Citat:
Uporabnik softi pravi:
sam tko ke pijanc drzi plota
se policaj drzi sefice
Da so policaji opravilo preko 400000 testiranj na psihofizično stanje voznikov, pri katerih se je "sum" izkazal za neupravičenega, si lahko prebereš na strani policije. pod statistika.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Jest nebi nič lase preverjal, sem proti takšnim metodam, sem samo napisal da se to da tud tako lahko ugotovit. Zdej pa izvolite če želite.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ja ampak kot obicajno si stvari vzel iz konteksta. Morala bi biti voznica in na hitrem testu odzivnosti in velikosti zenic bi moral biti sum potrjen. Ali pa bi morala storiti kaznivo dejanje in bi se jo na podlagi tega peljalo na strokovni pregled. Ti pa bi njene lase preverjal na podlagi govric da je bila na urgenci. Komu ti lazes?
Tisti takoimenovani "sum" je larifari, pesek v oči naivnemu narodu. A boš rekel, da so par stotisočem vidli napačne zenice, opotekanje, motnje govora...., da so jih na podlagi tega dali na test, ki je pokazal da so popolnoma nedolžni? Ajd se zmotiš kdaj pa kdaj, ne pa 400 000 krat. to ni sum ampak načrno preverjanje vseh, ne pa preverjanje na podlagi utemeljenega suma.
Saj vem, tud mene so že večkrat testirali, ne vem od kje jim sum? enkrat je celo policaj na sodišču trdil, da sem izgledal pijan, da me je videl v oči, ampak je**i ga test je svoje pokazal. Pa povem da je lagal, ker sem bil takrat trezen.
Dej ti en vir za teh 400000 pregledov za drogo v enem letu. Ker to je vec kot 1000 na dan. In ker trdis da so bli vsi negativni je to okoli 1 mio dnevno stroska za strokovne preglede in 365 mio letno. Lej parket na tleh se smeje ob teh tvojih trditvah. Daj z viri nam postrezi.
In zakon tocno doloca kdaj so sumi upraviceni in kdaj ne. In to da je nekdo rekel da je bila kresalova an urgenci ni utemeljen sum da bi jo kdorkoli za karkoli sel preverjat.
Apollo, a misliš da kake obveščevalne službe (cia, kgb, sova, mosad.....) na kakih državniških obiskih poberejo kakšen las kakega pomembneža in ga testirajo, čist tako za svojo evidenco. Zdej ko so se tajne depeše odkrile smo vidli, da jih marsikaj zanima,Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ja saj ti tud nimas cesa skrivat. A lahk jutri pridemo malo k tebi domov po predalih pobrskat?
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ja saj ti tud nimas cesa skrivat. A lahk jutri pridemo malo k tebi domov po predalih pobrskat?
Ne bi zaprl. Zagotovo bi dvomljivci trdili, da je bila naprava pokvarjena, da so vzorec zamenjali, da je bil posnetek montiran, ...Citat:
Uporabnik kazamurnik pravi:
če bi bil jaz na njenem mestu bi se javno testiral po tv v živo in bi vsem zaprl gobec.
Mišljeno je bilo, da kuri vsaj masovno ne verjamejo, če z nekim listkom pomaha, drugače se pa strinjam s tvojo navedbo.Citat:
Uporabnik softi pravi:
če bi kdo sešteval..bi bile sedaj ulice polne naroda..ne dezja