Ne vem, nisem probal, ker sem prebral, da mora biti izolat, navadni whey pa ne, zato sem nabavil kar izolat. Poskusi, ampak jaz bi rekel, da bo z navadnim wheyem manj podoben pravemu kruhu, hranilne vrednosti pa bodo skoraj enake.
Pa če boš delal soul, delaj tako:
https://www.youtube.com/watch?v=DIWj3wpbpwo (v original navodili piše da zmešaš z rokami zadevo, kar je messy, s kuhalnico gre enako dobro, kot je vidno v tem videu). Pa obvezno presejat whey skozi sito, da se doda še tistega malo "fluffy" učinka in izniči grudice.
Od kod pa si? Jaz zdaj razmišljam če bi nabavil 4kg izolata, lahko malo posodim
Jaz mandlje kupujem BIO mlete iz hoferja. Zakaj bio? Da se izognem dodatnim toksinom, ki jih imajo navadni. Pa cena tudi ni tako visoka, ker uporabljam mandlje zelo redko, včasih sem jih več, zdaj jim bo pa skoraj potekel rok
Imajo pa: 631kcal, 57g M, 3.9 OH in 20 B.
Sukrin mandljeva moka pa je razmaščena, zato toliko dražja, a ne vidim smisla zakaj bi na keto iskal nekaj z manj maščobami, če jih namreč hočemo le več, tako da tistega niti nisem probal