Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
tin tako je.
še enkrat registraciaj in vse ostale spremembe nimajo veze z obveznim zavarovanjem. enostavno bi dal obvezno zavarovanje pa je.
ker zdej k se ti bo brazilc naslonu na ogledal pa ****** ti bo res fuuuul pomagal k bi mogu met čelado, registracijo pa tehničenga (ups tablco pa kr nisi vidu)...
eni bi res radi da država vse stiska... sam čimmveč pizdarij tolko boljš
Ja, in s kolesom se pa lahko brez čelade tudi 70+ km/h voziš. Aja, saj bodo to letos že poštimali...Citat:
jst se pa strinjam da b mogl to vse prepovedat. kaj se to prav krucifiks laudn...
da ni treba čelade je bila največji plus pri teh 25 prdulah...
Citat:
Uporabnik tin01 pravi:
Citat:
tin tako je.
še enkrat registraciaj in vse ostale spremembe nimajo veze z obveznim zavarovanjem. enostavno bi dal obvezno zavarovanje pa je.
ker zdej k se ti bo brazilc naslonu na ogledal pa ****** ti bo res fuuuul pomagal k bi mogu met čelado, registracijo pa tehničenga (ups tablco pa kr nisi vidu)...
eni bi res radi da država vse stiska... sam čimmveč pizdarij tolko boljš
Da ne bo pomote - z zavarovanjem in čelado se strinjam. Z registracijo in tehničnim pa ne najbolj. Sploh pri električnem.
T.
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Ja, in s kolesom se pa lahko brez čelade tudi 70+ km/h voziš. Aja, saj bodo to letos že poštimali...Citat:
jst se pa strinjam da b mogl to vse prepovedat. kaj se to prav krucifiks laudn...
da ni treba čelade je bila največji plus pri teh 25 prdulah...
Citat:
Uporabnik Garfildd pravi:
In kaj je drugače, sedaj jim bodo luči delal vsaj 1x letno pa upajmo da tudi bremze.... mulci se terajo po pločnikih, brez luči, tudi brez bremz in do sedaj brez tablice... Če ga je kdo hotel "prepoznati" sedaj ni mel šans... po novem ker bo imekl tablico, se ga bo dalo po tem identificirati, če ne bo mel tablice, se že na daleč vidi da zadeva ni "legalna" in ga bodo policaji/redarji lahko ustavili in ustrezno
obravnavali... seveda ga morajo ustavit, seveda bodo pobegnili, samo bo bistveno manj teh kamikaza na cesti...
..
Poleti ni panike, že jeseni in spomladi se je treba tudi za te prduljice dobro obleči, kaj šele pozimi, sicer takoj stakneš kako tako zadevo.Citat:
Uporabnik SHTF pravi:
Saj sem moped vozil že z sedmimi leti, ko sem dobil tori-ja.
Sm, ja... Še 3 zime sm se vozil s tomosovim BT-jem, kolikor je duša dala... v kavbojkah, jopi in vetrovki. Zraven spada še delo na kmetiji -voda, hitre spremembe iz mrzlega na toplo...Pol pa veš, kje si. Zdaj je pa služba, pa prepih in z ene strani peklensko vroče, z druge pa mrzlo piha.
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Poleti ni panike, že jeseni in spomladi se je treba tudi za te prduljice dobro obleči, kaj šele pozimi, sicer takoj stakneš kako tako zadevo.Citat:
Uporabnik SHTF pravi:
Saj sem moped vozil že z sedmimi leti, ko sem dobil tori-ja.
Sm, ja... Še 3 zime sm se vozil s tomosovim BT-jem, kolikor je duša dala... v kavbojkah, jopi in vetrovki. Zraven spada še delo na kmetiji -voda, hitre spremembe iz mrzlega na toplo...Pol pa veš, kje si. Zdaj je pa služba, pa prepih in z ene strani peklensko vroče, z druge pa mrzlo piha.
Mi je oče pravil, da v njegovih letih ni bilo teh oblek in vsega, pa so si par plasti časopisa natlačili pod obleko in je bila zadeva ''rešena''.
BT je pa itak potegnil do 80+ km/h in to že ni več šala pozimi...
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Ja, BTja si žal moral kar gnati, da je dal kaj od sebe...
Jaz sedaj malo gledam za rabljenimi, pa zaenkrat še ni prišlo nič kaj pametnega čez. Tako da sem razširil iskanje še na CTX-a... V skrajnem primeru pride še ATX v poštev.