Citat:
Uporabnik Sergio81 pravi:
Torej greš iz slabEGA na malenkost boljše.
tako nekako, ja
Citat:
Uporabnik Sergio81 pravi:
Torej greš iz slabEGA na malenkost boljše.
Citat:
Uporabnik oriolus pravi:
Če si malo izposodim temo: danes sem v Bauhausu gledal prikazane možnosti za montažo prenosne klime in med ostalim je bila tam tudi nekakšna tkanina na pol-odprtem oknu, z nastavkom za izpuh klime na spodnji strani.
Kao 'termično nepropustna tkanina' ali nekaj takšnega, z zadrgo in očitno možnim sistemom za montažo/demontažo na okno brez večjih posegov.
Je to že kdo preskusil?
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Po dolgotrajnem pinkponk dopisovanju z upravnikom mi je dopizdilo in bom verjetno kupil klimo brez zunanje enote in sicer Olimpia Splendid Unico Star 8,5 SF. Model sicer ni več v proizvodnji, jo pa dobim iz zaloge za nekaj čez jurja.
Sicer GA prodaja novejše model, a so mi previsoki po dimenzijah.
Samo nekaj me zanima - zakaj hudiča so te izvedbe klim tako drage? In ali ima kdo kaj izkušenj z njihovim delovanjem, hrup, učinkovitost... Si morda že komu montiral tako?
Citat:
Uporabnik cerko pravi:
Pozdravljeni. Rabim nasvet za prijateljico pri nakupu klime.
Vrhnje stanovanje v LJ in sonce iz vzhoda in zahoda. Velikost 70m2. V teh dneh je močno vroče.
Dala bi od 700 do 900€ z montažo. Po možnosti tudi ogrevanje v prehodnih obdobjih.
Razmišljala o kakšnem Panasonicu (sam ga imam 6 let in sem zelo zadovoljen) ali Mitsubishiju...
Kaj je trenutno najboljši nakup? Kje se ugodno dobi z montažo in da montirajo v roku 14 dni?
jA saj vem da je to ista klima. Samo nekdo je napisal, da bi raje vzel 3,5kw. Ampak kolikor gledam ta klima je tako močna.Citat:
Uporabnik raners pravi:
Saj to je ista klima, kot je vprašal uporabnik cerko... Dobite pa to klimo v intersparu od četrtka naprej za 539 eur (brez montaže)...
Citat:
Uporabnik Jodlarcek pravi:
V Harvey Norman KATALOGU imaš za moje pojme ugodno klimo Panasaonic 3,5 kw z montažo za 799€.
Igi je ta klima za kaj?
Citat:
Uporabnik igi pravi:
dvigneš pokrov... pod njim sta dva filtra. Pri Toshibi sta po navadi zelene barve
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Citat:
Uporabnik igi pravi:
dvigneš pokrov... pod njim sta dva filtra. Pri Toshibi sta po navadi zelene barve
Tistedva zelene dva filtra sem vzel vn, prozorne mrezice sem posesal malo, to je pa to...a je normalno da je na hladilnih rebrih led? Kakor sem ga na hitro se dotaknil,je prekleto vroč, nisem pa hotel preveč šlatat
Kako zgleda servis klime, je vsako leto ali kako?