Nekdo se je vrnil z dopusta
To bomo še videli!...Sedaj bom plul v pravo politično smer...
Blokiran si bil, ker si se neprimerno obnašal po temah, podobno kot kameleon. Nima ne jama ne kalbo nič s tem. Zdej se pa začni primerno obnašat in dokaži da si lohk boljši od kameleona.Jaz sem bil blokiran, ker me je za to predlagal Kameleon. Nekaj postov niže je pa njega predlagal Kalbo in tudi ta želja je bila uresničena. Torej se je spet enkrat izkazalo, da kdor drugemu jamo koplje, je svoje nesreče kovač
Blokiran si bil, ker si se neprimerno obnašal po temah, podobno kot kameleon. Nima ne jama ne kalbo nič s tem. Zdej se pa začni primerno obnašat in dokaži da si lohk boljši od kameleona.
Seveda sedaj, ko pa je bilo "kaznovanih" nekaj šerifov tega foruma pa cela štala. Škoda, ker glavni "akterji" so pa še vedno ostali nekaznovani.Glede na ime in priimek v tej temi.
Da ALTER pošlje enega ''zelenca'' v žerjavico po kostanj. Saj je bil ta zelenec prijavljen prej, kot se je ALTER rodil. Ali pa nekdo nima obraza, da bi ga pokazal.
Pa še z Moderator se podpisuje!
Da o razlogu zakaj! Pač nekdo je prevzel to od svojih vzornikov.
Res bo treba še bolj pazit.
Poglej priponko 71081
Ne rabiš tolk časa zabit, rabiš pa IQ nad 50, da veš kaj je ok in kaj ne, pa nima to veze z politiko, ampak z splošno razgledanostjoPozdravljeni soforumaši.
Po dolgem času sem nazaj.
Sedaj sem imel toliko prostega časa, da sem se posvetil branju Marx -a, Engelsa in Titovih zbranih del.
Sedaj bom plul v pravo politično smer
Pri covid zarotah, 5g, ravni zemlji n teh zadevah sem pa še malo šibek, moram pojačat dozo YouTube. A kdo ve po kolikšnem času gledanja teorij zarot se ti možgani "prilagodijo"?
A je bil v Toplicah? Banovcih?Nekdo se je vrnil z dopusta
Vedno tisti javkajo, kateri se sami ne držijo... pol pa hinavijo, zakon podoben patron.
Glede na ime in priimek v tej temi.
Da ALTER pošlje enega ''zelenca'' v žerjavico po kostanj. Saj je bil ta zelenec prijavljen prej, kot se je ALTER rodil. Ali pa nekdo nima obraza, da bi ga pokazal.
Pa še z Moderator se podpisuje!
Da o razlogu zakaj! Pač nekdo je prevzel to od svojih vzornikov.
Res bo treba še bolj pazit.
Poglej priponko 71081
Koliko je ALTER vreden? Za objavo moraš biti priviligiran!
HVALA za dodelitev privilegija objavljanja.
Poglej priponko 71082
Svoboda ni to, da lahko delaš kar hočeš. Svoboda je to, da lahko delaš kar smeš!