Kvaliteta Alter foruma zadnje čase

Kaj storiti z Alterjem ?

• Skupaj glasov
    140

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.807
388
83
Vipavska dolina
Jaz sploh nisem podal nobenega predloga ampak sem samo kontaktiral Mavericka ter ga prosil za ukrepanje v kolikor mu je dejansko še kaj mar za forum.
Mi je pa res žal, da se je ta poziv končal z ukinitvijo podforuma Parlament ter prepovedjo političnih debat in mi je bilo že takoj jasno, da to ne bo funckioniralo kot si je zamislil saj je politika tako prepletena z vsakdanjim življenjem na tako veliko področjih, da je realno nemogoče striktno brisati vse bolj ali manj s politiko povezane debate. In na začetku, ko se je to še dejansko poizkušalo izvesti je bil rezultat zgolj to, da se je onemogočalo kritiziranje aktualne vlade, pustilo se je pa pri miru debate za katere je iz vesolja razvidno, da so politične (npr. topic o migrantih, RTVslo, feminizmu, woke scenah, o Albancih v SLO, itd.) ampak iz nekega meni neznanega razloga (morda zato, ker je bilo tam manj direktnega kritiziranja vladajočih utopistov) so te teme ostale aktivne. Posledično tudi ne morem "zameriti" uporabnikom, ki menijo, da je vse skupaj zgolj in samo cenzura negativnih kritih čez aktualno vlado in/ali svobodnjake.
A veš kdaj si ga kontaktiral?
Podforum Parlament je bil ukinjen 1.1.
Vmes je bilo koliko časa?

Mogoče je tudi kaj zaradi "Svobode", sam bi pa v prvi vrsti dejal da je zaradi obnašanja nekaterih. In čeprav ga ne pogrešam bi bilo mogoče res bolje da bi ostal ker bi se politične debate vrstile tam in ne povsod. Bi pa moral nekdo kljub vsemu malce nadzirat obnašanje in ob "izvirnih" ukrepat.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.516
3.897
113
Ljubljana
hmpg.net
1691956038754.png

shift

Guru
20. jul 2007
9.894
2.277
113
za šankom
Jaz vseeno mislim da se pozna, ko so se določeni popucali, nekateri neupravičeno, so pisali direktno ampak niso pa grozili, če se z njim nisi strinjal, recimo 8888 je povedal, kar je mislil, pa sprejel nazaj kontra argument, je pa tudi nekaj res da tisti ki so se izognili banu so že nekaj dni pridni in tiho kot miške, koliko časa bo pa trajal ta efekt bomo pa videli

hdx

Guru
1. jun 2011
1.548
2.262
113
Pred leti je mn3njalnik veljal za "jebi veter" forum, danes je pa verjetno še najbolj normalen :D

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.074
2.846
113
Kaj pa če bi nardil NEalter, lahko tud kot podforum, kjer bi bil folk registriran z imenom in priimkom. Jaz razumem, da določen folk noče, da se izve kdo stoji za nickom zarad, ne vem, občutljive službe, ampak jaz nimam težav stat za svojimi objavami, komot tud nekomu povem, da je za moje pojme id1ot, ampak gre tukaj pač za moje mišljenje. Smo na forumu in prihaja do različnih mnenj in pogledov, mislim da večini manjka zavedanje, da smo si različni in imamo različne poglede na svet. Zato pa tukaj soočamo svoja mnenja, saj, da bi kdorkoli rekel: vidš, tukaj sem se pa res motil, se opravičujem, tega itak ne bomo videli, se mi pa zdi, da bi bila komunikacije precej bolj normalna. Sem v živo srečal že kar nekaj alterašev in ne boste verjeli, so večinoma prav fajn ljudje, kakšni sicer malo bolj škrti, a ne AndrejEnej , drugače pa res fajn.

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: AndrejEnej in kalbo

B81

22. jul 2007
36.884
10.452
113
No saj tako tudi ne gre vec naprej. Seveda sklepam, da bo to veljalo za vse.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.915
-386
113
Kaj pa če bi nardil NEalter, lahko tud kot podforum, kjer bi bil folk registriran z imenom in priimkom. Jaz razumem, da določen folk noče, da se izve kdo stoji za nickom zarad, ne vem, občutljive službe, ampak jaz nimam težav stat za svojimi objavami, komot tud nekomu povem, da je za moje pojme id1ot, ampak gre tukaj pač za moje mišljenje. Smo na forumu in prihaja do različnih mnenj in pogledov, mislim da večini manjka zavedanje, da smo si različni in imamo različne poglede na svet. Zato pa tukaj soočamo svoja mnenja, saj, da bi kdorkoli rekel: vidš, tukaj sem se pa res motil, se opravičujem, tega itak ne bomo videli, se mi pa zdi, da bi bila komunikacije precej bolj normalna. Sem v živo srečal že kar nekaj alterašev in ne boste verjeli, so večinoma prav fajn ljudje, kakšni sicer malo bolj škrti, a ne AndrejEnej , drugače pa res fajn.

sploh ne gre za to, da imamo različne poglede. Gre za način kako se to skomunicira.

Ko vidiš, da eni pišejo s peno na ustih in bi se najraje kar razpočili, vidiš, da človek ni primeren za pogovor o politiki.

• Všeč mi je
Reactions: ViLiam in Guinness

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.074
2.846
113
sploh ne gre za to, da imamo različne poglede. Gre za način kako se to skomunicira.

Ko vidiš, da eni pišejo s peno na ustih in bi se najraje kar razpočili, vidiš, da človek ni primeren za pogovor o politiki.
Ja, in mislim, da če bi nekdo stal z imenom in priimkom za svojim gnevom, do drugače mislečih, bi se malo potegnil nazaj in poskusil bolj artikulirano sodelovati v temah.

• Všeč mi je
Reactions: ViLiam