Kvaliteta Alter foruma zadnje čase

Kaj storiti z Alterjem ?

• Skupaj glasov
    140

luka51

Guru
16. avg 2007
14.398
5.680
113
Evo spet posti v temah kjer osebje foruma krši pravila. Prijaviš moderatorju in ignorira.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.328
2.540
113
Prijatelji, dobro došli nazaj!

Posnetek zaslona 2023-08-26 084400.jpg

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.436
2.182
113
Pozdravljeni soforumaši.
Po dolgem času sem nazaj.

Sedaj sem imel toliko prostega časa, da sem se posvetil branju Marx -a, Engelsa in Titovih zbranih del.

Sedaj bom plul v pravo politično smer

Pri covid zarotah, 5g, ravni zemlji n teh zadevah sem pa še malo šibek, moram pojačat dozo YouTube. A kdo ve po kolikšnem času gledanja teorij zarot se ti možgani "prilagodijo"?

sad

Guru
24. avg 2007
21.035
9.669
113
Škoda časa za YT. Tukaj si preberi prispevke nekaterih uporabnikov v ustreznih temah in boš v pol dneva strokovnjak tudi za te teme. :cool:

• Haha
Reactions: Hanzi

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Jaz sem bil blokiran, ker me je za to predlagal Kameleon. Nekaj postov niže je pa njega predlagal Kalbo in tudi ta želja je bila uresničena. Torej se je spet enkrat izkazalo, da kdor drugemu jamo koplje, je svoje nesreče kovač :p

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Jaz sem bil blokiran, ker me je za to predlagal Kameleon. Nekaj postov niže je pa njega predlagal Kalbo in tudi ta želja je bila uresničena. Torej se je spet enkrat izkazalo, da kdor drugemu jamo koplje, je svoje nesreče kovač :p
Blokiran si bil, ker si se neprimerno obnašal po temah, podobno kot kameleon. Nima ne jama ne kalbo nič s tem. Zdej se pa začni primerno obnašat in dokaži da si lohk boljši od kameleona.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Ja, da ni več moderator pred časom. Tokratni ban si je prislužil čisto sam, kot bizi.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.328
2.540
113
Glede na ime in priimek v tej temi.
Da ALTER pošlje enega ''zelenca'' v žerjavico po kostanj. Saj je bil ta zelenec prijavljen prej, kot se je ALTER rodil. Ali pa nekdo nima obraza, da bi ga pokazal.
Pa še z Moderator se podpisuje!
Da o razlogu zakaj! Pač nekdo je prevzel to od svojih vzornikov.
Res bo treba še bolj pazit.

IZKLJUČITEV 2.jpg

Koliko je ALTER vreden? Za objavo moraš biti priviligiran!
HVALA za dodelitev privilegija objavljanja.

Privilegiji.jpg

Svoboda ni to, da lahko delaš kar hočeš. Svoboda je to, da lahko delaš kar smeš!

Borg

Fizikalc
25. jun 2020
496
-537
28
Da ALTER pošlje enega ''zelenca'' v žerjavico po kostanj. Saj je bil ta zelenec prijavljen prej, kot se je ALTER rodil. Ali pa nekdo nima obraza, da bi ga pokazal.

Poglej priponko 71081
Seveda sedaj, ko pa je bilo "kaznovanih" nekaj šerifov tega foruma pa cela štala. Škoda, ker glavni "akterji" so pa še vedno ostali nekaznovani.

shift

Guru
20. jul 2007
9.894
2.276
113
za šankom
Pozdravljeni soforumaši.
Po dolgem času sem nazaj.

Sedaj sem imel toliko prostega časa, da sem se posvetil branju Marx -a, Engelsa in Titovih zbranih del.

Sedaj bom plul v pravo politično smer

Pri covid zarotah, 5g, ravni zemlji n teh zadevah sem pa še malo šibek, moram pojačat dozo YouTube. A kdo ve po kolikšnem času gledanja teorij zarot se ti možgani "prilagodijo"?
Ne rabiš tolk časa zabit, rabiš pa IQ nad 50, da veš kaj je ok in kaj ne, pa nima to veze z politiko, ampak z splošno razgledanostjo

delter333

Guru
21. maj 2010
1.846
1.544
113
Notranjska

Poglej priponko 71081

Koliko je ALTER vreden? Za objavo moraš biti priviligiran!
HVALA za dodelitev privilegija objavljanja.

Poglej priponko 71082

Svoboda ni to, da lahko delaš kar hočeš. Svoboda je to, da lahko delaš kar smeš!

Po tvoji definiciji je svoboda povsod ista Avstrija, Nemčija, Slovenija, Zimbabve ali Rusija. Samo da se obnašaš po črki zakona!
Zate nepomembno kakšni so ti zakoni?