Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
še bolj racionalno in brez da trpi varnosti bi pa bilo. če bi enostavno savine kupla
http://www.gumax.si/index.php/default/sava-eskimo-hp-215-55r16-93h.html pa je.
Ja, te sem imela pa prej na cliotu. Če bi bila zadovoljna, ne bi menjala. So bile OK, če je bila cesta splužena, če ne, pa smo tudi slalomirali. Dokler sem se vozila iz recimo Borovnice v LJ preko Podpeči, mi je bilo vseglih, če bi dol zletela. CPL plužil ni prav dobro (odkar majo primorce, ker je šel CPL zugrund, je baje bolje in hitreje spluženo), pa še 40kmh nisem smela iti, če je bil ovinek. Bremzati pa tudi ne. Ampak če dol zletiš, zletiš v sneg na polje pri recimo 20-30kmh. Recimo, da OK. Ko pa se voziš po ovinkih pa imaš na eni strani sicer skalo (pa recimo, da jo tudi odneseš OK pri takih hitrostih), na drugi pa prepad, potem ti pa ni več vseeno, če malo poslalomiraš kdaj pa kdaj. Tudi savine nobene niso bile starejše od 4 let in nobene s premalo profila, pa so se takole obnašale.
S Savinimi gumami sem jaz zaključila. Zna pa biti, da ne bom racionalna per se, ker sem s temi kontinentalkami pa zadovoljna. In četudi bi mi zdaj pač ponudil neko gumo, ki je sicer ne poznam (sem imela prej vedno samo Savine), bi me težko odvrnil. Zakaj bi menjala, če sem zadovoljna?