Ma ni to čisti tekking. To je neki hybrid bike. Meni bolj deluje kot alu endurance specialka z ravnim krmilom, pozicija je podobna. Gume 30 mm. Alternativa je tudi Merida z 32 mm gumami, je pa 1x dražja.
S temle nimaš kaj falit. Sam čist tko me zanima, kaj je pa narobe z eno endurance specialko?Malo bi se vrnil nazaj v biciklizem. Nebi ravno mel 5 biciklov, rabim enega. Kaj menite o tem za 2x tedensko 50-70 km in malo komjutinga, šiht, pivica.
Roadlite 6
With its high-grade aluminium frame, compliant carbon fork, and high-quality Shimano components, this is a light, fast hybrid bike that delivers an incredible level of performance at this price point.www.canyon.com
Roadlite 5
Looking for a lightweight and reliable hybrid bike for relaxed weekend and after-work rides? Equipped with proven SRAM and Shimano components and a carbon fork, this is the entry point into our hybrid bike range. Call it your new favourite training partner.www.canyon.com
Te canyone dobiš v 10 dneh na dom. Canyon endurance pa odpade, ker imajo vsi 52/36 gor. Hočem kompakt, ne da se mi že v štartu z tem zajebavat.Pa letos je mal slabo leto za bicikel kupovat.
eh "kolesa z zavito balanco" nič kaj smešno ne zgledajo če maš vse živo gor saj so res versatilna, ... mogoče če si full karbon z 80mm obroči pa popotniške torbe gorČisto nič. Endurance specialka je nekaj najboljšega kaj se je zadnjih nekaj let zgodilo v cestnem kolesarstvu. gre se za to, da je hibrid bolj zanimiv za overall kolesarjenje, tudi za na šiht, ne zgleda smešno če kakšno stransko nogico daš gor, itd. Je pa lahko podobno uporaben na relacije kot specialka. Je pa nekaj res. Do pred nekaj let nazaj sem vozil Focus Culebro z campo centaur. Super kolo z preveč agresivno pozicijo. Je pa zavita balanca 100 let pred ravno. Zato sem mal skeptičen do teh hybrid bajkov.
Mal počak, da pridejo modeli 2022 ven. Letos so vsi bogi z opremo. Ja Kaj je Canyonu z midkompaktom mi tud ni jasno.Te canyone dobiš v 10 dneh na dom. Canyon endurance pa odpade, ker imajo vsi 52/36 gor. Hočem kompakt, ne da se mi že v štartu z tem zajebavat.
Dobra alternativa je tudi GrevelcMa ni to čisti tekking. To je neki hybrid bike. Meni bolj deluje kot alu endurance specialka z ravnim krmilom, pozicija je podobna. Gume 30 mm. Alternativa je tudi Merida z 32 mm gumami, je pa 1x dražja.
Še eno leto nazaj je bil zate Scott Addict 10 z Ultegro. Ble sta obe varianti, tko disk, kot klasika. Sam sem mojmu dodal še 11-34 šajbo zadi in to je blo to.Tačko ja. da ne rabiš pred trgovino/banko itd za vsako na zid naslanjat. Tista merida mi je top. Nekaka mešanca med merido Scultura in gravel. Še bolj endurance in 32 udobne gume. Bližam se 50-tim. Do zdaj sem trpel na 50/34-11/25 in 23 mm 700c. No more. Hočem 50/34-11/32 ali 11/34 pa gume 28 mm +
Jes, Čineli ni cestno kolo....ja sam diski so pri čineliju...