Klicanje duhov - kako in to,...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Saj imaš tudi ti volilno pravico, pa ne znaš pisat.
evil.gif

No, ampak ti vsaj razumeš.
evil.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Prosim, če lahko pustimo komentarje ala "to je lari-fari", "ne obstajajo" bla bla,...

Kdo nekaj vrjame, misli da neka paranormala obstaja se naj pridruži, ostali pa pač ignorirajte,
vsaj tolk da tema ne skrene...

Optimist!

Ali drugače:vse se enkrat vrne.
evil.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
k voliš moraš zna tprebrat, razumet in obkrožit..

btw
zate prjatu vprašanje k drugim ne rata. k si pijan k mamba, hodiš peš domov, noč, tema, ti pa utrujen. kje se vležeš in spočiješ in ne tvegaš, d ate nabutajo, oropajo itd.

vem, da ti bo še kako prav prišlo v življenju.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Seveda, lažje se je smejat kot rečt, da mogoče obstaja še kaj več kot 4 stene okoli
rolleyes-1.gif

Pa debata sploh ni o tem če duhovi in duše res obstajajo ampak o tem, da lahko kdo napiše svojo izkušnjo.

Ampak ne, vedno se najdejo ''vrli dedci'', ki z eno roko odpravijo vse. Če česa ne vidiš ne obstaja kajne?

Zakaj sploh pišete v to temo? Piše v naslovu ''klicanje duhov'' in če v to ne verjamete preskočite na naslednjo, kjer se zgražajo zaradi napačno izbrane miss
tongue-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
še neki..si predstavljaš d amaš doma babo, k gre spat..lepo zaspi, ti pa čez tri ure prideš, se počas vležeš, naštimaš, jo primeš za rit, ona pa k foxylady ****** iz bajte direkt na policijo..češ da so vesoljci v spalnici

jest5

Guru
18. avg 2007
25.928
-8.634
113
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Seveda, lažje se je smejat kot rečt, da mogoče obstaja še kaj več kot 4 stene okoli
rolleyes-1.gif
Seveda, ker okoli tebe res obstajajo samo 4 stene in tisti atomčki, ki se furajo gori in doli po zraku
tongue-1.gif

Citat:

Ampak ne, vedno se najdejo ''vrli dedci'', ki z eno roko odpravijo vse. Če česa ne vidiš ne obstaja kajne?
Če nekaj "pričarajo" velike oči, prestrašena pamet, želja da po smrti še ni čisti konec,... to nekako ne pomeni, da zadeva že obstaja ane?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Seveda to nič ne pomeni - niti da obstaja, niti da ne obstaja.

Ampak kaj si pa ti mislil, da boš dosegel s limanjem desetih smajlijev pa ne vem. To je pač tipičen odziv vaških dedcev, ki posedajo pred šankom in v življenju verjamejo samo v šraufanje svojega avta, nogomet na TV in pivo pred sabo.

Pa še vedno ne vem zakaj se ti in podobni takšnih tem preprosto ne izognete. Ne, celo temo preberete, zato da lahko na koncu napišete ''Ne serji''.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.928
-8.634
113
Nisem nameraval prav nič doseči, le pokazal sem kako se zabavam z blodnjami nekaterih sodelujočih.
Nima vsako sporočilo na tem forumu globjega pomena veš
grin1.gif

In zakaj to taki kot jaz beremo? Ker ste zabavni

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.722
5.878
113
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Daj nea ga seri....
hysterical-1.gif

@malcom: idi v Zg. Koreno, tam je mercatorjeva trgovina in zraven je majhen kafič. idi noter pa reči: alo dedi, kaj se je leta 96 dogajalo v oni hiši?
Boš videl, kake oči bojo dobli vsi in začeli gledat v kozarec pred sabo
smile-1.gif

V Koreni tudi jaz poznam en vikend, kjer se dogajajo čudn reči. Bil pa je vikend kupljen, in smo kar hitro ugotvili zakaj se je prodajal.

@Malcom:
Kaj ni v tvojem stanovanju neko mesto, od kjer še tvoj pes ven pobegne? Se mi zdi iz enega drugega posta, da je bilo tako.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.101
4.067
113
Eni celo temo preberemo in potem se resno zgrozimo nad stanjem človeštva, kar mi nekako potem pomaga razumeti univerzum tako in tak kot je ...

Skratka če ljudej verjamejo v smrkce, potem ni čudno da verjamejo realnim osebam ala Pahor, Janša & Co!
crazy1.gif

Sicer vera je stvar človeka, ampak vera v karkoli (razumsko) neobstoječega je slaba ker ponuja lažno upanje in iz tistega se potem rodijo razne blazne idej in splošno človeško razočaranje. Če je bila (naša) družba nekoč apatična zaradi RKC je sedaj poiskala druge alternative (izpeljane iz zgodbic RKCja) ker se krovna organizacije že težko prilagaja razumu.

Skratka nekdo ki verjame v smrkce, pardon duhove, ne more biti moj resen sogovornik ob šanku ...

Bom pa sedaj spregledal temo, tako da veselo klicanje duhov - baje vas morabiti več na kupu da imate dovolj energije da "zbudite" duha!
evil.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
V Koreni tudi jaz poznam en vikend, kjer se dogajajo čudn reči. Bil pa je vikend kupljen, in smo kar hitro ugotvili zakaj se je prodajal.
Polhi v strehi?
17758-icon_confused.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.722
5.878
113
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Polhi v strehi?
17758-icon_confused.gif

ne-ne-1.gif

Polhi ne hodijo po balkonu, postelji, stopnicah, mimo tebe....

Vem kako je z polhi, in tudi vem da delajo štalo po dilah, tak da ni to ravno bilo to...