Kdo je potencialni kupec tega skrupucala ?

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:

bla bla bla....
hysterical-1.gif

Sej vemo, najboljše je ostati v sredini. In tako bo še ostalo. Naj se drugi okvarjajo z novitetami. Rizik je prevelik. BTW; a že imajo kakšno hišno premium znamko?

Napisi kaj argumentiranega kar bo uvrglo moj tekst. "Blablabla" nima ravno nekaksnega pomena.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
ksz...

Danes sem ga vozil (kao polno naložen za 25k. a o kakšnem usnju in xenonu itd. niti sluha) in lahko končno iz prve roke potrdim to, kar sem že enkrat v tej tempi napisal. Da kupiš ta avto za 25k. moraš biti res konkretno konkretno tepen v glavo. Ne gre nikamor, lega povprečna, nobenega feedbacka na volanu, armatura in materijali v notranjosti kljub tako zasoljeni ceni še vedno pod nivojem evropejcev. Ko pomislim, da za tak denar dobiš Megana Cup me kar zmrazi.
crazy1.gif

Za 15k pa mogoče res ne bi bil slab nakup, to pa priznam.

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
ksz
Zadnji trije ste pa res objektivni ocenjevalci
grin1.gif
Hondaš, alfist in " moj avto je najboljši"

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Za razliko od nekaterih ga je eden tudi peljal. In povedal svoje mnenje in potrdil moje začudenje o smiselnosti nakupa tega skrupucala.
Sam niti nimam namena poiskusit s testno vožnjo da to napišem, ker je absolutno predrag za korejski šit, pa še totalno grd!

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
OFF
Oprosti, tebe sem izpustil.
evil.gif
Ko človek toliko let prebira suxu/ alter sploh ni potrebe, da se oglasijo nekateri uporabniki, ker se že ve kaj bo. No to mi je smešno.
ON
Mešani občutki. Nebi dal 20k€ za tak avto.
stupid-1.gif

Me pa res zanima, koliko jih bodo prodal pri nas.

Jurij

Pripravnik
22. sep 2007
821
0
16
Reklama je rahlo neumna:
- prednost avta naj bi bila, da na levi nima vrat? Moj avto jih ima, to še ne pomeni, da ne moreš ven skozi desna.
- bejbo postaviš na zadnji sedež, zakaj že? Če je tako tečna, da moraš to dejansko naredit, potem naj kar izstopi na levi, po možnosti na avtocesti!
- v UK bodo avto zrcalili ali bodo "prednost" postala problem, ker boš moral froce NUJNO raztovarjat na strani avta proti cesti, ker na drugi strani ni vrat ("prednost") *

*EDIT: po malo brskanja se izkaže, da bo imel avto v UK dejansko zrcalno obrnjena vrata, za razliko od Mini Clubmana, ki so ga Nemci poslali Angležem z dvojnimi vrati na strani ceste, in to pod zgodovinsko angleško znamko
evil.gif

Nazadnje urejeno:

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Znanec ki prodaja Hyundaie (od katerega sem ga tudi dobil za preizkusit, ker izključno v salon na testno vožnjo itak ne bi hodil) je ful pojamral, da sicer zanimanje za avto je, ampak vse mine, ko slišijo ceno.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
cena je previsoka glede na konkurenco, posebej, ker je pač hjundaj in folk ni pripravljen doplačat tolk za znamko, kot recimo pri BMWju, AUDIju, Mercedesu ali v sloveniji VWju

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik shift pravi:
mislim da je ciljna skupina potencialnih kupcev vse prej kot narod v sloveniji

Slovenija seveda nikoli ne bo predstavljala kakšnega velikega deleža nobeni veliki firmi pri nobenem proizvodu. Vseeno pa to ne pomeni, da so prodajne izkušnje popolnoma nereprezentativne.

V enem prvih postov je bilo omenjeno, da naj bi bili ciljna publika mladi ljudje z nadpovprečnimi dohodki. Čisto kmečke izkušnje kažejo, da taki precej raje kupujejo premium znamke, če dobijo za podoben denar približno "enako avtomobila". Zato dvomim, da se bo tale Hyundai prodajal samo zaradi progresivne reklame in kvalitetne izdelave.

Pa ne mislim, da je Hyundai slab ali nekvaliteten avto. Ga nisem videl, še manj pa vozil. Vsekakor pa nima renomeja nemških premium avtomobilov, japonskih športnikov in tistega malo kar je mogoče še ostalo od imidža Alfi. Imho bi bila boljša poteza oblikovati nov brand, kot se je recimo v Ameriki zgodil Lexus in z nadpovprečno skrbjo za kupce pridobil velik tržni delež.

Samo razmišljanje... načeloma imajo tako velike firme dovolj zaposlenih, da so vse pretuhtali. Ali pač tudi ne?
evil.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
v usa recimo bo avto stal manj kot 20k $.koliko stane lexus ali mb,bmw verejtno ni potrebno napisati.no ti mladci katerim zmanjka 15k$ ali več so recimo potencialni kupci tega avta.recimo v LAju je potencialnih kupcev tega vozila vsaj 1000x več kot v slo.koliko jih je šele na celem kontinentu

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Seveda je cenejši, ampak so vsi avtomobili cenejši. Relativno gledano je še vedno drag.

Me zanima kaj razmišlja en kalifornijski mulc, ko ima na izbiro Velosterja za 20 jurjev in tole:

white_ford_mustang-6230.jpg

za 2 jurja več...
smile-1.gif

ali pa magar:

2011-VW-Passat-USA-15.jpg

za enako ceno.

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.063
10
38
Zemlja
alte.aufbix.org
Hyundai Veloster v ameriki stane tam okrog 17000 dolarjev, se pravi okrog 12 tisoč €. Tako, da tisti ki gleda Velosterja niti slučajno ne gleda tudi Mustanga ali Passata. Že zato ne, ker ta druga dva avtomobila nista direktno grda.
shocked-1.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik der_Alte pravi:
Hyundai Veloster v ameriki stane tam okrog 17000 dolarjev, se pravi okrog 12 tisoč €.

No, to malo spremeni sliko.
smile-1.gif

@shift: lepota je relativna, renome pa precej manj in ciljna publika zraven kupuje tudi renome ali imidž, če ti je tako ljubše.