Kvaliteta Alter foruma zadnje čase

Kaj storiti z Alterjem ?

• Skupaj glasov
    140

masevc

Guru
2. sep 2007
3.512
889
113
Fantje me veselil, da sem ostal v vaših srcih, ste me pogrešali in se spraševali kaj sem ušpičil.
Žal (ali na srečo, kak za koga) sem bil izključen za 14 dni zaradi resnejše kršitve pravil foruma.

Poglej priponko 70825

Ne bi rad nekak s prstom kazal in te zadeve. Ampak vemo kdo je v tem delu kjer sem bil banan osebje foruma in kdo od tega osebja z vsaj polovico svojih postov krši pravila foruma. Je pa moj ban (vsaj po mojem mnenju) ena taka potrditev hipoteze v tej temi. Ne rečem, da sem čist kot solza ker nisem :) Ampak, če sem s tem vprašanjem resneje kršil pravila foruma te pa tak brezveze. zaj pa da vidimo kako dolgo bom tokrat zdržal predem se mu spet zamerim.
WB.

ocitno je, da si zadel zebljico na glavico.

Drugace pa butasta vprasanja ne obstajajo. Obstajajo pa butasti odgovori!

• Všeč mi je
Reactions: leibstandarte

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
O tej popestritvi govorim. Kako dolgčas je bilo brez tebe in tvojih poglobljenih vsebinskih prispevkov. Zlasti na temo Srbov v slovenskem javnem prostoru. Da si le nazaj.
Bemtiš kuk imaš ti dela z mano.
Naprimer...ti zame nisi pomemben popolnoma nič. Skoz se ukvarjaš z drugimi...šteješ besede kot matejček slike vse noči. To ste sektaši jagebabe :valjamse::valjamse::valjamse:
Jst grem mimo tebe kot da te ni. Upam da to tudi tebi rata.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.345
765
113
Nekateri ste res fenomeni tu gor, nakaj časa sem še razmišljal ali je to gluma, a ste res takšni,... zdej ne rabim več, pač preletim, večino niti ne berem.
Kar me pa moti, je pa to, da nekateri peljete stvari na osebni nivo. Seveda pod krinko lažne anonimnosti... Kreganje oziroma izmenjavo nasprotnih mnjenj podpiram, sicer malokrat kdo prizna svojo zmoto, ko mu je dokazana, ampak ok, za to je potrebno precej moža, to zastopim. Debata naj bo takšna, da bi jo lahko brez težav povedal tudi človeku v obraz... ko se pa začne žaljenje, pa mal dvomim, da bi šlo to na 4 oči skoz... bi šlo, kak krvav robec pa to, ampak bi šlo. samo mislim, da ni lešnikov v gatkah za tak nastop.
Zato fantki in punčke, nadaljujte konstruktivne debate, samo ne se spuščati na osebni nivo, ker se zna zgoditi, da vam ne bo vseč, kar boste (mogoče nekoč) našli tam...

• Všeč mi je
Reactions: sad in mosseero

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.716
15.767
113
"Dobrodošel nazaj ali kako se te spet znebiti?"
1692640462330.jpeg

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
pa je šla popestritev foruma...
ampak tokrat je pa moderacija zaslužila pivo... pol je še upanje?

• Všeč mi je
Reactions: msenjur

jello

Guru
22. sep 2008
10.136
3.880
113
Neka diskusija različnih mnenj pa more bit drugače mi tudi zadeva ni berljiva.
Nabijanje eden mimo drugega še ni diskusija, pojem poglobljeno pa ima tukaj poseben pomen (kot zmerljivka za globino vsivemočesa).

Zadnji uporabnik, ki je na alterju za milimeter spremenil smer in upošteval kontra mnenje se je odjavil tam nekje leta 2005.