Ker si ravno meni repliciral:
- Kot prvo, si je za to, da ji očitno ne verjame vsaj pol Slovenije, Kresalova povsem sama kriva. V preteklosti se je že precejkrat zaklinjala glede nečesa, potem pa se je dokazano izkazalo, da je resnica drugačna. Bom omenil samo njeno "nepoznavanje" Pogačarja. Toliko o njeni kredibilnosti. In kot pravijo - enkrat tat, za vedno zaznamovan kot tat. Kriva si je zgolj in samo sama, nisem ji ne jaz ne kdo drug!
- Kot drugo, mi je malo mar, kaj in komu želi dokazati. Po svoje že postaja smešno, s kakšno vnemo to počne. So ji menda ja pojasnili, da s tem hitro dosežeš ravno nasproten efekt od željenega? Me že kar precej spominja na pijančke, ki bolestno hitijo delati lastovke, ker oni pa res niso pili! Zanimivo, glede na to, da lastovke ne dela nihče trezen...
- In kot tretje (kar je tudi bila poanta mojega posta, na podlagi katerega si se razburil): Dejstvo je, da če je podoben test zmožen prelisičiti nek 17-letni Ignac iz Petišovcev, kateremu dejansko test ne pomeni nič, ne mi rečt, da tega ni sposobna oseba na položaju, kot je Kresalova, ki si s tem rešuje svojo eksistenco! Če ima/je imela tak interes, je to uredila brez najmanjšega problema, pa če je to komu všeč ali ne in če je tebi še tako primitivno!
Kdorkoli bi imel interes izvedeti, kaj je dejansko resnica in kaj ne, bi se moral odpraviti v UKC in o tem povprašal vse tiste, ki so delali v trenutku, ko se je domnevno zgodilo, kar se pač naj bi. In če nisi ravno z nedokončano OŠ, boš slej ko prej razbral, kaj je res in kaj ne. Silenzio stampa gor ali dol. In če se je slučajno res zgodilo, da je bila dotična oseba sprejeta pri zadnjih vratih in obravnavana mimo vseh evidenc, potem pa je še vodstvo podrejenim zabičalo, naj o tem molčijo, potem bi kazni za odgovorne morale biti takšne, da bi res rabili koko, da pridejo k sebi, ko bi jim postalo jasno, kaj jih čaka! Dotlej je pa vse skupaj mlatenje prazne slame.