Kolosej prodan Boscarolu

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.851
8.302
113
Ne razumem kaj je s tem narobe?
Ni videti da bi kdorkoli rekel da je s tem kaj narobe. Ce pa zelis eno konkretno kaj pa zares je narobe - narobe je da se javno promoviras kot clovek ki spodbuja podjetnistvo nato pa mlado podjetje sele na dan podpisa pogodbe seznanis da si povisal dogovorjeno najemnino. Pac take it or leave it.

Pa za odkup in prenovo centra s kinodvoranami ne rabis bit vizionar. Vizionar moras bit da ustvaris to kar je on naredil s pipistrelom.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.567
3.268
113
Lublana
Obišči stran
Ce pa zelis eno konkretno kaj pa zares je narobe - narobe je da se javno promoviras kot clovek ki spodbuja podjetnistvo nato pa mlado podjetje sele na dan podpisa pogodbe seznanis da si povisal dogovorjeno najemnino. Pac take it or leave it.
Ok. Replika in argument na mestu. To res nikakor ni v redu, če je to res in, če ni tu še kakšna druga plat zgodbe. Ampak ti verjamem, takšne stvari se dogajajo, tudi meni se je že kaj podobnega. Žal.
Pa za odkup in prenovo centra s kinodvoranami ne rabis bit vizionar. Vizionar moras bit da ustvaris to kar je on naredil s pipistrelom.

Jaz sem se bolj fokusiral na besedo sanjač, sem jo pri citiranju tudi odebelil. Vizionar vsekakor ni isto, kot sanjač in za prenovo kinopleksa danes res nisi vizionar. Sanjač pa lahko dobi zanimive in drzne ideje in če si dovolj trmast tudi zaživijo. Govorim iz osebnih izkušenj.