Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ja, vem... Ni blo mišljeno za tebe osebno, ampak na splošno. Drugače pa lani so bile akcije septembra in oktobra, in se ti splača jo dat takrat sterilizirat.
Če mi je seveda ne povozi prej avtomobil.. Sem na taki "vrhunski" lokaciji da je mačka praktično na otoku, okoli nje vse okoli pa ceste... In nam vse povozi..
FoxyLady, vse naše muce/mucki so bili vedno sterilizirani/kastrirani, razglisteni, strongholdirani ter odlično hranjeni! Grem pa tako ali tako jeseni v napad za ležeče policaje tako da če dajo ležečega policija tam mislim da bo stvar rešena in ne bo več povoženih živali!
Če mi rata? Ni vprašanja, če ne bomo pa sami deske gor našraufali in naj jih vsake 2 dni hodijo dol montirat, saj se bodo naveličali! Pa ne gre se samo za živali, tudi mi smo v nevarnosti, se razvijajo tam kar visoke hitrosti...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.