Kresalka na urgenci zaradi mamil ?

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Mah čist tko... jest sm tudi proti vsemu temu, ampak, če je vojna, je vojna za vse.

Glede na to, da je gospodična v vrhu resorja, ki izvaja racije, buzerira nedolžne in nesumljive državljane, zgolj zato ker je bodisi martin, bodisi veseli december, bodisi kaj tretjega - ne bi smela imet problem s tem, če bi tudi njej kdo kdaj nenapovedano kocine preštel...

Ravno zadnjič je bila namreč spet hvala, da ste dal za martina pihat 347.567 voznikom in med njimi našli skoraj 5 alkoholiziranih.

sass

Guru
1. sep 2007
5.220
857
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ja no pa pejt se ti na test no....

Pa tud slucajno mi babnice ne ustreza ne po politicni usmeritvi ne po tem kar dela kot clanica vlade in ministrica. Ampak ocitno vam je nekaterim normalno da ce vam nekdo ni vsec, da se pa more it kar nekam testirat itd...
se strinjam. en mesec nazaj so v primeru Magajna nekateri tulili "najprej diskreditacija, nato likvidacija", zdaj pa taisti žensko že naprej obsojajo le na podlagi nekih govoric

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
mah, koka ali ne..eno tako mlado češplo gledat na takem polozaju, je pa kar malo nehigienično..revca je plenice močila, ko se delala država, zderj pa kar neki har a..piiihhh
bonk.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
zdej me pa neki čist tko zanima

a se s koko, high, low kakršno kol

spolna sla razplamti ali ne. enkrat sem poslušu eno cica maco, k je rekla, da k s ega pa ona nasnifa, ga tko vleče in se nabija, da sta s svojim postlo polomila, luknje v predelne stene delala..da ga zge celo noc. mu vlece, drgne..svasta.

zgodba je bila nora.

sam kaj, k je vmes kr dost snifala in sem kljub temu, da sva bila dalec naokoli sama v sobi...ostal neobdelan.

tko da zdej ne vem kaj je res

bansh28

Fizikalc
24. sep 2009
2.390
2
36
ORGINAL tm
Citat:
Uporabnik softi pravi:
zdej me pa neki čist tko zanima

a se s koko, high, low kakršno kol

spolna sla razplamti ali ne. enkrat sem poslušu eno cica maco, k je rekla, da k s ega pa ona nasnifa, ga tko vleče in se nabija, da sta s svojim postlo polomila, luknje v predelne stene delala..da ga zge celo noc. mu vlece, drgne..svasta.

zgodba je bila nora.

sam kaj, k je vmes kr dost snifala in sem kljub temu, da sva bila dalec naokoli sama v sobi...ostal neobdelan.

tko da zdej ne vem kaj je res

To ti bo pa MX znal razložit !
evil.gif

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Citat:
Uporabnik bansh28 pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a je na koki al ni

NEJ DA KRI NA TEST !
Pol bomo pa videli !!!!

Bomo ja, slovenska policija, pri raztrgani pasji riti in krvavem umetnem tiču nataknjenem na ugledni zdravnici, zavedenem v evidenci dokazov, ne more dokazat zlorabe psa, bodo pa pošteno pregledali vrhovno poveljnico policije in jo ustrezno sankcionirali, bo prej sonce ugasnilo. Dobro, da narod še ni čisto ubrisan in še kakšen košček možanov uporabi, da sešteje dve plus dve.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
lej..60 je cel repertoar all inclusive nekje kjer se to dela profi

tok je pa par smrkov. in ce ni rezultata..tista ni bila prepricljiva, je bolje..da grem s tabo na pir. bom mogoce kaj pametnega slisal

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ja ampak kot obicajno si stvari vzel iz konteksta. Morala bi biti voznica in na hitrem testu odzivnosti in velikosti zenic bi moral biti sum potrjen. Ali pa bi morala storiti kaznivo dejanje in bi se jo na podlagi tega peljalo na strokovni pregled. Ti pa bi njene lase preverjal na podlagi govric da je bila na urgenci. Komu ti lazes?
Jest nebi nič lase preverjal, sem proti takšnim metodam, sem samo napisal da se to da tud tako lahko ugotovit. Zdej pa izvolite če želite.
Tisti takoimenovani "sum" je larifari, pesek v oči naivnemu narodu. A boš rekel, da so par stotisočem vidli napačne zenice, opotekanje, motnje govora...., da so jih na podlagi tega dali na test, ki je pokazal da so popolnoma nedolžni? Ajd se zmotiš kdaj pa kdaj, ne pa 400 000 krat. to ni sum ampak načrno preverjanje vseh, ne pa preverjanje na podlagi utemeljenega suma.

Saj vem, tud mene so že večkrat testirali, ne vem od kje jim sum? enkrat je celo policaj na sodišču trdil, da sem izgledal pijan, da me je videl v oči, ampak je**i ga test je svoje pokazal. Pa povem da je lagal, ker sem bil takrat trezen.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
eh..vem , katera je prava..
je pa res, da to naredi drugočno okolje hehe..eh softi, ne bom javno razkladal zdej..to je bilo nekoč, pa ne probavaj tega, ker ti ni treba..maš ze preveč problemov z pravopisom, pol pa se tole
ne-ne-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.196
7.070
113
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ja ampak kot obicajno si stvari vzel iz konteksta. Morala bi biti voznica in na hitrem testu odzivnosti in velikosti zenic bi moral biti sum potrjen. Ali pa bi morala storiti kaznivo dejanje in bi se jo na podlagi tega peljalo na strokovni pregled. Ti pa bi njene lase preverjal na podlagi govric da je bila na urgenci. Komu ti lazes?
Jest nebi nič lase preverjal, sem proti takšnim metodam, sem samo napisal da se to da tud tako lahko ugotovit. Zdej pa izvolite če želite.
Tisti takoimenovani "sum" je larifari, pesek v oči naivnemu narodu. A boš rekel, da so par stotisočem vidli napačne zenice, opotekanje, motnje govora...., da so jih na podlagi tega dali na test, ki je pokazal da so popolnoma nedolžni? Ajd se zmotiš kdaj pa kdaj, ne pa 400 000 krat. to ni sum ampak načrno preverjanje vseh, ne pa preverjanje na podlagi utemeljenega suma.

Saj vem, tud mene so že večkrat testirali, ne vem od kje jim sum? enkrat je celo policaj na sodišču trdil, da sem izgledal pijan, da me je videl v oči, ampak je**i ga test je svoje pokazal. Pa povem da je lagal, ker sem bil takrat trezen.

Dej ti en vir za teh 400000 pregledov za drogo v enem letu. Ker to je vec kot 1000 na dan. In ker trdis da so bli vsi negativni je to okoli 1 mio dnevno stroska za strokovne preglede in 365 mio letno. Lej parket na tleh se smeje ob teh tvojih trditvah. Daj z viri nam postrezi.

In zakon tocno doloca kdaj so sumi upraviceni in kdaj ne. In to da je nekdo rekel da je bila kresalova an urgenci ni utemeljen sum da bi jo kdorkoli za karkoli sel preverjat.