Je vec kot par km. Ampak ok. Je pa in se uporablja. Kaj te moti?A zdaj bo spet nekdo omenil tistih par km avtoceste v Nemčiji, kjer ni omejitve?
Je vec kot par km. Ampak ok. Je pa in se uporablja. Kaj te moti?A zdaj bo spet nekdo omenil tistih par km avtoceste v Nemčiji, kjer ni omejitve?
Lepo da delis obcutke (ni prijetno) za vse udelezene.
Yamaha r1.Kater motor gre v prvi prestavi s serijskim menjalnikom oziroma zobniki 160?
Busa?
12?
Fopaš; tudi jaz v Nemčiji probam vozit preko 200, pa je vedno manj šans zaradi omejitev in gostote prometa; predvsem pa zaradi "poženščenja" voznikov - več let nazaj ni bilo šans, da se folk vozi pa levem pasu konstantno 120-140km/h, si prehitel in nazaj na vozni pas, ker je vsake toliko priletel "izstrelek" z 200+ mimo. Sedaj pa folk dejansko vozi 130 po prehitevalnem in ne hebejo 5 posto.Sam sem v Nemčiji brez kakršnihkoli težav vozil prek 200 km/h (to je na AC čisto umirjena vožnja, brez naprezanja); v bistvu sem bil edina težava jaz in se moral umakniti na desni pas, da so me lahko prihiteli vsi ostali normalni vozniki Absolutno ne vidim težav v hitrejši vožnji, če je cesta temu primerna in so seveda prometne razmere ustrezne.
Blokado imaš na 180, stevec ti kaže 190Edini razlog zakaj jst ne gonim po AC najmanj 200 skoz (poleg CPP in razloga, da ima moj avto blokado na 190 km/h) je ker se pač goni preveč goriva takrat. Če bi avti gonil 6L na 200, bi jaz gonil 300 kjer se le da (torej če bi imeli nemške AC in temu ustrezne predpise).
Ne pomeni pa to, da sm jst en manijak na cestah, recimo ni šanse, da bi jaz vozil preko 50 km/h po vaseh in podobno.
kar je čez te hitrosti tako in tako ni niti varno niti prijetno, čeprav bojo alter dirkači zgroženo trdili drugače
pobiramo iz vsakodnevnega drlinkanja po slovenskih avtocestah, kjer tudi ob najbolj obremenjenih urah urah takih blendajočih padalcev nikakor ne manjkaRes ne vem, kje take pobirate.
?????pobiramo iz vsakodnevnega drlinkanja po slovenskih avtocestah, kjer tudi ob najbolj obremenjenih urah urah takih blendajočih padalcev nikakor ne manjka
pa itak nisi dojel, da je neprijetno in nevarno za druge udeležence v prometu in ne za dirkača
Kako je bilo? Cel krog po parkiriscu ali pol?Tudi meni lep avto (sicer zadaj ne preveč), ga že nekaj časa gledam na youtubu. V ponedeljek imam testno voznjo.