Kondomi me nea ubogajo

Batate

hepan
21. jul 2007
240
0
16
Citat:
Uporabnik mare92 pravi:
Pa kupi manjsi kondom...
Ma saj tu je zaj problem ker kupim one male (kar mi ni v ponos ko se mi začne ona baba v trafiki v fris hehetati), ampak še zmirom mi fsake tolko dol pade, mislim tak malega tičeka pa ziher nimam, ali pač? Dolgi je pa približno toliko, da bote meli boljšo predstavo:

|----------------------------------------------------------------------------------------|

Ka je to dovolj?
confused-1.gif

Sicer sn si pa dans kupo izolir band, onega črnega, kvalitetnega, pa ko sma se spravila k akciji (to jaz s pupo, nea z izolir bandom) sn si prvo kondom gori navleko, te pa na koncu na mojem kablu še malo izolacije naredo (3x ovil okoli) pa se je kar vreji obneslo, fsaj zaj prvič. Problem pa je, kak to moji babi pojasnit, ker me je tak čukasto gledla, ko da sn z lune. Neke sn si zmislo, da rad eksperimentiram pa bi rad še tak probal, rekla ni nič, ampak se ji je vidlo, da je misnala da sn malo fukjen. Pa še špikalo jo je malo tam, kjer ni bilo čisto natančno zalimano, tak da nea vem... farabat da mi je izolir band fetiš, je najbrž nebom mogo več dolgo, te smo pa spet na začetku, ko bojo kondomi doli padali.

Ka pa če bi kupo one hrapave pa jih okoli obrnal, bi tisto bolje na tiču stalo?

Za zmirom vaš, Batate

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Dolgi je pa približno toliko, da bote meli boljšo predstavo:

|----------------------------------------------------------------------------------------|

Ka je to dovolj?
Teb guma s kur*a ne pada dol zato, ker imaš premajhnega, ampak zato, ker maš pretankega.
Dej za lažjo predstavo nariši še kolk maš debelega!
Drgač mam pa še eno rešitev, ker eno rešitev mi je moderator vincent zbrisal....
Kupi si tiste kirurške gumaste rokavice... (najmanjšo številko) pa tamali prst iz rokavice odrež in gor na tvojo "zverino" natakni.
Upam, da ne bo še tisto preveliko.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik andrejb pravi:
Bi skor verjel, da še nisi slišal za sifilis gonorejo in ostale prijazne domače ''živalce'' a ne...
bonk.gif

andrej, si kdaj prebral samo koliko bolezni lahko fašeš s poljubljanjem na usta / po telesu / roke ?
Govorimo seveda glede SPB s svojo punco in ne ONS, ja?

Če boš tolk paranoičen čez čas še ven ne boš hotel it...

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik andrejb pravi:
Da..dalje..

no vidiš...torej, ti ji muco ližeš, pa še veš ne kakšne vse SPB-je ima...pazi, če imaš rano v ustih / na ustnicah se SPB z lahkoto prenese...
torej, seksaš s kondomom, ampak prakticiraš tudi oralca....zdej pa ti meni povej smisel. zastopim če je kondom za to, da ne zanosi, ampak za SPB je pa to adijo pamet če poleg navadnega seksa prakticiraš še oralca...

andrejb

Jasnovidec 2008
9. okt 2007
948
0
16
Ja sam vsi neki omenjajo ''resne'' aka poštene dekleta, sej u bistvu ne veš al je al ni, dobiš pa lahk vse povsod, z lizarjenjem al med sexom...pač kondom za obe stvari, proti spb, proti kids, dokler ne postane ''resna'' zveza...zdej že nakladam.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
jah, jaz sem se samo odzval glede možnih okužb s SPB od punce. Kondom ti pri SPB bolj malo pomaga, če se greš oralce. Res pa je da dost bolj pomaga glede preprečevanja zanositve.
Folk dejansko misli da ne more staknit SPB če ima kondom na tiču, zraven pa liže muco
crazy1.gif

kot sem že rekel: Če ne verjameš oz. zaupaš svoji punci (da nima spb), zakaj bi potem bil sploh v zvezi z njo...?
confused-1.gif

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
kot sem že rekel: Če ne verjameš oz. zaupaš svoji punci (da nima spb), zakaj bi potem bil sploh v zvezi z njo...?
confused-1.gif

sej to se greš testirat, če je tak problem,...bolj je tisto, ko ne verjamejo v zvestobo
grin1.gif

Batate

hepan
21. jul 2007
240
0
16
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Kupi si tiste kirurške gumaste rokavice... (najmanjšo številko) pa tamali prst iz rokavice odrež in gor na tvojo "zverino" natakni.
Upam, da ne bo še tisto preveliko.

Kak pa naj naredim, da bo dovolj stisnalo spodaj pa to brez izolir banda, da nebo doli padlo? Mogoče s kako kuhinjsko gumico?
confused-1.gif

Sicer pa če imaš še keri nasvet, ga napiši, da se tui mi še bolj mladi junci kaj naučimo od starih mačkov.

Za zmirom vaš, Batate

Patsy

Pripravnik
24. jul 2007
650
0
16
Celje
S kondomi sexat v resni zvezi je res obup.
frown-1.gif

Ok, punca ne more uporabljat hormonskih sredstev, zakaj si pa ne zrihta npr. diafragme ali kaj podobnega? Uporaba je čisto enostavna, nobenih stranskih učinkov, zraven mora nabavit še spermicid in to je to. Če prakticirata oralca obstaja en na vodni osnovi - ContraGel. Ga bo mogla naročit v lekarni, ker ga nimajo povsod, sploh če sta iz kakšnih rovt.

Pa poročaj, kako vama gre.
wink-1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Pa povej še, da je diafragma "dovoljena" samo v primeru, če je punca že rodila, ker pred prvim porodom ne bodo dal diafragme nobeni ženski.

Patsy

Pripravnik
24. jul 2007
650
0
16
Celje
Dear god, kje si pa to slišala?! To sploh ni res! Ti verjetno misliš maternični vložek, mireno, ampak tudi to je hormonska zaščita... Diafragma je nekaj kar vstaviš pred odnosom, pride v različnih velikostih, zapre pa vhod v maternico, nič hujšega, kot če bi vstavljala tampon.....

Nazadnje urejeno:

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
No, predvidevam, da škorp ve, kaj to je, ravno tako kot jaz....sem bila pri ginekologinji, ker mi KT ne odgovarjajo in zaprosila zanjo in je rekla, da se bova o njej pogovarjali po prvem porodu,....zakaj pa nisem izvedla...

Patsy

Pripravnik
24. jul 2007
650
0
16
Celje
No me veseli, da veš kaj to je. Potem pa malo logično pomisli in povej zakaj bi to bilo samo za tiste po porodu?
http://kidshealth.org/teen/sexual_health/contraception/contraception_diaphragm.html

Kontracepcija, ki je primerna ekstra za tiste po porodu se vstavlja ginekološko skozi maternični vrat v maternico, ker pa ima ženska, ki še ni rodila tega ful zaprtega zanjo ni primerna. To pa je tudi edina kontracepcija, ki se ne priporoča tistim, ki še niso rodile. Tako je pri nas, sem pa slišala, da v tujini tudi to ni ovira in da lahko ponekod dobi to vsaka.

Če ti je pa ginekolog to rekel, je pa res žalostno, ker očitno nima pojma. Je pa dejstvo, da v Sloveniji ful forsirajo vse ženske s hormoni. So tudi mene in me še vedno!
frown-1.gif
Diafragmo dobiš samo v nekaterih lekarnah pa še to večinoma po naročilu. V tujini imajo cel kup takih preprostih in neškodljivih zadev. http://www.leasshield.com/