Kdo je potencialni kupec tega skrupucala ?

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik sanco pravi:
ksz
Zadnji trije ste pa res objektivni ocenjevalci
grin1.gif
Hondaš, alfist in " moj avto je najboljši"

Čemu zmerjanje
bonk.gif
kaj ma veze moj komentar z gajbo k je v "garaži"?

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Ne, Veloster je bolj, sploh z Aiwa stolpom sredi armature.
bonk.gif

Vi Hyundajevci ste pa še itak bolj zarukani ko Hondaši.

pravi nekdo ki vozi najbolj gay avto podoben casio uri

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
ko boš vedel kaj vozim bova naprej debatirala kaj si kdo lahko privošči in kdo živi pri starših na puf
roza.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
sem vozil velosterja, lep avto tak bolj za mladino. Bi ga kupil recimo za ženo, samo ne za ta denar, malo je predrag glede na to kaj nudi.

jaz ga kupil ne bi.smo že malo prestari za take zadeve.zdej bom mogu počas gledat kakega karavana al pa minivana
grims-1.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
stare info imaš.sicer pa grandis je bil kar nekaj dražji kot francoski wanabee riž.za gledat mam pa doma ženo ne vem zakaj bi gledal v armaturo.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
sem vozil velosterja, lep avto tak bolj za mladino. Bi ga kupil recimo za ženo, samo ne za ta denar, malo je predrag glede na to kaj nudi.

jaz ga kupil ne bi.smo že malo prestari za take zadeve.zdej bom mogu počas gledat kakega karavana al pa minivana
grims-1.gif

Nemoreš ženi karavana kupovat.... itak sem velosterja imel v glavi kot 2 avto..... drugač pa raj terenca
tongue-1.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Sodeč po tvojem pisanju precej rad pogledaš za avti, še posebej za Passatom.
grims-1.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
mah terenca ne rabim.so me pa mikali range roverji sam nimam kaj počet z njim.plus to da mi zasede pol dvorišča ker je širok k sto
evil.gif

rabu bom dizla pa dolžino ter širino.žena ma itak nov avto pa ma mir za neki časa

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Sodeč po tvojem pisanju precej rad pogledaš za avti, še posebej za Passatom.
grims-1.gif

samo ne omenjaj novega passata ker nad tem je pa že fotr čist razočaran pa je od kar ima izpit VW fan in sem jih od malih nog gledal na parkplacu.morda mi zarad tega VW usekajo na
uf-1.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Meni je precej o.k če je primerno naložen (highxline + xenon je must have) in bi rekel, da glede na to koliko jih vidim na cesti drugim ljudem prav tako.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Kaj je potem povod pri nakupu Passata? Odvisnost od delanja sosede zavistne, ko sparkiraš novega na dvorišče?
smile-1.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Nevem, pa tud zanima me ne
tongue-1.gif
Uglavnem veloster je lušten avto, za vozit pač nič posebnega se mi ne zdi da ima 140KM, poraba po BC je bila kljub bolj dinamični vožnji (pač testna vožnja) 7.7 za tistih 90 kilometrov. Materiali znotraj bolj ko ne ceneni, všeč mi je bila panoramska streha, start stop gumb na sredi armature pa zadaj je veliko prostora za noge, spredaj je pa streha bolj nizka, sem ostrižen pa sem z lasmi vedno drajsal po stropu.

Za passata pa odpri novo temo pa tam piši
tongue-1.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Saj sem tudi sam mnenja, da avto ni slab (če izvzamemo obliko, ki je pač subjektivna stvar), je pa dejstvo, da je pri nas glede na to kar ponuja konkretno konkretno predrag, kar je potrdil tudi sam prodajalec. Če bi bil v rangu cca. 15k mislim, da bi jih bilo na cesti ogromno.