Kje v LJ nabavit kvalitetno moško uro

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ne vem, prvič vidim ,kakor tudi tvoj nick.
shocked-1.gif

Če ti je všeč, jo kupi, meni ni nekaj posebnega, zgleda pa, da je fino zatesnjena in namenjena tudi za v vodo.

Oča,
priden.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Off topic...

Kaj ti kaj bolj stoji zaradi take ure?
sprasujem se.gif

in po tvojem mnenju bi naj vsi nosli ure iz vrečke presenečenja al kaj?
stupid-1.gif

vsak si kupi to kar mu je všeč ... če je to ura za 500€ pač je

hovi

Pripravnik
25. jul 2007
565
0
16
če se ne motim, so te pilotske navitimer ure, ki jo ima cifra od 3000€ naprej
shocked-1.gif

mitja

Pripravnik
29. jul 2007
430
0
16
eni ste res malo čudni.....promaster je naprimer 500€ dalje....a sedaj naj priporočam potapljaču naj si kupi casio....če bo še kdaj prišel iz potopa živ, pa se lahko oglasi za reklamacijo....

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
On: Slowatch v hali A ima veliko izbiro in precejšen razpon kvalitete/cene in je dober starting point; če ti tam ne bo nič všeč (kar dvomim) pa išči alternativo.

Off: Ma... vsak si privošči kar mu pač paše. Eni zapravljajo za mobitele, drugi za qurbe, tretji za ure, četrti za avte. Ne vem, zakaj se taka tema razvije v nevoščjivost in zbadanje.

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Kloshar, če te lahko vprašam, ker ste prej omenjali to uro:
Sem dobil v dar jacques lemans - verzijo, ki ima vgravirano zadaj "Evropski prvak 2004". To so vgravirali, ko so naši nekaj v rokometu zmagali se mi zdi.
Na prednji strani je pa ena figurca z žogo narisana. Očitno jubilejni primerek.

Piše mi zadaj(poleg jubileja): all stainless steel + water resistant 10atm, pa še neka cifra 1-1096.

Ker nikje ne najdem kater model ure je to, me zanima, če mi lahko iz teh podatkov kaj več poveš?

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Off topic...

Kaj ti kaj bolj stoji zaradi take ure?
sprasujem se.gif

in po tvojem mnenju bi naj vsi nosli ure iz vrečke presenečenja al kaj?
stupid-1.gif

vsak si kupi to kar mu je všeč ... če je to ura za 500€ pač je

hec je, da potem ravno taki prvi sprasujejo kok bo sel v torek bencin gor
hysterical-1.gif

najbolj zabaven trenutek dneva danes... se zjutraj pripeljemo pred lokalni spar center. cakava s tamalim v avtomobilu nakar se v naslednje pol ure iz najbolj razmajanega bloka v okolisu primaje druzina najvecjih cigotov, mama, fotr in trije pamzi. ne vem kako jim je uspelo ampak stlacili so se v 2 leti star porsche carrera GT3. stratesko posedanje po dveh sedezih in dveh zasilnih klopcah v zadnjem delu dirkalnika je bilo skoraj tako smesno kot dva, na kablih viseca, 15" lcd monitorja na naslonjalih prednjih sedezev...in mama spredaj z lupinico v narocju
bonk.gif

hovi

Pripravnik
25. jul 2007
565
0
16
mogoče pa cifra samo misli da je original, v resnici pa mu je kupila kopijo za 30€
smile-1.gif

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Ne, najprej sva si šla ogledat, kaj si "obdarjenec" želi, vzela predračun in se dogovorila o podrobnostih.

Par dni po vplačilu so jo pa klicali, da prideva ponjo.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
lahko bi ti blo jasno, da dražja kot je ura, lažji materiali so uporabljeni
smile-1.gif

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Mislila sem bolj na to, da izgledajo kot nek dodaten ud, tako so ogromne ponavadi. Sigurno je v tem catch. Se mi že svita ...
zmaga.gif

hovi

Pripravnik
25. jul 2007
565
0
16
potem bi mogle bit tiste plastične ure iz vrečke presenečenja veliko bolj drage, glede na to da so tako lahke
smile-1.gif