Citat:
Uporabnik man007 pravi:
Sploh pa ni bila na UKC, ampak v Petra Držaja...
Ampak govorice pravijo, da je bila na urgenci. To je pa v UKC.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Samo SNMP spada pod ZDL ne pod UKC. Vprašanje a se sploh v sistem KC zavede ce ti pomagajo samo na SNMP - Naj kak doc pove.
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Samo SNMP spada pod ZDL ne pod UKC. Vprašanje a se sploh v sistem KC zavede ce ti pomagajo samo na SNMP - Naj kak doc pove.
Jest si govorice razlagam tako, da naj bi obiskala ambulanto za nujne primere v Kliničnem centru, v 1 nadstropju ki je odprta 24/7, vhod iz Bohoričeve al kaj je že tam. Kamor vozijo tudi ponesrečence iz nesreč. A je še kakšna druga dežurna ambilanta v LJ?Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Daj zdaj pa razlozi sirni javnosti kaj je urgenca no.
Ja, nikoli ne bomo vedeli, čeprav bi bilo uživanje mamil zelo lahko ugotovit. Ni hudiča, da ženska kje ne izgubi kak las, pa ga lahko pošljejo na analizo.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
No vidis, v bistvu ne ves. Ce gres k dezurnemu zdravniku na lj urgenco, gres na SNMP ki pa spada pod ZDL. Ce si zlomis nogo pa gres na travmatologijo ki spada po UKC. Vprasanje pa je a je sla na SNMP al so jo takoj kam drugam poslali. Tega pa ne vem, zato sem napisal da ce jo je obravnavala samo SNMP potem to ni zavedeno na UKC, vprasanje pa je ali bi tak primer obravnavali samo na SNMP.
Ampak nikoli ne bomo vedeli kaj je res tako da... =)
Imaš prav, sem zagovornik človekovih zasebnosti in pravic, in takšnih metod ne zagovarjam, sem samo napisal da je tud to možno.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
A nisi ravno blazen zagovornik clovekove zasebnosti in pravic? Bojis se gps cestninjenja a hkrati bi kar takole enemu politiku en las dal na preiskavo za droge brez pravne podlage?