Kdo na forumu, ki ne pije alkohola?

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.493
850
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Ko berem tole temo, mi ni jasno od kod potem takšna statistika, da smo slovenci kao na samem vrhu kar se popitega alkohola/prebivalca tiče..
confused-1.gif

...razen če je štajerska država zase
grin1.gif

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Js tut ne pijem alkohola. V življenju (pa sem skor 40) sem bil pijan mogoče ene 4-5x, pa še to ponesreč. Mi je pa zabavno gledat tiste ko se napijejo pa pol delajo pizdarije.

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Saj mi je žal, ker nisem naredil ankete (ni žajfa-sindroma
smile-1.gif
). Čeprav, če prešteješ komade nepivcev, jih pride okoli 15. Mnogo pivcev se v temi ni oglasilo.

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.917
116
63
mb+ -20km
8 let že niti kapljice
cheer.gif
, pa se odlično počuitm, noben ne teži, hvala bogu.
Prej sem pa obvezno po šihtu spil pir ali dva, enkrat do dvakrat na mesec fajn vlit
10.gif

DOHC

Majstr
4. sep 2007
1.962
410
83
Aja pivci se tud lohka oglasmo. Pijem ( eni frendi pravjo, da preveč, sam glede na to da od njih noben ne pije, me njihovo mnenje zaenkrat še ne skrbi.) Poleg pijače se pa tudi prileže kkšen zelen zvarek xD Ki jih je pa ponavadi precej več kot pa pijače. Pijem pa use, od soft drinks do hard liquore
smile-1.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.056
6.255
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik DOHC pravi:
Aja pivci se tud lohka oglasmo. Pijem ( eni frendi pravjo, da preveč, sam glede na to da od njih noben ne pije, me njihovo mnenje zaenkrat še ne skrbi.) Poleg pijače se pa tudi prileže kkšen zelen zvarek xD Ki jih je pa ponavadi precej več kot pa pijače. Pijem pa use, od soft drinks do hard liquore
smile-1.gif

aplauz.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.276
7.052
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Janch pravi:
Ko berem tole temo, mi ni jasno od kod potem takšna statistika, da smo slovenci kao na samem vrhu kar se popitega alkohola/prebivalca tiče..
confused-1.gif

...razen če je štajerska država zase
grin1.gif
Na alterju smo sami iber sposobni uporabniki z nadpovprečno plačo, brez skrbi za službo. Če bi še alko pili ob vsej tej sposobnosti, bi se vreča naše sposobnosti raztrgala in....

Nazadnje urejeno: