Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
ksz:
bojda pride veloster od 20k€ dalje....sedaj se pa resno sprašujem kdo je tolk usekan, da da 20k za hyundaija....
individualizem my ass.....za take ideje imamo Minije itn....
Citat:
Ja res so smešni....malo poglej kje vse so bili pionirji v avtomobilizmu....da ne govorim o raly uspehih, bili v formuli 1, sodelovanje s ferrarijem...kaj od tega ima hjundai?
Citat:
Uporabnik disc pravi:
Jaz sem ga pred dnevi na hitro pogledal v City Parku in mi je bil prov posrečen avtomobilček
Citat:
Zaradi zgodovine in kar je znamka doprinesla v svet avtomobilizma se izoblikuje ime, renome če hočeš ! In tega hjundaj (še ) nima! In ga še dolgo ne bo imela...
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
ksz:
bojda pride veloster od 20k€ dalje....sedaj se pa resno sprašujem kdo je tolk usekan, da da 20k za hyundaija....
individualizem my ass.....za take ideje imamo Minije itn....
Če bi vsi trezno razmišljali, tudi ti ne bi vozil 8 let starega italjanskega gravža....
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Zaradi zgodovine in kar je znamka doprinesla v svet avtomobilizma se izoblikuje ime, renome če hočeš ! In tega hjundaj (še ) nima! In ga še dolgo ne bo imela...
Na eni strani tvoj renome,zgodovina in propadla podjetja ki jih ilegalno rešuje italijanska vlada. Na drugi strani pa:
Hyundai Motors Company is a Korean automaker which along with Kia comprises the Hyundai Kia Automotive Group, the world's fourth largest automaker as of 2009. As of 2009, it is the world's fastest growing automaker. In 2008, Hyundai (without Kia) ranked as the eighth largest automaker.
Headquartered in Seoul, South Korea, Hyundai operates the world's largest integrated automobile manufacturing facility in Ulsan, which is capable of producing 1.6 million units annually. The company employs about 75,000 persons around the world. Hyundai vehicles are sold in 193 countries through some 6,000 dealerships and showrooms worldwide. In 2010, Hyundai sold over 1.7 million vehicles worldwide.
Tako da tudi ce Velosterja nihce na svetu ne kupi niti za 1 euro, lahko ti samo STFU.
Citat:
Bo držalo. Tudi moj avto priznam ni nek pojem lepega dizajna. Ima pa svoje kvalitete drugje.