Citat:
Uporabnik jello pravi:
Mtl: vsak zdrav 15 letnik ki bi tole tvoje pizduliranje bral bi ti nalašč po zadnjem čez dnevno sobo letu. Samo za kontro staremu prdcu.
Zaradi mene gre lahko takoj. Samo ne vem, če bo preživel potem padec dol nekaj metrov.
Oz. bolje da ne, ker bodo potem starši tožili mene, ker je njihov nedolžen ''srček'' se ponesrečil.
Mi smo tudi kakšno ušpičili, ampak tako nori pa nismo bili, da bi se šli ''jagat'' med folk. Smo se ganjali po gozdih, tankovskih poligonih
, ne pa v mestu med folkom.
Je pa res, da so takrat policisti nekaj veljali, ne pa danes, ko se marsikdo poščije na njih, ker mu nič ne morejo.
Aja, še toliko o starem prdcu: ta mali se ganja z mini krosko okrog, ampak to po gozdu in travnikih, če gre kaj po cesti (minimalno kolikor je treba) prekleto dobro pazi na vse. Tako da, vse je v vzgoji. In ganja se tudi okrog bajte, pa noben sosed nima nič proti, ker nima prdule, ki se jo sliši 3km naokrog.
Tudi po pločniku se z biciklom vozi (več razlogov), vendar se zaveda, da nima prednosti in se umika pešcem. Vse se da Z MALO PAMETI IN STRPNOSTI, ampak očitno v nekaterih mestih ti bedaki nimajo niti najosnovnejše kulture, kar potem privede do tega, da potegnejo krajšo še vsi ostali.
PS: Me zanima, kateri starši dovolijo frocu, da se vozi s temi Piaggioti 60 in več km/h, ki praktično bremz skoraj nimajo. To moraš biti tudi malo
. Potem bodo pa jokali, da je njihov ''srček'' bil ne vem kaj.