Kolesarstvo 2026

Yogi

Guru
1. sep 2007
5.050
1.484
113
Sem bil danes, razen lukenj na vrhu Štefanje in šodra na cesti je super, če odštejemo da je pač ozko. Ampak to zgornjo bodo sigurno še speglali, tam bo letelo 60+.
Tudi jaz sem bil včeraj... :evil: Si šel po pravi strani gor? So pa kar procesije vidim... Pa včeraj še vreme ni bilo 100%... Kaj bo gužve za vikend...

Drugače pa sem od domačina ujel, da naj bi še nekaj asfaltirali od vasi navzdol proti žičnici... Je pa en zoprn del pri spustu mimo postaje, ko je nek "žleb", da te kar zabije, pa ena zoprna "rebrca"... Pa na spustu upam, da ne bodo škrtarili z zaščito...

aljoman

Majstr
16. dec 2013
3.789
-1.504
63
Meni se zdi najbolj zoprn tist ovinek v desno nad gondolsko postajo.
Sem pa tudi jst v nedeljo sprobal nov asfalt, sicer v kontra smeri. Je bilo kar nekaj pogi team kolesarjev od Možjance do Štefanje.

jello

Guru
22. sep 2008
11.380
4.541
113
Tudi jaz sem bil včeraj... :evil: Si šel po pravi strani gor? So pa kar procesije vidim... Pa včeraj še vreme ni bilo 100%... Kaj bo gužve za vikend...

Drugače pa sem od domačina ujel, da naj bi še nekaj asfaltirali od vasi navzdol proti žičnici... Je pa en zoprn del pri spustu mimo postaje, ko je nek "žleb", da te kar zabije, pa ena zoprna "rebrca"... Pa na spustu upam, da ne bodo škrtarili z zaščito...
Na Možjanco gor in pred dežjem doma. :) Tudi jaz sem bil v mladosti nekajkrat na teden gor, včasih tudi po večkrat na dan. Zadnja leta bolj z MTB in z vrha Možjance potem na kidsbil dol na Olševek ali po partizanski na Kopo in s Kope na spodnji del rocknflowa.

Letos bo to "božjapot", bo kar gužva, kar sploh ni slabo. Ravno tak pravi krog je, za na hitro, če nimaš preveč časa.

• Všeč mi je
Reactions: aljoman

jello

Guru
22. sep 2008
11.380
4.541
113
Danes sem pa tole. Watti so izračunani, ker mam v pedalih že pol leta prazne baterije. Veter v vse smeri, več dela z rokami kot z nogami, v Tržiču pa še plohica z jasnega.

Screenshot_20260521_210909_Strava.jpg
Screenshot_20260521_211054_Strava.jpg

• Všeč mi je
Reactions: ishtar007 in corsol