Bom v tvojem nacinu odpisal:no, a pa to vemo za 100%, al so to predvidevanja obrekovalcev, ker so dobili po prstih?
Zgleda bolj predvidevanje obrekovalcev, ker v resnici je sef bil pijan in na slepo naklikal in je to ven prislo
Boljse zdaj?
Bom v tvojem nacinu odpisal:no, a pa to vemo za 100%, al so to predvidevanja obrekovalcev, ker so dobili po prstih?
Da. Nisi na tekocem.Torej je Alter forum izredno pomemben, da se v njega vtikajo... A res?
Bom v tvojem nacinu odpisal:
Zgleda bolj predvidevanje obrekovalcev, ker v resnici je sef bil pijan in na slepo naklikal in je to ven prislo
Boljse zdaj?
A je vlada na tekočem?Da. Nisi na tekocem.
You are heavily misinformedno, sem sel mal brat za nazaj, in ocitno je tole res le ena vasa teorija.
takole je takrat napisal:
15 let nisem skrbel za kulturo dialoga tukaj.
Če nimaš dokazov, ki bi dokazovali, da sem kakorkoli povezan s trenutno politično opcijo ali da bi ta vršila kakršnekoli politične pritiske, se raje vzdrži takšnih navedb.
Pa ti povem, veliko lažje bi našel povezavo med menoj in prejšnjo vladajočo politicno opcijo.
@all: mi je žal, da je stvar prišla tako daleč, a možnosti za “popravni izpit” ste imeli res veliko, vsi. In nekateri ste stopili korak nazaj, za kar se vam zahvaljujem. A žal kot generalna slika ni bilo rezultatov.
Vsak od vas pa me lahko kontaktira zasebno z željo po kreiranju interesne skupine, kjer lahko po mili volji s svojimi somišljeniki debatirate o čimerkoli želite. Brez posegov moderatorjev in administratorjev.
Mal pozabljaš da demokracija ni tudi omejevanje. Se strinjam,ne sme biti žaljenja niti zavajanja. Da pa se zavija vse skupaj v celofan,češ o kako je čist ok da lgtb,woke islam multi kulti...silijo v naše pore življenja pa tudi ni ok. Zakaj mediji skrivajo oziroma minimizirajo vsa dogajanja posilstev, umore,razbijanja po državah...?Prvo, kar je, kar se mene tiče - ta zadn cajt. Demokracija in svoboda govora nista kurbi, da se njihova pomena nategujeta v vse smeri, kakor komu pase. In tudi v svobodni komunikaciji in demokraticni drzavi se nekaznovano takole ne komunicira, kot se je to počelo na alterju. Zato so se pa najbrz vsi cudaki sem pritekli. Eni bi se skrivali za tem dvojim za vsako pod kritko komunikacijo in mislijo, da bo nekdo na drugi strani pa kar otrpnil, ker to pa ne, da bi se meni ocitalo kaj takega. Bolje popustit, kot da bi kdo mislil, da nisem za svobodo govora pa demokracijo. To je, kar se tice svobodnega govora in demokracije, ki pa ne vem kaj ima veze z nekim forumom. Ki ni nikoli svoboden in demokratičen, po definiciji. Se je pa posledicno ali pa kljub temu popuscalo veliko predolgo casa in lepo se je skozi leta lahko spremljalo posameznike, kako so sli vedno dlje in cakali, kdaj bo nekdo rekel, zdaj pa dosti in nikdar ni in se je slo se dlje. Do tam, ko se je enostavno mislilo, da ni vec nobene meje in se lahko govori karkoli hoce. V RL, kjer je svoboda govora in demokracija, bi se jih poklopilo veliko prej.
ce je lastnik simpatizer Golobove stranke, me pa to pomirja na nek nacin. Ne pozabim, da oportunisticno tu gor popupa Svobodnjak, nick za katerim se skriva PR sluzba Svobode. Ce je to bilo takle med prijatelji, pa jih je spustil v svoj (in je njegov) peskovnik drekat, je meni to bistveno bolj vsec on sprejemljivo, kot da ima forum v obliki kot je bil, kakrsnokoli veljavo onkraj zabijanja par minut posameznikov, ko jih imajo. Svobodnjak mi je sel v nos pa zato, ker je bila cela sluzba zadaj. Potem imas seveda se posameznike, najbrz na strankarskih placilnih listah, nekaj pa samo rahlo fanatičnih, ampak OK. Nic hudega, ce verjamejo, problem je kako to religijo širijo. Pa se vracamo nazaj na prvi odstavek.
p.s.
forum sicer nima neke veljave, nekateri zivite z njim, pa mislite, da tudi drugi in da je na splošno kaj vreden ali ima bilokaki vpliv. Izven vasih domacih vrat prakticno ne obstaja.
You are heavily misinformed
Poglej priponko 70573
Poglej priponko 70574
msenjur ali si slabo spremljal ali pa pač...no saj ves kaj. Cilj je bil en, lahko pa sadiš rožice
Mal pozabljaš da demokracija ni tudi omejevanje. Se strinjam,ne sme biti žaljenja niti zavajanja. Da pa se zavija vse skupaj v celofan,češ o kako je čist ok da lgtb,woke islam multi kulti...silijo v naše pore življenja pa tudi ni ok. Zakaj mediji skrivajo oziroma minimizirajo vsa dogajanja posilstev, umore,razbijanja po državah...?
forum sicer nima neke veljave, nekateri zivite z njim, pa mislite, da tudi drugi in da je na splošno kaj vreden ali ima bilokaki vpliv. Izven vasih domacih vrat prakticno ne obstaja.
Nope...
Forum ima 20600 registriranih uporabnikov. A prav to gledam? Od tega aktivnih koliko? Jaz vem, da je zelja tistih, ki so najbolj aktivni tu gor, verjeti, da ima nek vpliv in da je poslusan in slisan, ampak je njih opaznost, vpliv in moc na druzbo tam nekje, kot v RL. Jaz sem tukaj gor od 2007 in v vsem tem času izza svojega ekrana nisem nikdar slisala, da bi ta forum bil omenjen. Kaki MON še, ampak "Alter" na glas izgovorjen še nisem slisala v 16 letih. Ker folk ne pozna...
ja glej nekje jej potrebno začetiVidim da se je zelo selektivno sankcioniralo, ker 4x8 še kar piše.
si pa slišala za Večer
ki ima naklado (iz novembra 22) 15 kilo
sej ne da bi mislil, da je alter velepomemben, ampak tud marsikaj kar velja za pomembno, v bistvu ni...