Kolesarji vozjo vštric

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.534
2.915
113
v lokalni ostariji
če je bil bicikel zadaj pa je dol padel v avtu pa nek pameten vase zagledan frajer ki ne uporblja ogledal verjamem da ni videl da je izgbil bicikel...

jeba je za tistega ki ga je nasadil. škodo (če nima kaska) bo kar lepo sam plčal...

sjtv1 zdej bi odgovornost za tega k je prepocen drevesa naročil. če bi dražje bi pa spet bil glasen kako lahko zapravlja denar če pa bi lahko kupil cenejše sadike...

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Ni dost,da srerjejo po cesti,namesto po kolesarski,se vrecke mecejo naokoli,pa kolesa tudi! Noro! Placajo pa nic
smile-1.gif

bertoncl

Guru
4. jun 2015
1.808
639
113
Citat:
Uporabnik VanZ pravi:
Danes sem med švicanjem na Vršič dobil rahel popizditis. Razlog je bilo na stotine praznih vrečk z gelom ob cesti, ki so jih pajkičarji odvgrli med dirko. Polnih vrečk ni problem nositi s sabo, prazne pa.

Krasno, res. V rit si zatlačite ta gel in se filajte med sabo.

467716-post_slo.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.580
338
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik VanZ pravi:
Danes sem med švicanjem na Vršič dobil rahel popizditis. Razlog je bilo na stotine praznih vrečk z gelom ob cesti, ki so jih pajkičarji odvgrli med dirko. Polnih vrečk ni problem nositi s sabo, prazne pa.

Me zanima, koliko od prvih deset najvišje uvrščenih bi si upalo na doping test.
Samo to kaj ob cesti vidiš je pa res žalostno.
In ja, te bedake, ki so to metali po tleh med tekmo, bi morali diskvalificirat.

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.521
1.109
113
Citat:
Uporabnik bertoncl pravi:
Citat:
Uporabnik VanZ pravi:

467716-post_slo.gif

+1
467716-post_slo.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.264
1.894
113
Citat:
Uporabnik VanZ pravi:

Me zanima, koliko od prvih deset najvišje uvrščenih bi si upalo na doping test.

Za moje pojme bi moral organizator počistit.

Enoj e kultura udeležencev a vseeno je tu še organizator, ki mora poskrbeti, da ko je dogodek mimo, da je vse kot je bilo prej (sploh še, če je govora o TNP.ju).

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.045
3.563
113
41
Lj
Kaj šele tisti, ki pridejo na Vršič v lepo naravo smradit z avti in motorji. To je šele tragedija.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
če je bil bicikel zadaj pa je dol padel v avtu pa nek pameten vase zagledan frajer ki ne uporblja ogledal verjamem da ni videl da je izgbil bicikel...

jeba je za tistega ki ga je nasadil. škodo (če nima kaska) bo kar lepo sam plčal...

sjtv1 zdej bi odgovornost za tega k je prepocen drevesa naročil. če bi dražje bi pa spet bil glasen kako lahko zapravlja denar če pa bi lahko kupil cenejše sadike...

Ni res. Naročit bi moral sadike, ki so bile potrjene v planu, pa ne bi bilo problemov. Pa jih ni in naj najebe.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.534
2.915
113
v lokalni ostariji
in takoj ko bi nabavil tiste iz plana (projekta) bi pa novinarček skočil v luft kako lahko tako drage sadike naročuje da zakaj ne more cenejše. in bi najebal že takrat.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.574
2.624
113
še v SLO - ampak komaj
Se pravi je naredil prav, ko je šparal? Ali kaj češ povedati?

Mimogrede - šparali so tudi v enem drugem kraju - in so namesto "s ta pravo" barvo kolesarske pobarvali z barvo za "beton", tj. takšno, da je bila gladka, ko pa je padel dež pa enako kot na Vranskem za simulacijo poledice. No - ko jih je eno par zabrisalo, se je pa našel denar za brušenje in ponovno barvanje.

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
V temi je bilo že veliko napisanega in ja tudi sam videvam pogosto na cesti kamnik proti kamniški bistrici (to mislim tu nižje takoj ven iz kamnika kjer je 90kmh dovoljeno) kolesarje vštric. Največkrat so to tisti fancy opremljeni vozijo vštric in se prav vidi da to le zaradi debatiranja. Ja res so pogumni, jaz kot kolesar na to niti ne pomislim.
Je pa še ena druga zadeva ki mi gre res na organ. Takole: se peljem in moj pas je prazen, nekdo na nasprotnem pa prehiteva kolesarje (po možnosti tudi take ki vozijo vštric in to vzame še konkretno več prostora) in toliko zapelje na moj pas ravno ko se vsi skupaj srečamo ali pa tako blizu da se on ki izvaja ta manever ne more varno vrniti. Jaz pa moram zaradi takega debila ali pohoditi zavoro ali pa voziti po bankini
10.gif

Lp&srečno vožnjo.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.478
5.016
113
Največja napaka je v samem projektu. Kak meter ali dva ob vozni površini nima drevje kaj delati. Tega ne pravim jaz, temveč tisti, ki se ukvarjajo z varnostjo v prometu ( "Če nek objekt, kot je drevo, raste od ceste sedem metrov stran, je ta cesta za 80 odstotkov bolj varna!" ). Pustimo obstoječe nevarne odseke cest, skregano z vsako pametjo (in mogoče celo s kakim predpisom) je, da nekdo novo/obnovljeno prometnico tako načrtuje.
Meni osebno pa se zdi presneto čudno, da se iste sorte drevja z rezjo ne bi dalo vzgojiti v enako obliko kot če bi kupili višje sadike. In jih med rastjo držati vstran od voznih površin, če je tam res dovolj prostora za drevesa.

jello

Guru
22. sep 2008
10.154
3.875
113
Počas bo cajt (vreme in dolžina dneva) da zamenjate dežurnega sovražnika in se začnete qrčit nad tekači.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.534
2.915
113
v lokalni ostariji
gr69 on je naredil takrat všečno zadevo... seveda se je izkazal da se šparanje ne splača... dejstvo pa je da novinaræki samo iščejo "zapravljivčke" ki po njihovem mnenju zapravljajo delajo napake...

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
in takoj ko bi nabavil tiste iz plana (projekta) bi pa novinarček skočil v luft kako lahko tako drage sadike naročuje da zakaj ne more cenejše. in bi najebal že takrat.
Če bi kak novinar skakal v luft, bi nad tistimi, ki so planirali in odobrili, ne nad nekom, ki samo nabavlja naročeno. In tisti prvi bi mu tudi zlahka dokazalo, zakaj takšna in ne drugačna.

Lucijan

Pripravnik
2. jun 2015
178
2
18
Jaz kot kolesar pa se ne morem načuditi koliko pivskih piksn in plastenk je v kanalih ob cesti. Le kdo pije in vozi?
O idiotih na cesti in ob cesti... včeraj se je v okolici Maribora en idi...t z motiko spravil nad skupino kolesarjev, ki je peljala po magistralki. Iz samo njemu znanega razloga. Mene skrbijo oni idi...ti za volanom s podobnimi nagnjenji.

Nazadnje urejeno:

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.534
2.915
113
v lokalni ostariji
lucian morda kolesarji pa mečejo enako kot tiste energetske tablice?

sltv1 novinarčki skačejo(te) v luft nad marsikom... pač samo da se neki "najde"... pa je...

nacek

Guru
13. okt 2012
2.937
572
113
Kolesar brcal v avto, zato je voznik zbrcal njega
Včeraj okoli 20.25 se je 28-letni kolesar na Gosposvetski cesti v Mariboru s kolesom pripeljal do parkiranega osebnega avtomobila, v katerem je sedel 36-letni Mariborčan. Kolo je parkiral na pločniku, ob desnem boku vozila, nato pa pristopil do njega ter z nogo brcnil v desno vzvratno ogledalo osebnega avtomobila in v oboja desna vrata. Voznik osebnega avtomobila je izstopil iz vozila, pristopil do kolesarja in ga s pestjo udaril v predel čeljusti, da je ta padel na tla. Na tleh ga je še večkrat brcnil. Kolesarja so z reševalnim vozilom odpeljali v UKC Maribor, kjer so ugotovili, da je hudo telesno poškodovan. Policisti bodo oba kazensko ovadili.

http://siol.net/aktualno/naslovna/kolesar-br-5635

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.045
3.563
113
41
Lj
Najbrž ga je voznik že pred skušal povoziti, glede na balkansko agresijo. Taki primati ne morejo kar sobivati v normalni civilizaciji.