O tej popestritvi govorim. Kako dolgčas je bilo brez tebe in tvojih poglobljenih vsebinskih prispevkov. Zlasti na temo Srbov v slovenskem javnem prostoru. Da si le nazaj.
WB.Fantje me veselil, da sem ostal v vaših srcih, ste me pogrešali in se spraševali kaj sem ušpičil.
Žal (ali na srečo, kak za koga) sem bil izključen za 14 dni zaradi resnejše kršitve pravil foruma.
Poglej priponko 70825
Ne bi rad nekak s prstom kazal in te zadeve. Ampak vemo kdo je v tem delu kjer sem bil banan osebje foruma in kdo od tega osebja z vsaj polovico svojih postov krši pravila foruma. Je pa moj ban (vsaj po mojem mnenju) ena taka potrditev hipoteze v tej temi. Ne rečem, da sem čist kot solza ker nisem Ampak, če sem s tem vprašanjem resneje kršil pravila foruma te pa tak brezveze. zaj pa da vidimo kako dolgo bom tokrat zdržal predem se mu spet zamerim.
Bejž, bejž ... kakšni ljudje so to, a ne ...Gatto je imel 8 profilov hkrati.
Bemtiš kuk imaš ti dela z mano.O tej popestritvi govorim. Kako dolgčas je bilo brez tebe in tvojih poglobljenih vsebinskih prispevkov. Zlasti na temo Srbov v slovenskem javnem prostoru. Da si le nazaj.
Naprimer ... to ni res. Če bi bilo res, bi njegov komentar ignoriral.Naprimer...ti zame nisi pomemben popolnoma nič.
Nekdo se je vrnil z dopusta
Celo novo temo bi si zaslužil, "Dobrodošel nazaj 123"itak in kot tak si zasluži temu primeren sprejem in pozornost.....
"Dobrodošel nazaj ali kako se te spet znebiti?"
res ja..smo ga že mislili it iskat..O tej popestritvi govorim. Kako dolgčas je bilo brez tebe in tvojih poglobljenih vsebinskih prispevkov. Zlasti na temo Srbov v slovenskem javnem prostoru. Da si le nazaj.
pa je šla popestritev foruma...
ampak tokrat je pa moderacija zaslužila pivo... pol je še upanje?
A ti bi res rad rdečo uč “pridelal”?upanje umre zadnje pa poleg modiejv bi bil čas da se tud mi navadni userji dobimo na eni biri
A ti bi res rad rdečo uč “pridelal”?
Nabijanje eden mimo drugega še ni diskusija, pojem poglobljeno pa ima tukaj poseben pomen (kot zmerljivka za globino vsivemočesa).Neka diskusija različnih mnenj pa more bit drugače mi tudi zadeva ni berljiva.