Kolesarstvo 2026

jello

Guru
22. sep 2008
11.522
4.685
113
Močno dvomim, da obstaja doping, ki omogoča, da bi človek kar eksplodiral in dosegel vsaj 10 % več kot brez njega. Seveda pa scene ne poznam.
Tega sploh nihče ne trdi. Da je nekdo nekaj pojedel in eksplodiral. Vsi ostali so bili pa drugi, deseti, dvajseti, stoti....Ne, pojma nimaš zakaj gre, še manj pa zakaj je šlo takrat.

jello

Guru
22. sep 2008
11.522
4.685
113
Česa pa ne razumeš v stavku da v protouru ni bilo kolesarja, ki ne bi počel enako. Kaj pa je za razlagat? Da so bili tudi v kontinental ekipah, dva ranga nižje redki, ki so se šli biciklizem "na suho"? Kaj točno bi rad?

• Haha
Reactions: Pepe

Pepe

Guru
20. sep 2007
14.511
6.147
113
Ah, sem pozabil, da si to ti blebetač. Vidim, da nimaš nobenih info, kaj je doping prinesel športniku.

aljoman

Majstr
16. dec 2013
3.933
-1.589
63
Včeraj sta bili v Kranju ukradeni dve specialki.
1000021820.jpg
1000021822.jpg

jello

Guru
22. sep 2008
11.522
4.685
113
Ah, sem pozabil, da si to ti blebetač. Vidim, da nimaš nobenih info, kaj je doping prinesel športniku.
Sva že debatirala o tem. Napišeš kup neumnosti, še sam priznaš da nimaš pojma, potem ko ti pa nekdo reče da pišeš neumnosti in nimaš pojma se pa začneš kurčit da blebetam. Kaj naj ti rečem, strinjam se s tabo, o profesionalnem biciklizmu v času armstronga ne veš popolnoma nič, pripravljen si se pa z mano prepirat o tem.

Pepe

Guru
20. sep 2007
14.511
6.147
113
Sva že debatirala o tem. Napišeš kup neumnosti, še sam priznaš da nimaš pojma, potem ko ti pa nekdo reče da pišeš neumnosti in nimaš pojma se pa začneš kurčit da blebetam. Kaj naj ti rečem, strinjam se s tabo, o profesionalnem biciklizmu v času armstronga ne veš popolnoma nič, pripravljen si se pa z mano prepirat o tem.
Saj ti očitno tudi ne. Le pametuješ in kradeš plac na forumu za pametnejše poste. Dokazov nobenih. Hvala, da si mi pojasnil.

jello

Guru
22. sep 2008
11.522
4.685
113
Dokaz za kaj? Sploh ne vem in ne razumem kaj bi rad.

Pišeš takšne neumnosti, da se človek resno vpraša ali si sploh kdaj spremljal kakšno dirko in razumel 1% dogajanja. Dva dni po odstopu kolesarja se resno sprašuješ če to ni morda konec dirke za njega. Vse kar napišem o biciklizmu je zate napihovanje, razumeš nič, poslušaš tudi ne, samo zaletavaš se nazaj s svojimi fiksnimi idejami, ki nimajo veze z realnostjo.

Pepe

Guru
20. sep 2007
14.511
6.147
113
Česa pa ne razumeš v stavku da v protouru ni bilo kolesarja, ki ne bi počel enako. Kaj pa je za razlagat? Da so bili tudi v kontinental ekipah, dva ranga nižje redki, ki so se šli biciklizem "na suho"? Kaj točno bi rad?
Torej ti veš, da bodo po Armstrongu vzeli naslov naslednjemu, ker je tudi bil dopingiran.
Ne dvomim, da bi se Armstrong potrudil, da se to zgodi, če bi mislil enako kot ti. Seveda pa on ni tak poznavalec. To je jasno.

jello

Guru
22. sep 2008
11.522
4.685
113
Torej ti veš, da bodo po Armstrongu vzeli naslov naslednjemu, ker je tudi bil dopingiran.
Kaj? Kakšnemu naslednjemu? O čem bluziš? Tour v letih ko naj bi zmagal armstrong sploh nima zmagovalca. Še tretjič zapored ti povem, da ne razumem kaj govoriš, še manj pa kaj bi rad od mene. Trdim samo, da v času armstronga v pelotonu ni bilo kolesarja, ki ni počel enako, ker se brez tega ne bi mogel niti v grupi vozit. To je dejstvo, ne moja izmišljotina. Biciklizem se ni začel včeraj ko si ti prvič slišal za rogliča.

• Všeč mi je
  • Ljubezen
Reactions: ishtar007 in Pepe