Ma saj tu je zaj problem ker kupim one male (kar mi ni v ponos ko se mi začne ona baba v trafiki v fris hehetati), ampak še zmirom mi fsake tolko dol pade, mislim tak malega tičeka pa ziher nimam, ali pač? Dolgi je pa približno toliko, da bote meli boljšo predstavo:Citat:
Uporabnik mare92 pravi:
Pa kupi manjsi kondom...
|----------------------------------------------------------------------------------------|
Ka je to dovolj?
Sicer sn si pa dans kupo izolir band, onega črnega, kvalitetnega, pa ko sma se spravila k akciji (to jaz s pupo, nea z izolir bandom) sn si prvo kondom gori navleko, te pa na koncu na mojem kablu še malo izolacije naredo (3x ovil okoli) pa se je kar vreji obneslo, fsaj zaj prvič. Problem pa je, kak to moji babi pojasnit, ker me je tak čukasto gledla, ko da sn z lune. Neke sn si zmislo, da rad eksperimentiram pa bi rad še tak probal, rekla ni nič, ampak se ji je vidlo, da je misnala da sn malo fukjen. Pa še špikalo jo je malo tam, kjer ni bilo čisto natančno zalimano, tak da nea vem... farabat da mi je izolir band fetiš, je najbrž nebom mogo več dolgo, te smo pa spet na začetku, ko bojo kondomi doli padali.
Ka pa če bi kupo one hrapave pa jih okoli obrnal, bi tisto bolje na tiču stalo?
Za zmirom vaš, Batate