Kvaliteta Alter foruma zadnje čase

Kaj storiti z Alterjem ?

• Skupaj glasov
    140

zakon

Guru
16. maj 2008
8.757
808
113
toti Maribor
Fantje me veselil, da sem ostal v vaših srcih, ste me pogrešali in se spraševali kaj sem ušpičil.
Žal (ali na srečo, kak za koga) sem bil izključen za 14 dni zaradi resnejše kršitve pravil foruma.

Poglej priponko 70825

Ne bi rad nekak s prstom kazal in te zadeve. Ampak vemo kdo je v tem delu kjer sem bil banan osebje foruma in kdo od tega osebja z vsaj polovico svojih postov krši pravila foruma. Je pa moj ban (vsaj po mojem mnenju) ena taka potrditev hipoteze v tej temi. Ne rečem, da sem čist kot solza ker nisem :) Ampak, če sem s tem vprašanjem resneje kršil pravila foruma te pa tak brezveze. zaj pa da vidimo kako dolgo bom tokrat zdržal predem se mu spet zamerim.
Če je to razlog za ban, potem se bojim, da bi nekateri morali biti že zdavnaj trajno odstranjeni.

• Všeč mi je
Reactions: Gavran in Apollo8

Piton

Guru
11. apr 2022
1.733
-168
113
V bistvu me res zanima tole. Ker poznam v okolici dve (bivši) družini, ki sta razpadli. Ena baba je spakirala 2 froca in ena 3 froce. Oboji imajo skupni imenovalec očeta, ki vidi povsod zarote, samo njegova resnica je prava, vsi ostali pa živimo v zmoti in smo vsak dan nategnjeni. Covid ne obstaja, maske ne prepuščajo kisika, cepivo ima mikročipe. Toča je ustvarjena v laboratorijih, Zadnja neurja so bila umetno ustvarjena. In kaj je še tega. In kaj je meni vsaj najboljžalostno od vsega so to moški blizu IT vodam, ki bi se mogli zavedat teh mehurčkov in algoritmov in se jih ne.
No, kej tazga.... čiščenje na forumu. Sej je res nekam gmah po temah.....

teoretiki zarote pa ..... objavlajo na platformah u lasti Ggatesa, Cukerberga, Muska, Gugla.......

kar je vsaj čudn, če ne nevarn (k če bi šu u živo talibanom predavat o bikiniju, topless in demokraciji :bonk:), ker en k do zdnga šraufa pozna vesolje, bi lohk svojo platformo postavu u tren oka, pa tam nažigu pol svoje bolanije
bolniki ....
najbrž so že čipirani pa ne vejo, za, zato pa objavlajo, si ne morejo pomagat, jih čip drajva :valjamse:

jezek

Guru
24. jul 2008
3.390
1.404
113
Jaz sem mislil da je bil zgornji banan zaradi predatorstva. Sledi uporabniku, s katerim se zapne na neki banalnosti (tehnicno vprasanje) iz teme v temo, nato podrkava in izziva...in na koncu izzove slednjega da zacne poceti isto....

sad

Guru
24. avg 2007
21.035
9.669
113
Fantje me veselil, da sem ostal v vaših srcih, ste me pogrešali in se spraševali kaj sem ušpičil.
Žal (ali na srečo, kak za koga) sem bil izključen za 14 dni zaradi resnejše kršitve pravil foruma.

Poglej priponko 70825

Ne bi rad nekak s prstom kazal in te zadeve. Ampak vemo kdo je v tem delu kjer sem bil banan osebje foruma in kdo od tega osebja z vsaj polovico svojih postov krši pravila foruma. Je pa moj ban (vsaj po mojem mnenju) ena taka potrditev hipoteze v tej temi. Ne rečem, da sem čist kot solza ker nisem :) Ampak, če sem s tem vprašanjem resneje kršil pravila foruma te pa tak brezveze. zaj pa da vidimo kako dolgo bom tokrat zdržal predem se mu spet zamerim.
Dobrodošel nazaj :nazdravje:.
PS: Zasebna sporočila so sicer z namenom ZASEBNA ;), pa tudi če so neumnosti noter.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.986
10.736
113
kod Džej-Zija
Da se razumemo: glede zasebne komunikacije med uporabniki se strinjam. Glede avtomatiziranega obvestila, ki ga zgenerira forum ob banu, mi pa dol visi. Naj se vidi javno, zakaj je nekdo odletel, da takoj vemo, kakšni so standardi.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.398
5.680
113
Če bi bilo sporočilo nekega uporabnika brez njegovega dovoljenja ne bi lepil. To generično brez podpisa in povezave z osebo pa gladko. Tu ni zasebnosti nobene.

• Všeč mi je
Reactions: Gavran in B81

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Blejski enojajčni dvojček brez krmarja.
Posnetek zaslona 2023-08-21 163735.png
Posnetek zaslona 2023-08-21 164110.png

• Haha
Reactions: fortigate

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.915
-386
113
da vidimo zdej, ce ga je kej izucil!

kako je ze v RL? 3-4 opomine, potem pa noga.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Njegov trojček je še aktiven na Alterju.
Gatto je imel 8 profilov hkrati.

delter333

Guru
21. maj 2010
1.846
1.544
113
Notranjska
Torej tista "znacka" izkljucen uporabnik je katerikoli ban, ne zgolj trajen?

Ne, da bi si mislila, da si si ga ti zaslužil, sploh ne s tem postom. To je bila najbrz posledica špika, kjer boli ta prav cas, ko je bil ta prave volje, ce ne bi ignoriral... Kar se jaz bojim, je, da se nekazeri lahko vrnejo. Forum je bil zadnje dni res bolj berljiv. Kolicina vsebine je sla sicer malo dol, ampak kvaliteta je pa pridobila. Vcasih si moral neidiotske poste iskat v kopici... Ne vem, kako bi opisala ono drugo...
Ja sam potem bodo nekomu kabel preščipnil in bo zopet banan za tako zadevo kot luka51
kar je pa še huje, lahko gre ta sovražni govor na ravni države v točno to smer. Potem bo tu pogovor pudljev, tu se pa zame zaključi.
Neka diskusija različnih mnenj pa more bit drugače mi tudi zadeva ni berljiva.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe