaš si ne, koliko se moram nazaj držat.

• Všeč mi je
Reactions: B81

tomi

Guru
1. sep 2007
18.561
9.809
113
40
MB
jap... izbris parlamenta je le posledica neukrepanja... tatecne uporabnike bi bilo treba v kali zatret.

a modi dobijo kaj placano al kako?
Vem da si manchild ampak da to da se je pritiskalo na lastnika foruma s policijo na domu in grozilo z odvetniki tezko zapakiras v “neukrepanje”

ni ti treba it vedno v full retard mode.

• Všeč mi je
Reactions: cappy in 8888

B81

22. jul 2007
36.888
10.455
113
Sem zgleda pozabil..razumljivo potem. Da pa do tega sploh pride, pa...

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
nope

kle se pač ne strinjam... čisti računi, dobri prjatli, smo včasih rekl

zanimivo, jest nimam in nisem imel nikol problemov z moderatorji
eni jih majo pa nonstop

sej se tud v teli temi vidi... ene par najbolj ogorčenih nad "nivojem" je že bananih, enega so pa očitno zgrešili...
Ne boš verjel, tud jest ne. Razen z dotičnim norčkom, ko je stopil v bran drugemu norčku.

delter333

Guru
21. maj 2010
1.846
1.544
113
Notranjska
Ma mislim da vsi to malce preveč resno jemljete, tem likom se je dobro malo nasmejat za par minut potem pa nazaj v real life.

Aja pa sam testiram če sem banan!:cool:

• Všeč mi je
Reactions: B81

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.915
-386
113
Vem da si manchild ampak da to da se je pritiskalo na lastnika foruma s policijo na domu in grozilo z odvetniki tezko zapakiras v “neukrepanje”

ni ti treba it vedno v full retard mode.

al pa tebi, ker mal si ze dosadan, da mi skoz neki nabijas!

ja, neukrepanje je to, da ne sankcioniras/jo, ko je to potrebno. vse ostalo je posledica.

ce je zdele lahko vecino dal malo na hladno, zakaj jih pa ni ze takrat? a zdej pa ne bo policije in odvetnikov?

res, dej kdaj bodi raje tiho.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.646
-1.372
63
Mislim, da nočeš razumet, da se je trenutni režim nekaj odločil in to je prepoved obrekovanja trenutne vlade. Tega še nismo videli.
Meni se bolj zdi, da je šlo za način, kako se je obrekovalo. In kako se je žalil vse, ki niso na istem bregu. Seveda pa je bila skrajnost na obeh straneh in prav je da se take ohladi. Saj smo odrasli ljudje, ki naj bi znali komunicirat in znati sobivat. Naj bi.

• Haha
Reactions: delter333

B81

22. jul 2007
36.888
10.455
113
Meni se bolj zdi, da je šlo za način, kako se je obrekovalo. In kako se je žalil vse, ki niso na istem bregu. Seveda pa je bila skrajnost na obeh straneh in prav je da se take ohladi. Saj smo odrasli ljudje, ki naj bi znali komunicirat in znati sobivat. Naj bi.
Saj je to res, ampak se je po desnih tolklo leta in leta, zdaj pa naenkrat vsi v luft.

• Haha
Reactions: jonny77