@IGI, Imam klimo Mitsubishi FD35VA (lanski model) in na daljincu imam nastavljeno na hlajenje, temp.: 25, stopnja pihanja na 1 in loputice imam obrnjene navzdol. Zdaj pa so neko problemi z loputicami: ko klimo prižgem, se loputice obrnejo navzdol, vendar ko se klima ohlaja (ko se vmes malo vstavi), potem se loputice ne orbnejo navzdol in ostanejo v bistvu v položajo, ko se je klima vmes malo ustavila. Ko na daljincu spet nastavim loputice navzdol, ostanejo navzdol do naslednjega ohlajanja in potem se zopet ne obrnejo navzdol. To mi je ful pomembno!!! Ali je kaka finta in ali lahko koristim garancijo? Pozimi pri gretju se mi zdi, da je delala ok, sedaj pa je bila par mesecev ugasnjena in sedaj sem to opazil.
Pa tudi pri gretju je vsake toliko časa nekaj poknilo v klimi, kot da se nek material razteza ali krči, vendar je poknilo kar precej glasno - da sem se zbujal, kar je tudi nedopustno...
Drugače sem s klimo zelo zadovoljen, le ti poki in sedaj loputice mi malo najedata živce...
)
Pa tudi pri gretju je vsake toliko časa nekaj poknilo v klimi, kot da se nek material razteza ali krči, vendar je poknilo kar precej glasno - da sem se zbujal, kar je tudi nedopustno...
Drugače sem s klimo zelo zadovoljen, le ti poki in sedaj loputice mi malo najedata živce...