Kdo je potencialni kupec tega skrupucala ?

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
In kaj ima sedaj od tega kar je bilo v zgodovini
bonk.gif
Še sedaj ko se špagetarji gredo samo kao luksuz jih korejc globalno gledano pere.

Ne pretiravaj, od 92ga niso nič pametnega naredili, kar bi pustilo sledi v avtomobilizmu. Sedaj ko pa je zravn še zgodba z amerikanci pa bolj da znamko ukinejo, bo manj škode narejeno.

Nazadnje urejeno:

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
bonk.gif
Še sedaj ko se špagetarji gredo samo kao luksuz jih korejc globalno gledano pere.

Ne pretiravaj, od 92ga niso nič pametnega naredili, kar bi pustilo sledi v avtomobilizmu. Sedaj ko pa je zravn še zgodba z amerikanci pa bolj da znamko ukinejo, bo manj škode narejeno.

Zaradi zgodovine in kar je znamka doprinesla v svet avtomobilizma se izoblikuje ime, renome če hočeš ! In tega hjundaj (še ) nima! In ga še dolgo ne bo imela...

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
[censored] ga, danes je lancia malodane sinonim za šalo, hyundai pa četrti največji proizvajalec na svetu. Meni se zdi, da so rižejedci iz Koreje veliko dosegli.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Ja res so smešni....malo poglej kje vse so bili pionirji v avtomobilizmu....da ne govorim o raly uspehih, bili v formuli 1, sodelovanje s ferrarijem...kaj od tega ima hjundai?
hysterical-1.gif

pa dost off topica, ker bo pla debata v popolnoma drugo smer.
nahrung002.gif

Clueless

Fizikalc
5. avg 2007
745
86
28
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Ja res so smešni....malo poglej kje vse so bili pionirji v avtomobilizmu....da ne govorim o raly uspehih, bili v formuli 1, sodelovanje s ferrarijem...kaj od tega ima hjundai?
hysterical-1.gif

Provociram. :p

Kaj ima Hyundai? Čisto spodobne avtomobile lastne zasnove na katere s ponosom nabijejo svoj znak. Kaj ima Lancia že kar nekaj časa? Hmm ... krepko prevladuje brezvezen rebadge na rebadge na rebadge. Skratka - pogreb identitete znamke.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
hysterical-1.gif

Smešno a ne... lancia od svojih uspehov iz daljne preteklosti nima nič, ker životari kot poceni rebadge nekih ne pretirano luksuznih znamk. Hyundai pa od lanciinih davnih uspehov ravno tako nima nič, ima pa letno proizvodnjo, za katero bi lancia rabila recimo 40 let in veliko, veliko denarja. Res so bedni
tongue-1.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
hysterical-1.gif

nahrung002.gif

ne vem kdo je nazadnje rally vozu od teh dveh znamk
evil.gif

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.401
235
63
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Citat:
hysterical-1.gif

nahrung002.gif

ne vem kdo je nazadnje rally vozu od teh dveh znamk
evil.gif

Ni bil lep, je pa bil WRC.
evil.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
ksz

Če primerjam tega kvazi dobro opremljenega za 24k. z mojim francoskim jajčkom, ki je bil 5k manj, ima moj francoski jajček boljši motor, boljšo opremo, posledično je zaradi boljšega motorja tudi hitrejši in stavim, da tudi precej varčnejši. Aja, pa 5 let garancije imam tudi.
hysterical-1.gif

Zakaj bi kdo pri zdravi pameti kupil tega Hyundaia za tak denar? Stavim, da bodo slej kot prej popusti, ker to jim z tako ceno preprosto ne bo šlo skozi.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Tvojega francoskega jajčka je po velikosti žal za razred manj, pa tudi oprema ni ravno samo kvazi dobra, razen če ne dela. Ampak taka sorta dodatne opreme je ponavadi pri francozih
wink-1.gif

Tole je velikostno bolj rang citroena ds4, ki je hitro precej dražji. Pa še to nism čist zihr, če je primerljivo. Kako se pa ta hyundai pelje nimam pojma in ti najbrž tudi ne, tako da je "hahahaha hyundai za tak denar, kaj so nori" čisto brezveze, razen če dobiš manj avta kot ga plačaš. Če si značkar, kar očitno si, te čisto razumem, ampak niso zato vsi ostali nori
smile-1.gif
V parih testih na netu so hyundaija kar pohvalili.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Zakaj ga pa potem v autocarju postavljajo ob bok ravno miniju, ds3, mitotu? Ali si ti spet bolj pameten, kot eden izmed vodilnih avtomobilističnih portalov?

Pa ne ti meni o značkarju, če bi bil značkar, bi za 20k kupil prej kaj drugega kot citroena.
crazy1.gif

Koneckoncev bo pa tako ali tako čas pokazal svoje. Jaz trdim, da Velosterjev za takšno ceno ne bo dosti na cestah, bomo videli čez 1 leto, kdo je imel prav.
wink-1.gif

p.s; na mojem francozu vsa oprema dela v nulo.
zmaga.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Zakaj ga pa potem v autocarju postavljajo ob bok ravno miniju, ds3, mitotu? Ali si ti spet bolj pameten, kot eden izmed vodilnih avtomobilističnih portalov?

Mogoče zato, ker je veloster enako velik kot ds4 in precej večji od tehle, ki si jih naštel. Noben od teh ni za 4 osebe prevažat, medtem ko hyundai je. Mogoče ga tja štejejo zato, ker je ds4 premalo odbit, kaj jaz vem. Ne rabiš bit nesramen.

Citat:

Pa ne ti meni o značkarju, če bi bil značkar, bi za 20k kupil prej kaj drugega kot citroena.
crazy1.gif

Hyundaija si suvereno označil, da ga nihče pri zdravi pameti ne bi kupil. Zato ker je hyundai in ne ker bi ga ti hudo dobro poznal. Torej SI značkar.

Pa da se razumeva, jaz bi kadarkoli izbral citroena ds4 ali celo ds3 pred velosterjem. Ampak sem pošten in ne lapam vsepovprek kako je grd in beden in predrag, ker se mi od daleč ne zdi slab.

Citat:

Koneckoncev bo pa tako ali tako čas pokazal svoje. Jaz trdim, da Velosterjev za takšno ceno ne bo dosti na cestah, bomo videli čez 1 leto, kdo je imel prav.
wink-1.gif

p.s; na mojem francozu vsa oprema dela v nulo.
zmaga.gif

Heh, saj nisem nikjer zatrdil, da bo veloster prodajna uspešnica. Po mojem ne bo niti slučajno. Sem pa vesel zate, da ti vse laufa
nahrung002.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
V DS3 se povsem normalno peljejo 4 normalne velike osebe. Sem bil tudi sam presenečen nad prostornojstjo, ko sem se prvič usedel vanj. Tudi če značko izvzamemo, za svoj denar Veloster ponuja premalo, za 24k dobiš npr. Megana RS, za dobrih 20k sicer malenkost manjšega ampak za 4 ljudi prevažat bolj uporabnega 4 vratnega Polota GTI z 180hp, DSG menjalnikom, Bixenonom in še in še.

Pa hvala za zadnji stavek.
zmaga.gif

getrag

Pripravnik
5. nov 2010
262
0
16
50
Citat:
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
bonk.gif

Zaradi zgodovine in kar je znamka doprinesla v svet avtomobilizma se izoblikuje ime, renome če hočeš ! In tega hjundaj (še ) nima! In ga še dolgo ne bo imela...

ti si eden izmed tistih ko bi jih lahko dal v avto na pedalčke tisti plastičen za froce pa bi se drli kak je dober samo zato ker ma RENOME in značko!!!junec gor ali dol....koliko eksotičnih zlitin ti je pod havbo stlačo toti tvoj lančin renome??malo polente bo pa še potrebno a ne

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
V DS3 se povsem normalno peljejo 4 normalne velike osebe. Sem bil tudi sam presenečen nad prostornojstjo, ko sem se prvič usedel vanj. Tudi če značko izvzamemo, za svoj denar Veloster ponuja premalo, za 24k dobiš npr. Megana RS, za dobrih 20k sicer malenkost manjšega ampak za 4 ljudi prevažat bolj uporabnega 4 vratnega Polota GTI z 180hp, DSG menjalnikom, Bixenonom in še in še.

Pa hvala za zadnji stavek.
zmaga.gif

zmaga.gif

Še iz moje, strani...kdor kupi tega hjundaja pa magari osnovnega za 20k€ nima vseh zdravih koleščkov v glavi...
hysterical-1.gif

TheMan

Pripravnik
6. mar 2008
376
0
16
KSZ...

Danes sem obiskal Hyundai salon. Pa kaj si ti ja nor, ko scena iz skrite kamere. Samo čakal sem kdaj bo iz vogala prikukal: " Sem Denis Avdiæ in nafookali smo vas za 20.000€"

Bolano da se v tej dobi cvetoče ekonomije prodajajo korejski polizdelki v EU. Ajde ne rečem hrvaška, bosna, makedonija...