Kresalka na urgenci zaradi mamil ?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.109
5.643
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
ksz

Ma mene sploh ne čudi, da/če toliko politikov šmrka kokain.

Dajte si predstavljat. Ste politik A klase v Sloveniji. Recimo minister.

Zjutraj vstanete, se zrihtate za službo, grete na sejo vlade. Seja traja recimo do 2. Grete na kosilo s tujimi gosti. 3 ure minimalno. Ura je 5. vas kliče novinar ta in ta, ker sta zmenjena za intervju. 2 uri. Ura je 7.

Povabljeni ste na otvoritev nove trgovine, ki jo je odprl vaš stari znanec, sošolec iz gimnazije. Spodobi se, da se odzovete povabilu. Ste na zabavi. Če imate srečo, ste do 11 doma.

Naslednji dan pa vse isto, s tem da ste zvečer gost na nacionalki, v živo.

Zdaj mi pa povejte, kateri normalen človek vzdrži tak tempo dan za dnem brez koke ali drugih pripomočkov.

Vse te butaste novinarske konference, seje, intervjuji, otvoritve...dan za dnem dan za dnem. Vsak minister je vsaj 10-krat na mesec v vseh možnih časopisih...

Ti ljudje nimajo normalnega življenja, nimajo cajta 2 uri v petek zvečer, da bi v miru gledali film, kaj šele kaj drugega.

Za 3002 eura plače......grem takoj tole delat......pa da mam avtonomijo...ne da sem ko Borat da me drugi usmerjajo!

Jerez

Pripravnik
27. jul 2007
561
0
16
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:

Za 3002 eura plače......grem takoj tole delat......pa da mam avtonomijo...ne da sem ko Borat da me drugi usmerjajo!

Mislim da so politiki še najbolj usmerjani med "ljudmi". Saj je logično; gobcat jih zna večina, za drugo delo pa tko niso. Kaj bodo gobcali, pa jim drugi povedo...

sad

Guru
24. avg 2007
21.053
9.713
113
Citat:
Uporabnik Jerez pravi:
Citat:

Mislim da so politiki še najbolj usmerjani med "ljudmi". Saj je logično; gobcat jih zna večina, za drugo delo pa tko niso. Kaj bodo gobcali, pa jim drugi povedo...
Malo dvomim, da Jelinčiču kdo prišepetuje.
grin1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik Jerez pravi:
Citat:

grin1.gif
Ja, Jelenčič je pa imun na €€€€
bonk.gif
Haha Tolikokrat, kot je že on obrnil ploščo pa ne vem če je še kdo.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Zdej bo nekdo napisal, kako lahko vemo, da je bil testirani vzorec njen in tema se bo nadaljevala
wink-1.gif
Ma ne. Sej je bil postopek enak, kot tudi recimo takrat ko koga zalotijo za volanom, kjer policaj samo reče, "dej drug dan prinesi urin na kliniko, da ga potestiramo".
A misliš da te policaj zraven gleda v qr*c, ko daješ vzorec?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.795
15.861
113
Citat:
Spletne forume pa so takoj preplavile "strokovne" zahteve, naj ministrica na testiranje na mamila raje dostavi svoj las, ker bi bile preiskave v tem primeru bolj verodostojne.

hysterical-1.gif

Dolfe

Pripravnik
22. jul 2007
836
1
18
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
ksz

Ma mene sploh ne čudi, da/če toliko politikov šmrka kokain.

Dajte si predstavljat. Ste politik A klase v Sloveniji. Recimo minister.

Zjutraj vstanete, se zrihtate za službo, grete na sejo vlade. Seja traja recimo do 2. Grete na kosilo s tujimi gosti. 3 ure minimalno. Ura je 5. vas kliče novinar ta in ta, ker sta zmenjena za intervju. 2 uri. Ura je 7.

Povabljeni ste na otvoritev nove trgovine, ki jo je odprl vaš stari znanec, sošolec iz gimnazije. Spodobi se, da se odzovete povabilu. Ste na zabavi. Če imate srečo, ste do 11 doma.

Naslednji dan pa vse isto, s tem da ste zvečer gost na nacionalki, v živo.

Zdaj mi pa povejte, kateri normalen človek vzdrži tak tempo dan za dnem brez koke ali drugih pripomočkov.

Vse te butaste novinarske konference, seje, intervjuji, otvoritve...dan za dnem dan za dnem. Vsak minister je vsaj 10-krat na mesec v vseh možnih časopisih...

Ti ljudje nimajo normalnega življenja, nimajo cajta 2 uri v petek zvečer, da bi v miru gledali film, kaj šele kaj drugega.

Drogo jemljejo izključno zdolgočaseni, vsega dobrega naveličani in prenažrti ljudje. Ljudje, ki ne marajo in ne prenašajo nikakršne odgovornosti ter s tem bežijo v nek namišljen svet naslade. Skratka, ljudje ki se jim je** za družbo, svoje bližnje in za cel svet.
V bistvu so ekscentrični egoisti, ki mislijo le nase, a le na kratek rok.

Tisti, ki se borijo za vsakdanje preživetje, kot tisti, ki so preobremenjeni z delom, odgovornostjo in skrbmi, na drogo niti pomislijo ne.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.195
7.069
113
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Zdej bo nekdo napisal, kako lahko vemo, da je bil testirani vzorec njen in tema se bo nadaljevala
wink-1.gif
Ma ne. Sej je bil postopek enak, kot tudi recimo takrat ko koga zalotijo za volanom, kjer policaj samo reče, "dej drug dan prinesi urin na kliniko, da ga potestiramo".
A misliš da te policaj zraven gleda v qr*c, ko daješ vzorec?

Te gleda ja.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik Jerez pravi:
Citat:

grin1.gif
Ja, on si sproti zmišljuje.
smirk-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
kaj bi ji blo res tak tezko kak glavnik nastavit in ga pol odnest v lab?
Kdo bo plačal?
Sicer pa tist, ki je naskrivaj vzel las, ga je lahko kasneje tud zamenjal.....tako da bi bili tud ti rezultati zelo dvomljivi.
Kdo bo pa priznal, da je naskrivaj vzel ministrici lase in jih nesel v laboratorij? To je kaznivo.
Sicer pa povsem možno, da se je tako vsa zgodba začela. Pa da so se na osnovi kakega skrivnega testiranja pojavile govorice itd...

sad

Guru
24. avg 2007
21.053
9.713
113
Heh, se vidi, da pojma nimaš.
Kokica ti konkretno dvigne koncentracijo, itd. in jo jemlje precej pomembnih ljudi, kateri morajo delat po 14 ur na dan, da zdržijo tempo.
Kaj ti sicer to dolgoročno naredi, jim takrat pač ni važno.

A ni bilo enkrat javno objavljeno, da država Slovenija nabavlja po kilco čiste kokice za naše specialce na leto? Da pred akcijami malo posmrkajo in so učinkovitejši?

Se pa da včasih posumit na to in sicer recimo ko folk dela vse dni po 10 ur na obratih in mu je recimo vse ostalo okrog njega prepočasno, vedno živčno prestavlja nogo, itd.... To dolgoročno (recimo par let) ne šiba brez kemije.