Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Danes jedel v Ormožu, pri Prosniku. Zelo dobro in okusno:
Prleški zrezek! Izbral sem puranovo meso ( lahko še svinjsko sli telečje ). zrezek obložen s čebulo, mesom iz tünke, na vrhu ocvrto jajce in v pikantni omaki s feferonom. Za prilogo sem vzel riž. Solata zeljnata s fižolom in bučnim oljem je biila čista 10-tka. Popil jabolčni sok z vodo. Cena, 14 ojrov i kusur. Za prleško gibanico ni bilo prostora, ker poznam njihove porcije. Zelo zadovoljen in zelo sit!
Tramšek je sicer malo dražji, ker je izvenserijska gostilna, ampak kelnar (mislim da je Zvonko) je legenda. Ko ti drdra ponudbo (jedilni list dobiš malo težje, ker raje ponujajo to, kar je tisti dan sveže) se ti kar sline cedijo. Večino zelenjave in zelišč pridelajo kar sami. Divjačina je vrhunska, file polnjen s slivami ali figami, prleška mozarella, strjenke... mljask....
Dnevno ponudbo malic, se pravi v casu nekje od 11h pa do 14h lahko preverite na spletni strani www.prva.si. Tam so zbrani ponudniki iz centra Maribora.
Domača dobra hrana: http://gostilna-kostanj.si/ izvoz iz AC Rače in pred železnico nalevi strani https://selih.eu/ znani po odličnih malicah in kosilih - za nedeljo obvezna rezervacija!!! https://www.facebook.com/gostilna.kramberger ena od old skul gostiln kamor smo hodili na nedeljska kosila že kot otroci
Imaš pa še zimzeleno Pri lipi s pohendli in Poštelo z vsem ostalim.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.