Kia Sportspace

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.375
302
83
Aja, pa prvi pogled na sredinsko konzolo, me je spomnil na tisto gasilsko klop na veselicah
smile-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
ksz

A se spomnite nekaj let nazaj, ko sem jaz kupoval Kijo za mojga birmanca? Kolk je blo takrat zgražanja s strani raznih WW farerjev in ostalih oboževalcev nemško gestapovskih federwagnov. Zdaj pa mate!
Za polovico manj denarja kot za nek gestapo vagen dobiš pri Kiji enako dober al pa še boljši avto.
KIA je zakon.
Kar je res je res.
Kar je dobru, nej slabu.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:

Za polovico manj denarja kot za nek gestapo vagen dobiš pri Kiji enako dober al pa še boljši avto.

Dobra.
hysterical-1.gif

PRVI KLIK NA GUGELJNU

Kar je rejs je rejs...
Rejs je pa tudi, da razne WW farerje in B osansko M otorne Woznike ta resnica boli. To je pa tud rejs
Gestapo vozila so na repu

Hihihi

Nazadnje urejeno:

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
ker sem taprav dec

Kaj je zdaj švabofili? Ste šli po robčeke?

Nazadnje uredil moderator:

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Zanesljivost še ne naredi avta dobrega, če bi švabi in ostali v nedogled "trajbali" zastarelo tehnologijo bi bila ta lestvica drugačne. Izjava "za pol manj denarja" pa je še vedno smeh.
hysterical-1.gif

mdragan

Pripravnik
30. okt 2014
993
6
18
Ocitno tisti ki misli da lahko korejc konkurira nemcu,ni se nikoli imel nemca....enostavno in jasno upam

urosvrunc

Pripravnik
20. jun 2012
277
16
18
Citat:
Uporabnik mdragan pravi:
Ocitno tisti ki misli da lahko korejc konkurira nemcu,ni se nikoli imel nemca....enostavno in jasno upam

In spet neumorni pristaši DASAUTO, ki so mesečno z njimi pri serviserjih (kot moj brat) pljuvajo korejce, bi pa verjetno nemški proizvajalci avtomobilov propadli že pred časom, če bi ponudili 5 ali 7 letno garancijo in neomejeno kilometrov za njihova nepokvarljiva vesoljska vozila
bonk.gif

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Sicer je off topic, ampak sem ravno danes slišal na radiu oglas: VW s kar 6 letno garancijo!

Hmm.....
sprasujem se.gif

Sicer pa je Sportspace res hud in strupen
cheer.gif

mdragan

Pripravnik
30. okt 2014
993
6
18
Ne pljuvam po korejcih,dalec od tega...so pa mi smesni tisti,kateri primerjajo eno KIo (vsecni avtki) ,pa lahko ji dajo gor tisoc in en dodatek,z enim vw,da o sveti trojici sploh ne govorimo (nekdo je omenjal BMW)
Pohvalno to z garancijo,npr pri MB sem dobil samo dve leti z moznostnjo podaljsanja (proti doplacilu seveda),sem pa zasledil da DAS Auto ima ponovem 6 letno garancijo (tv oglas-ce se ne motim)
Nisem med pristasi das auta (enkrat dolgo dolgo nazaj imel pola in seat aroso za kratko obdobje).
Nisem pa niti proti kii,pac smesno brat stvari v stilu isto ali boljse za manj denarja....kot potovanje z avionom economy class je isto kot bussiness ne...res efekt je isti...prides na cilj 😀

Nazadnje urejeno:

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Še kak 2.0 T-GDi z 278 PS
cheer.gif
Pa občutek med vožnjo kot pri 120 PS TSI motorju. Korejci vedno pretiravajo s konji ki jih je na papirju več kot v resnici in pa s porabo ki je bistveno večja kot na papirju. Ko bodo to nekako uskladili(podatke na papirju in v resnici) bo mogoče celo dobra znamka. Drugaše pa na hitro zgleda kot honda accord tam med 2002-2008.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.059
5.657
113
Ma glede na to da so šli v španovijo z BMW kar se motoroznanstva tiče.......se bom pustu presenett
wink-1.gif

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
ja ja itak, ko je BMW sodeloval s PSA pri 1.6 in 1.4 motorjih je bil to največji krš v zgodovini PSA. Menjavanje verige pri 60.000 km in podobne zadeve.
bonk.gif