Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Tema je o ceedki; driska
Ti si privlekel mercedesa
Citat:
Tema je o ceedki; driska
Citat:
Uporabnik Zanzibar pravi:
ksz:
Pa kaj je xenon res tako pomemben pri avtu ranga clio/ceed/...?
Se že vozil avto s xenonom, pa nisem ugotovili nič kaj extra glede osvetlitve, oz. vsaj ne v taki meri, da bi bil xenon odločilen pri nakupu avta. Zgeda pa res bolj fensi kot če maš navadne žarnice.
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
jaz bi xenon predpisal kot safety feature, vsak nov avto bi moral imeti moznost nadgradnje oz. opcije. meni osebno je razlika kot dan in noc. dobesedno. enako velja za ESP.
ESP je v EU obvezen za vsak novo kupljen avto od 2011 naprej
Citat:
Uporabnik Jurij pravi:
Torej si ti primerjal Xe v Mercedesu in Ceedu?
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Tema je o ceedki; driska
Ti si privlekel mercedesa
Citat:
Uporabnik corsol pravi:
Citat:
Uporabnik Zanzibar pravi:
ksz:
Pa kaj je xenon res tako pomemben pri avtu ranga clio/ceed/...?
Se že vozil avto s xenonom, pa nisem ugotovili nič kaj extra glede osvetlitve, oz. vsaj ne v taki meri, da bi bil xenon odločilen pri nakupu avta. Zgeda pa res bolj fensi kot če maš navadne žarnice.
računica xenona v takih avtih je ekonomsko vprašljiva....cena luči = 10% cene avta .......... jaz toliko ne dam, sploh pa zato ker ti za ta "gadget" zaračunajo > kot preveč glede na to, za kolikor ga sami dobijo.
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Tako kot si sam potrdil z zadnjim stavkom. Korejci so za tiste, ki ne kupujejo avta ampak nizko ceno in garancijo. Ceed je lahko do konca naložen z opremo ampak peljal se bo pa še vedno slabše kot osnovni Golf. Nekaterim je pač važno samo to, da dobijo čimveč kljukic na konfiguratorju za čim manj denarja, nekaterim pa tudi to, kako se avto dejansko pelje. In ti zadnji preprosto niso kupci korejskih avtomobilov.
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
Dober dokaz za slednjo trditev je upad prodaje cee'da ko je uvoznik korigiraj ceno navzgor.
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
[offtopic]
Bi rad videl statistiko, kdo se največ oglaša v temah o korejcih (beri: se najbolj obremenjuje z njimi).
[/offtopic]