Kolesarstvo 2026

Najbolji

Guru
20. feb 2008
6.058
1.354
113
Aja še petkova etapa....
Zame preveč nekontrolirano, preveč ljudi, samo čakal sem da bo nesreča... in na koncu je bila... samo sreča, da ni bil Pogi vpleten
Tud zame je cist prevec podivjano tole... Je blo kar butasto, ko Evenepoel naprej ni mogu (ko je koncno mal poskocu), moral motor čakat, folk pa na polno kolovratu...

Pepe

Guru
20. sep 2007
14.542
6.170
113
Ni bilo ne prvič ne zadnjič, da je motor oviral kolesarja pri skoku. To je v preteklosti doživel tudi Pogačar.

jello

Guru
22. sep 2008
11.538
4.696
113
Tud zame je cist prevec podivjano tole... Je blo kar butasto, ko Evenepoel naprej ni mogu (ko je koncno mal poskocu), moral motor čakat, folk pa na polno kolovratu...
Paše zraven oziroma je nekaj s čimer je treba računat če je pol mio ljudi na enem klancu.

Res smola za rubia, v avtu so bili prepričani da so gledalca povozili čez glavo, zato je ustavil praktično na mestu. In že pred tem tako kot ostala spremljevalna vozila na alp dhuez verjetno vsaj 10x, ker na silo ni šlo.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
6.058
1.354
113
Pase dokler je vse ok, pol pa ne vec. Sicer ok, samo po par jurjih na polno odpelanih, da te pol en bebo tam zahebe za bv se men ne zdi ok. In ja, se je, se in se bo dogajalo, jasno. Men je to visek, komot brez tega, to je vse.

• Všeč mi je
Reactions: tesfalar

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
35.881
7.025
113
blizu močvirne prestolnice
Očitno ne kapiraš. Kolesarji so tega navajeni. Ja ni ok da tako skačejo ampak to ni šport, kjer se zaradi enega dotika valajo po tleh. Ponavadi se poberejo in grejo naprej., mora biti res hudo, da kolesar odstopi

Najbolji

Guru
20. feb 2008
6.058
1.354
113
Razumem jst, sam se zmerom kake pol metra na vsaki strani, da so bol stran bi mi blo bols... Drgac pa ja, je se bol senzacionalno tako. Kruha i igara itak ;)

• Všeč mi je
Reactions: Pepe

jello

Guru
22. sep 2008
11.538
4.696
113
Ne obračat, nihče ne trdi da je prav, še manj pa da je vseeno, ampak del vsega je. Je kdo opazil da je šla vsaka etapa čez nekaj sto ležecih policajev, včasih tudi šprint. Ko je padla urška so nekateri pozivali h kazenskim ovadbam..

aljoman

Majstr
16. dec 2013
3.968
-1.601
63
Aja še petkova etapa....
Zame preveč nekontrolirano, preveč ljudi, samo čakal sem da bo nesreča... in na koncu je bila... samo sreča, da ni bil Pogi vpleten

poglejte si še druge posnetke, kjer se bolje vidi, razlog je bil gledalec, ki je zgubil ravnotežje in padel direkt pred UAE avto...

hgard

Guru
22. jul 2007
4.300
914
113
Tale je zanimiva

Samo dva kolesarja iz lanske TdF sta se tudi letos uvrstila v prvo deseterico - Pogačar in Jegat.

Pa še ena od hejterjev Pogačarja

van der Poel je zaostal za Pogačarjem za 4 ure in pol. To pomeni, da je bil za celo etapo več na kolesu, a ga Pogačar kljub temu ni mogel dohajati na zadnji etapi :)

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
22.527
15.049
113
kod Džej-Zija
Jaz bi tole interpretiral malo drugače. Pogi je vložil v dirko neprimerno več moči in bi moral biti bolj iztrošen, pa je vseeno MvdP-ju pripravil lead out, za kar se je Pogiju celo javno zahvalil Dumoulin. Če Pogi ne bi vlekel, bi MvdP-ja ujeli šprinterski vlaki. Res sta dobra frenda in res Pogija zabava dirkanje in šov.

• Všeč mi je
Reactions: aljoman

hgard

Guru
22. jul 2007
4.300
914
113
Jaz bi tole interpretiral malo drugače. Pogi je vložil v dirko neprimerno več moči in bi moral biti bolj iztrošen, pa je vseeno MvdP-ju pripravil lead out, za kar se je Pogiju celo javno zahvalil Dumoulin. Če Pogi ne bi vlekel, bi MvdP-ja ujeli šprinterski vlaki. Res sta dobra frenda in res Pogija zabava dirkanje in šov.
Itak. Ono zgoraj je pač trolanje iz MMC-ja.