Kresalka na urgenci zaradi mamil ?

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
846
21
28
Če se samo spomnim, kaj se je v mojih časih dogajalo z urinom za preiskave pred naborom, potem je res povsem mogoče, da tole, kar beremo, pravzaprav pomeni, da sosedov Floki ni ne na drogah ne na tabletah.
wink-1.gif

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
893
28
28
No, s takimi izjavami dokazujete, da je povsem brezpredmetno da karkoli poskušaš dokazati. V tej državi je dovolj, da nekdo začne natolcevati in širiti laži okrog in si stigmatiziran za vedno. Kriv ali pa ne kriv :S Če nisi "naš", si ga očitno najebal in so te pripravljeni zjebati na kakršenkoli način - ali dobro delaš ali ne, si pošten ali ne, pa konec koncev sploh ni več važno. Bolano res.

Obtožil so jo, je zanikala, dobila potrdilo da ni bila na UKC, naredila teste in po vsem tem je še vedno kriva. Sicer mi ni pri srcu in mi je antipatična, ampak tak način diskreditacije mi je pa oduren :S

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
v bistvu, bi bil dosti bolj siguren način odvzem iz lasu in ne urina, večina drog ima namreč dokaj hiter metabolizem

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
zaradi mene lahko 1000 strani nekih dokumentov prilima, pa me ne bo prepričala... ne vem kaj mora človek delat cel dan v nedeljo da ima ob 19:00 rdeče oči kot angora zajc? vari brez maske?
smile-1.gif
)))

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
846
21
28
Ker si ravno meni repliciral:
- Kot prvo, si je za to, da ji očitno ne verjame vsaj pol Slovenije, Kresalova povsem sama kriva. V preteklosti se je že precejkrat zaklinjala glede nečesa, potem pa se je dokazano izkazalo, da je resnica drugačna. Bom omenil samo njeno "nepoznavanje" Pogačarja. Toliko o njeni kredibilnosti. In kot pravijo - enkrat tat, za vedno zaznamovan kot tat. Kriva si je zgolj in samo sama, nisem ji ne jaz ne kdo drug!
- Kot drugo, mi je malo mar, kaj in komu želi dokazati. Po svoje že postaja smešno, s kakšno vnemo to počne. So ji menda ja pojasnili, da s tem hitro dosežeš ravno nasproten efekt od željenega? Me že kar precej spominja na pijančke, ki bolestno hitijo delati lastovke, ker oni pa res niso pili! Zanimivo, glede na to, da lastovke ne dela nihče trezen...
- In kot tretje (kar je tudi bila poanta mojega posta, na podlagi katerega si se razburil): Dejstvo je, da če je podoben test zmožen prelisičiti nek 17-letni Ignac iz Petišovcev, kateremu dejansko test ne pomeni nič, ne mi rečt, da tega ni sposobna oseba na položaju, kot je Kresalova, ki si s tem rešuje svojo eksistenco! Če ima/je imela tak interes, je to uredila brez najmanjšega problema, pa če je to komu všeč ali ne in če je tebi še tako primitivno!

Kdorkoli bi imel interes izvedeti, kaj je dejansko resnica in kaj ne, bi se moral odpraviti v UKC in o tem povprašal vse tiste, ki so delali v trenutku, ko se je domnevno zgodilo, kar se pač naj bi. In če nisi ravno z nedokončano OŠ, boš slej ko prej razbral, kaj je res in kaj ne. Silenzio stampa gor ali dol. In če se je slučajno res zgodilo, da je bila dotična oseba sprejeta pri zadnjih vratih in obravnavana mimo vseh evidenc, potem pa je še vodstvo podrejenim zabičalo, naj o tem molčijo, potem bi kazni za odgovorne morale biti takšne, da bi res rabili koko, da pridejo k sebi, ko bi jim postalo jasno, kaj jih čaka! Dotlej je pa vse skupaj mlatenje prazne slame.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Jaz niti slučajno ne trdim, da ta oseba karkoli jemlje. Jaz mislim, da ne jemlje prepovedanih drog. Trdim pa sledeče - pri tako imenovanih urinskih testih na prepovedane droge se da goljufati na kar nekaj načinov.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.795
15.861
113
Citat:
Uporabnik TRiK pravi:
Ker si ravno meni repliciral:
- Kot prvo, si je za to, da ji očitno ne verjame vsaj pol Slovenije, Kresalova povsem sama kriva. V preteklosti se je že precejkrat zaklinjala glede nečesa, potem pa se je dokazano izkazalo, da je resnica drugačna. Bom omenil samo njeno "nepoznavanje" Pogačarja. Toliko o njeni kredibilnosti. In kot pravijo - enkrat tat, za vedno zaznamovan kot tat. Kriva si je zgolj in samo sama, nisem ji ne jaz ne kdo drug!
- Kot drugo, mi je malo mar, kaj in komu želi dokazati. Po svoje že postaja smešno, s kakšno vnemo to počne. So ji menda ja pojasnili, da s tem hitro dosežeš ravno nasproten efekt od željenega? Me že kar precej spominja na pijančke, ki bolestno hitijo delati lastovke, ker oni pa res niso pili! Zanimivo, glede na to, da lastovke ne dela nihče trezen...
- In kot tretje (kar je tudi bila poanta mojega posta, na podlagi katerega si se razburil): Dejstvo je, da če je podoben test zmožen prelisičiti nek 17-letni Ignac iz Petišovcev, kateremu dejansko test ne pomeni nič, ne mi rečt, da tega ni sposobna oseba na položaju, kot je Kresalova, ki si s tem rešuje svojo eksistenco! Če ima/je imela tak interes, je to uredila brez najmanjšega problema, pa če je to komu všeč ali ne in če je tebi še tako primitivno!

Kdorkoli bi imel interes izvedeti, kaj je dejansko resnica in kaj ne, bi se moral odpraviti v UKC in o tem povprašal vse tiste, ki so delali v trenutku, ko se je domnevno zgodilo, kar se pač naj bi. In če nisi ravno z nedokončano OŠ, boš slej ko prej razbral, kaj je res in kaj ne. Silenzio stampa gor ali dol. In če se je slučajno res zgodilo, da je bila dotična oseba sprejeta pri zadnjih vratih in obravnavana mimo vseh evidenc, potem pa je še vodstvo podrejenim zabičalo, naj o tem molčijo, potem bi kazni za odgovorne morale biti takšne, da bi res rabili koko, da pridejo k sebi, ko bi jim postalo jasno, kaj jih čaka! Dotlej je pa vse skupaj mlatenje prazne slame.

super napisano
zmaga.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
7 si na UKC 9 daš vzorec.

me spominja na staro dobro prakso, ki pravi. če se pijan zaletiš pusti avto in beži stran. drugi dan, ko si trezen stopi na policijo in reci, da si se bal in si pobegnil. kazen bo vsekakor manjsa kot pa alko pozitiven test.

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.921
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
v bistvu, bi bil dosti bolj siguren način odvzem iz lasu in ne urina, večina drog ima namreč dokaj hiter metabolizem

Kokain ostane v krvi priblizno 2 dni, v urinu 3 dni, v laseh pa 3 mesece... torej je testiranje urina čisto b.v.

p.s.: če so pa to napačni podatki pa naj prosim kateri od "alter dohtarjev" popravi.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:

Kokain ostane v krvi priblizno 2 dni, v urinu 3 dni, v laseh pa 3 mesece... torej je testiranje urina čisto b.v.

p.s.: če so pa to napačni podatki pa naj prosim kateri od "alter dohtarjev" popravi.
Je to naklučje, da se je ta tema odprla 5.12., Kresalka pa je urin dala na preiskavo 9.12.?

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
ksz

Ma mene sploh ne čudi, da/če toliko politikov šmrka kokain.

Dajte si predstavljat. Ste politik A klase v Sloveniji. Recimo minister.

Zjutraj vstanete, se zrihtate za službo, grete na sejo vlade. Seja traja recimo do 2. Grete na kosilo s tujimi gosti. 3 ure minimalno. Ura je 5. vas kliče novinar ta in ta, ker sta zmenjena za intervju. 2 uri. Ura je 7.

Povabljeni ste na otvoritev nove trgovine, ki jo je odprl vaš stari znanec, sošolec iz gimnazije. Spodobi se, da se odzovete povabilu. Ste na zabavi. Če imate srečo, ste do 11 doma.

Naslednji dan pa vse isto, s tem da ste zvečer gost na nacionalki, v živo.

Zdaj mi pa povejte, kateri normalen človek vzdrži tak tempo dan za dnem brez koke ali drugih pripomočkov.

Vse te butaste novinarske konference, seje, intervjuji, otvoritve...dan za dnem dan za dnem. Vsak minister je vsaj 10-krat na mesec v vseh možnih časopisih...

Ti ljudje nimajo normalnega življenja, nimajo cajta 2 uri v petek zvečer, da bi v miru gledali film, kaj šele kaj drugega.

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
v čem je boljši od mene, ki vstanem ob 6, zmečem otroka do vrtca, grem v fabrko, sem do 17, pridem dam, sem z otrokoma do 20, grem v sobo in delam do dveh. grem spat..in spet.

imam tv, gledal filma še nisme
imam full audio..poslušal sem davkrat resno, drugače recimo 3 krat mesečno ob cuvanju otrok
imam prjatle..včeraj sem bil prvič na pijači v tej polovici leta
imam starše. ki jih nisem videl že dva meseca

Emaster

Guru
Izključen uporabnik
1. sep 2007
1.070
528
113
...v senci...
Citat:
Uporabnik softi pravi:
v čem je boljši od mene, ki vstanem ob 6, zmečem otroka do vrtca, grem v fabrko, sem do 17, pridem dam, sem z otrokoma do 20, grem v sobo in delam do dveh. grem spat..in spet.

imam tv, gledal filma še nisme
imam full audio..poslušal sem davkrat resno, drugače recimo 3 krat mesečno ob cuvanju otrok
imam prjatle..včeraj sem bil prvič na pijači v tej polovici leta
imam starše. ki jih nisem videl že dva meseca

...hja lojza, samo ti ne zaslužiš tolko...

evil.gif