Kdo je potencialni kupec tega skrupucala ?

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
..in kje je povezava med topicom in tvojim postom?
bonk.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
ksz...

Danes sem ga vozil (kao polno naložen za 25k. a o kakšnem usnju in xenonu itd. niti sluha) in lahko končno iz prve roke potrdim to, kar sem že enkrat v tej tempi napisal. Da kupiš ta avto za 25k. moraš biti res konkretno konkretno tepen v glavo. Ne gre nikamor, lega povprečna, nobenega feedbacka na volanu, armatura in materijali v notranjosti kljub tako zasoljeni ceni še vedno pod nivojem evropejcev. Ko pomislim, da za tak denar dobiš Megana Cup me kar zmrazi.
crazy1.gif

Za 15k pa mogoče res ne bi bil slab nakup, to pa priznam.

https://www.youtube.com/watch?v=IEdhnwFbCvc&feature=g-all-u&context=G2ebbad4FAAAAAAAAAAA

Da ne bo kdo mislil, da cizy naklada, ko pride do korejcev. Vbistvu je povedal enako kot sem sam napisal par mesecev nazaj in na koncu tudi to, kar je tako ali tako samoumevno;

VW Scirocco je boljši.
smile-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
hehe, že po 10 sekundah sem video ugasnil; kako mu rata pri normalni hitrosti "understeerat" pol ovinka....
sprasujem se.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.384
1.248
113
www.adriamedia.si
Dostikrat so podatki do 60 mph in 100 kmh enaki, tudi pri hyundaiju, ki za obe varianti za brezturbo bencinca navaja 9,7.
Tako do bo tudi tule verjetno ostalo na 8,4 (kar je pa še vedno za vsaj kake pol sekunde "preveč") ...

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Sorry ampak tole so res jajca, čeparv avto "zgleda" zanimiv. Kaj cena turbača pa bo v rangu GT86? Ki bo avijon prot tej drvarnici
evil.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
kaj je treba dojeti.da so avti dobesedno razpadli ko so bili novi.da so jih morali odkupiti nazaj od kupcev.da so se leta 94 pobrali iz UK zaradi poraznih rezultatov.da so se vžigale,kvarile,zavore blokirale...
če misliš na rejli so tam res pokazali kaj je dober avto ampak kmalu bo 20let od tega kar so tam nastopali.

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik shift pravi:
mislim da si ti zadnji na tem forumu ki se lahko smeješ kaj pravi clarkson.vsaj če si pogledal prispevek o lanciah
grims-1.gif

https://www.youtube.com/watch?v=Q_oB-Mys2aA

Res nisi razumel.

V teh Lanciah je duša avtomobilizma ... več, kot jo premore celotni del azijskega parka v zgodovini. Problem je le v tem, da imaš ljudi kot so SimonVI, der_Alte in podobne, ki hvalijo novodobne Lancie ala Phedra, Musa, Thesis, Lybra, Ypsilon in podobna jajca, ki bi mogla it pod prešo tisti trenutek, ko so prišla ven iz tovarne.