Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Tako je!
Zdej grem pa napeljat po hosti bodečo žico za vse kolesarje/kroske, okoli bajte namečem par pasti za medvede, ter spustim ene 3 nesocjalizirane cucke. Ne bodo mene jebal!!!
Citat: Uporabnik Anzee pravi:
Jap, tip je kukr zajeban in zvi malo gor nad Crnim Kalom. Njemu nej bi zdaj v minulih pozarih tam okoli bil podtaknjen ogenj. Baje po posestvu hodi nag, enkrat pa je ene lopove ki so mu kradli neke cisterne pricakal z mitraljezom (seveda tudi nag). Freaky
Tako je!
Zdej grem pa napeljat po hosti bodečo žico za vse kolesarje/kroske, okoli bajte namečem par pasti za medvede, ter spustim ene 3 nesocjalizirane cucke. Ne bodo mene jebal!!!
Tako je!
Tako je!
mene zanima, kje je tip oz oba soseda dobil toliko 'boškarinov' (govorim o pasmo goveda), saj jih še pred kratkim hrvati niso želeli prodati, v slo pa ni bilo več niti enega in so morali uvažati emrie iz italije, takoda smo potem imeli vsega skupaj 3 glave al nekaj takega te živine...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.