Prosim za mnenja: kakšne so prednosti in slabosti ene in druge. Ne zanima me teorija, ampak praktične izkušnje uporabnikov ali uporabnic. Ker obnavljam kuhinjo, ne bi rad "vsekal mimo". Hvala vnaprej.
Vprašanje je...plin ali elektrika....če je odločitev elektrika, itak, dileme ni.Citat:
Uporabnik Fly pravi:
Vsekal si že sedaj mimo ko sploh sprašuješ neumnosti. Kakšna steklokeramika v novo kuhinjo...
Itak da indukcija, sploh ni debate tukaj
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Vprašanje je...plin ali elektrika....če je odločitev elektrika, itak, dileme ni.
Citat:
Uporabnik Janez_Krajnski pravi:
Prosim za mnenja: kakšne so prednosti in slabosti ene in druge. Ne zanima me teorija, ampak praktične izkušnje uporabnikov ali uporabnic. Ker obnavljam kuhinjo, ne bi rad "vsekal mimo". Hvala vnaprej.
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Jaz imam 2x indukcija in 2x plin! Po moje najboljša kombinacija, čeprav sem se na začetku branil na vse pretege, sem hotel imeti 4x indukcija. Na srečo je (kot vedno), obveljala beseda moje drage....
Zelo pomembna stvar je, če zmanjka elektrike nisi lačen.... Res je, da se zgodi malokdaj, ampak se je že in takrat je prišel plin hudičevo prav. Velika razlika je tudi pri pečenju palačink, na indukciji se kar "kuhajo", na plinu pa se veliko lepše zapečejo. Tudi pri enakomernem vretju pri manjših temperaturah se plin lahko veliko bolj natančno regulira.Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Jaz imam 2x indukcija in 2x plin! Po moje najboljša kombinacija, čeprav sem se na začetku branil na vse pretege, sem hotel imeti 4x indukcija. Na srečo je (kot vedno), obveljala beseda moje drage....
Sam ne vidim prednosti v tem, edino čiščenje je težje. Kakšni so argumenti za plin sploh?