Ksz
Si predstavljate da bi Biden podiral Belo Hišo? Kako bi se desni gor vžigali da podira dediščino.
Si predstavljate da bi Biden podiral Belo Hišo? Kako bi se desni gor vžigali da podira dediščino.
Ti se vžigaš in ljudi zmerjaš z idioti na čist normalne debate, nazadnje z mano v zvezi s prehrano in razliki med ameriško in evropsko procesirano hrano. Ne se zdej zjokat no.Jah itak, vi se lahko vsega in vsakega lotite le jaz tega ne smem, ker pač ne pašem v vaša prepričanja.
Ksz
Kje si od mene prebral kaj takega? Prosim citat.Normalne debate? Jokate tukaj, ker ena Američanka pravi, da jo hrana za en teden ne košta več samo 65 dolarjev. In iz tega delate senzacijo kako zdaj v ZDA stradajo.![]()
Spet, kje si od mene kaj takega prebral?Dokler vi jokate in imate vse Američane za idiote in kako je tam pri njih vse grozno in neumno in ničvredno
Aha, lepo da priznaš, da nemarno posplošuješ hkrati si pa dovoliš ljudi zmerjat z idioti, ki niso vredni volilne pravice. Fajn... kot rečeno, maš pri sebi dost posla.Posplošujem, ker ne sledim kdo točno kaj napiše. Mi niste tako zelo pomembni, kot sem jaz vam.
Sicer pa, če nisi nič omenjenega napisal in se s temi in podobnimi blesarijami ne strinjaš, kaj klinac se potem sploh oglašaš?Aha, lepo da priznaš, da nemarno posplošuješ hkrati si pa dovoliš ljudi zmerjat z idioti, ki niso vredni volilne pravice. Fajn... kot rečeno, maš pri sebi dost posla.