Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
Za cestnine zdevaš verjetno pa še vsaj jurja zraven, ali pa imaš oldtajmerje ... kajne.
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Citat:
Za cestnine zdevaš verjetno pa še vsaj jurja zraven, ali pa imaš oldtajmerje ... kajne.
Tudi cestnine za vse tri so vštete v 1150eur. Ja dva sta oldija.
Citat:
Uporabnik steni pravi:
Krožno križišče na Ravnah samo po sebi ni nevarno, v kombinaciji z ................ vozniki (na .............. si vsak vstavi po lastni želji in presoji) pa je res lahko smrtno nevarno, še posebej v kombinaciji z avtomobilom vrednim 500 €.
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Citat:
Citat:
Tudi cestnine za vse tri so vštete v 1150eur. Ja dva sta oldija.
Si me nasmejal
Moj avto je vreden manj kot polovico moje plače, pa ima kljub temu 5 vrat, airbaga, klimo in ABS. Večina delov na avtu je bila zamenjanih preventivno, na vsake 3-4 leta mu privoščim nove zimske in letne gume (vedno zmagovalke na testu) in to kljub temu, da je profila še vrh glave. Celo amortizerje sem v dobrih 200k prevoženih km zamenjal že 2x in to zgolj zato, da je res vse brezhibno, da o rednih servisih kot tudi velikem servisu avta niti ne govorim.Citat:
Uporabnik steni pravi:
Berem to temo, pa mi nekak ne gre v glavo, da je nekaterim človeško življenje tako malo vredno.
Avto vreden 500 € je po mojem mišljenju smrtno nevaren. Mene in meni dragih v takem avtomobilu "no go".
Ali pa sem samo jaz "čudak".
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Nimajo stroškov s pogrebom. Podrtijo od hiše malo zasujejo z zemljo in je zadeva opravljena.
Si me spomnil na bivši forum in avto višjega cenovnega razredaCitat:
Uporabnik VAG pravi:
Ima pa vsak svoje prioritete in sam raje svoj višek denarja vlagam v nadstandardno veliko in opremljeno nepremičnino
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Štart je bil iz zneska, ki ga daš za tri vozila
Pri oldtimerjih se zadeve malo drugače obračunavajo.
Sicer pa je sama tema itak tako zastavljena da je odgovor prepuščen domišljiji tistega, ki odgovarja.
'Koliko date za avto'...kaj...ob nakupu, letni znesek, stroški vzdrževanja so zraven, registracija, zavarovanja..?
Temu ustrezni so tudi odgovori....
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Zamenjaj zavarovalniškega agenta.Citat:
Citat:
Trenutno 3 avtomobili za vse skupaj je šlo cca 9 mojih mesečnih plač, brez kreditiv, pufov... vse na keš. Letno za zavarovanje in registracijo plus vinjete gre cca 1000eur za vse tri skupaj , ostali stroški zanemarljivi.
Tolk dam jest za kasko samo za enega od avtov.... kje so še vinjeta, cestnine in bencin/nafta ...
Citat:
Uporabnik steni pravi:
Berem to temo, pa mi nekak ne gre v glavo, da je nekaterim človeško življenje tako malo vredno.
Avto vreden 500 € je po mojem mišljenju smrtno nevaren. Mene in meni dragih v takem avtomobilu "no go".
Citat:
Uporabnik VAG pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Nimajo stroškov s pogrebom. Podrtijo od hiše malo zasujejo z zemljo in je zadeva opravljena.
Citat:
Uporabnik alpine pravi:
Citat:
Uporabnik steni pravi:
Spomni se kaj si vozil pred 10 leti, kakega polota/cliota...