Predstavljaj si firmo, ki ima v obratovanju nekaj 100 vozil in predstavljaj si kakšen je prihranek časa, če pri vhodu na parkirišče šofer prevozi tole in vzdrževalec avtoparka v nekaj sekundah dobi izpis za vsako vozilo. Ali pa si nastavi, da ga opozori na prekoračene parametre pri katerem od koles na vozilih. Za velike firme je to več kot odlična zadeva.Nova naprava za spremljanje ključnih parametrov pnevmatike
V Avtomobilnosti smo na mednarodnem sejmu gospodarskih vozil spoznali novost na področju logistike. Goodyear je predstavil storitev checkpoint, ki omogoča natančno spremljanje vseh ključnih parametrov pnevmatike v realnem času.www.rtvslo.si
Takole pa v pakistanu!
Poglej priponko 93451
ja, plus da bo še bolj nekonkurenčen..ker zadeve podraži, pomeni še dražji zahodni svet.Predstavljaj si firmo, ki ima v obratovanju nekaj 100 vozil in predstavljaj si kakšen je prihranek časa, če pri vhodu na parkirišče šofer prevozi tole in vzdrževalec avtoparka v nekaj sekundah dobi izpis za vsako vozilo. Ali pa si nastavi, da ga opozori na prekoračene parametre pri katerem od koles na vozilih. Za velike firme je to več kot odlična zadeva.
Tako je. Digitalizacije ne rabimo, rabimo Pakije in ostale ki delajo za 3€/uro.ja, plus da bo še bolj nekonkurenčen..ker zadeve podraži, pomeni še dražji zahodni svet.
Ful me zanima kako je do dandanes delovalo upravljanje voznega parka v eni firmi z 100 tovornjaki. No v bistvu me ne zanima, ker vem. In jonny, za to ne rabiš pakistanca.Tako je. Digitalizacije ne rabimo, rabimo Pakije in ostale ki delajo za 3€/uro.
Upam da si ti kje v javni upravi zaposlen
pameten odgovor...Tako je. Digitalizacije ne rabimo, rabimo Pakije in ostale ki delajo za 3€/uro.
Upam da si ti kje v javni upravi zaposlen
Zdaj boš dobil Pakija za vozit. Kaj imam on pojma koliko barov je v gumi.Ful me zanima kako je do dandanes delovalo upravljanje voznega parka v eni firmi z 100 tovornjaki. No v bistvu me ne zanima, ker vem. In jonny, za to ne rabiš pakistanca.
"pokrivalo za celotno telo".pol mamo tole
Nemce bodo vozili kitajski taksiji
Čeprav je bil do nedavnega sinonim za nemški taksi Mercedesova limuzina razreda E v bež barvi, se bo ta podoba zdaj dramatično spremenila.www.avtomanija.com
a bejž?skozi chat gpt meče, pol je pa tole...