Kvaliteta Alter foruma zadnje čase

Kaj storiti z Alterjem ?

• Skupaj glasov
    140

delo pa 20000...
manj kot alter pa je hudičevo pomembno.....

• Všeč mi je
Reactions: Gavran

B81

22. jul 2007
36.888
10.455
113
jest sem zasledil le eno groznjo, da bo podal prijave na visje instance... pri vseh groznjah tukaj se mi zdi ravno tok vredna kot vse ostale.

sem mislu da bos kaj bolj konkretnega privlekel na plano...

torej ti mislis, da je svodobnjak prisel, malo drekal po forumu, tezil mavericku, uspel in se sedaj pobral s foruma?

ce gre verjeti mavericu, ga je kontaktiral nekdo iz desnega pola...
Vidim, da res ne ves, za kaj se je slo.

jello

Guru
22. sep 2008
10.136
3.880
113
Aja :fredi: za brezveze ga nisi menjal. Se poznamo.
To je pa tisto, kar sem govoril "Vsak posameznik ima svoje "paciente " s katerimi se ne strinja mu gredo na živce jih ne prenese..."
Tudi tebe ima marsikdo poln kufr :rolleyes:
Očigledno še nisi naletel na pravega, da bi te zbrisal ali pa si pri koritu :fredi:
Pač nisem tak, da bi komu lezel v rit in preveč vsakemu povem v "faco" kar mu gre, to pa marsikomu ne diši.
Še predstavljaš si ne, koliko se moram nazaj držat.
Zeh. Očitata mi kar sem jaz vama in kar sta v naslednjem postu oba tudi sama priznala. Gre namreč za točno to, ko ste si usrali nick, ste si naredili nov alter in srali pod novim.

In ne, nič ni treba ugibat in nabijat, en sam in edini nick imam od prvega dne mobisuxa dalje (jellobiafra).

• Všeč mi je
Reactions: Apollo8

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.844
6.506
113
Koliko jih pa se bere tiskane casopise. Jaz sem ena izmed tistih, ki je nizala naklado npr... Imam pa kodo od spletne izdaje. Vec njih. Netflix varianta... Domet tiskane izdaje je praviloma na gospodinjstvo, domet forumskega vzdevka na 1ga.

Koliko od 20600 registriranih uporabnikov alterja deli svoj nick se 10im npr... razen svobodnjaka? Koliko njih dejansko pise in bere? Sodeluje na nek način... Kdor ima to statistiko, bi bilo zanimivo videti. Stevilka ni niti 4mestna najbrz. Pa se od teh se lahko zniza, ker ima folk po vec nickov in ne obratno.

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.112
5.033
113
Nuku`Alofa
Koliko jih pa se bere tiskane casopise. Jaz sem ena izmed tistih, ki je nizala naklado npr... Imam pa kodo od spletne izdaje. Vec njih. Netflix varianta... Domet tiskane izdaje je praviloma na gospodinjstvo, domet forumskega vzdevka na 1ga.

Koliko od 20600 registriranih uporabnikov alterja deli svoj nick se 10im npr... razen svobodnjaka? Koliko njih dejansko pise in bere? Sodeluje na nek način... Kdor ima to statistiko, bi bilo zanimivo videti. Stevilka ni niti 4mestna najbrz. Pa se od teh se lahko zniza, ker ima folk po vec nickov in ne obratno.

Alter lahko bere vsak, v nasprotju z Delom

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.844
6.506
113
Lahko, ampak ga ne, ker ne ve da obstaja... Smirglajo ga se oni ne, ki so se regsitrirali.
Dela ne more vsak brat?

Ampak, zdaj bomo spet v krogu se vrteli... Kdor verjame, da je alter kaj vec od nič in da je njegovo udejstvovanje tudi kaj vec kot nic, naj pac verjame.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Še tale meme, potem se poberem s te teme...

1691930735108.jpeg

• Všeč mi je
Reactions: tomi in Jabe
2. jul 2020
5.038
6.570
113
Razloži kje je bil echochamber v primeru npr. stargadedca ali mirsija.

En je trolal na polno, drugi pa se ni zmenil za nobeno repliko in si v roku enega meseca še vsaj 3x moral ponavljati eno in isto.

• Všeč mi je
Reactions: aljoman

B81

22. jul 2007
36.888
10.455
113

V kaj se zdaj ti zapletaš? A v to, da Alter ni vreden omembe v očeh povprečnega Slovenca in se zato Svoboda ne bi vmešavala v politiko administriranja table?
Ali kaj hočeš povedat s svojimi zadnjimi posti?

sad

Guru
24. avg 2007
21.035
9.669
113
Da je nepomembno.
Bi bilo pa fajn obrazložiti izključitve, da vemo ostali, kaj se ne sme.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Potem pa povej zakaj so ljubitelji svoboNE zahtevali cenzuro?
Folk že pozna, le v RL nočejo razkrivati svoje identitete.
Pa dobro no. Je bilo milionkrat že povedano, kdo je klical šefa in tud na čigavo pobudo. Noben od teh dveh nikol ni skrival "simpatije" do Svobode in še zdaj nista ravno navdušena, v bistvu so nad tem sam bedaki navdušeni. Tud utihnila nista in še vedno dajeta svoja mnenja na politične teme kontra Svobodi in Golobu, pa zanimivo nista bla ne izključena in ne brisana. Mogoče pa znajo nekateri podajat svoja mnenja bolj kulturno od drugih. Na tvojem mestu bi tukaj iskal razloge.

2. sep 2007
1.528
825
113
Dolenjska
Samo imam občutek, da je Mateyu žal, da se je njegov predlog o umiritvi razmer v podforumu politika potem izvršil tako drastično, z ukinitvijo le-tega. Takrat bi bilo treba samo banati nekatere uporabnike. In to ne kar takoj trajno. Za en teden ob obrazložitvi, da bo naslednjič pa res pravi ban.

B81

22. jul 2007
36.888
10.455
113
Da je nepomembno.
Bi bilo pa fajn obrazložiti izključitve, da vemo ostali, kaj se ne sme.
Meni osebno so razlogi za izključitve jasni, kot večini tukaj. Torej golobjek ni dovoljen, po novem verjetno tudi puklasti ne, kar je čisto ok + žaljenje uporabnikov. Tudi ok.

Bolj je zanimivo to, o kom se lahko piše in o kom ne. Nekateri bi radi, da se npr. člankov od požarja o golobu ne prilepi (in to v njegovo temo), da se vidi. Ta npr., je meni osebno kar huda (ker se sprašujem, zakaj pa ne bi smel lepit članka od požarja o golobu).

Ena mimo, če bi bil moj forum, bi za 14 dni onemogočil registracije, da se stanje umiri in da ne bo sto novih nickov.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.561
9.809
113
40
MB
No tudi to je proti pravilom foruma pa se je in svobodnjak in se kdo drug kdaj zapletel s poznavanjem razmer na forumu izpred let, pa kao nov uporabnik.

jello

Guru
22. sep 2008
10.136
3.880
113
Če ima uporabnik kaj povedat naj pove, ni problema. Da pa 99 od 100 postov samo retwita blodnje svojih gurujev ali ostalih spletnih greznic pa ne rabi in ga qrc gleda. Kdor je fan bo itak videl original, kdor se ne strinja bo pa nabijal kontra brez da je link odprl.

• Všeč mi je
Reactions: msenjur

B81

22. jul 2007
36.888
10.455
113
Tista fora z ocitanjem plasnic na oceh se mi je vcasih zdela brezvezna. Vcasih.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.716
15.768
113
Samo imam občutek, da je Mateyu žal, da se je njegov predlog o umiritvi razmer v podforumu politika potem izvršil tako drastično, z ukinitvijo le-tega. Takrat bi bilo treba samo banati nekatere uporabnike. In to ne kar takoj trajno. Za en teden ob obrazložitvi, da bo naslednjič pa res pravi ban.
Jaz sploh nisem podal nobenega predloga ampak sem samo kontaktiral Mavericka ter ga prosil za ukrepanje v kolikor mu je dejansko še kaj mar za forum.
Mi je pa res žal, da se je ta poziv končal z ukinitvijo podforuma Parlament ter prepovedjo političnih debat in mi je bilo že takoj jasno, da to ne bo funckioniralo kot si je zamislil saj je politika tako prepletena z vsakdanjim življenjem na tako veliko področjih, da je realno nemogoče striktno brisati vse bolj ali manj s politiko povezane debate. In na začetku, ko se je to še dejansko poizkušalo izvesti je bil rezultat zgolj to, da se je onemogočalo kritiziranje aktualne vlade, pustilo se je pa pri miru debate za katere je iz vesolja razvidno, da so politične (npr. topic o migrantih, RTVslo, feminizmu, woke scenah, o Albancih v SLO, itd.) ampak iz nekega meni neznanega razloga (morda zato, ker je bilo tam manj direktnega kritiziranja vladajočih utopistov) so te teme ostale aktivne. Posledično tudi ne morem "zameriti" uporabnikom, ki menijo, da je vse skupaj zgolj in samo cenzura negativnih kritih čez aktualno vlado in/ali svobodnjake.

• Všeč mi je
Reactions: leibstandarte