Kdaj ji lahko začem denar pipat?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Moški, so pa hitro pogruntali, da me ne impresionirajo draga darila, ampak recimo bolj to, da ko pridem domov najdem dnevno v svečkah,.:

uuu, romantik.
grin1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.659
113
Nazadnje urejeno:

Kamele0N

23. jul 2008
42.086
5.659
113
Zdei bom šel mal na roko mtl-ju (čeprav mu ne dam čist prav ko Grisbi non stop napada)........a vidš kdositi kako znate ženske obračat dejstva učasih!

Pa tud nasplošno kako se da kake podatke zmanipulirat.....tko tud nekdo lah plačuje 500EUR za otroka čeprav ma ženska dobro službo......je pač užaljena boga reva ker ni mogl bit v vezi use zmer po njeno
wink-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.086
5.659
113
mX pol bi biu še dober......pomojem še tankat sam ne znaš...ti more beybika.....da teb rokce ne smrdijo!

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
A si kuglo za svojo bodočo ali sedanjo že prištimal
sprasujem se.gif
Saj veš, daš kuglo zraven njenega delovnega mesta in jo prikleneš na kuglo.

Pa men se zdi, da se je srednji vek že kar nekaj časa nazaj končal. Pa menda zaenkrat še ne spadam pod Arabski svet.

bonk.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
ksz.

z mojo sva skupaj 5 let. Redno službo imam samo jaz (no ubistvu dve) njej pa omogočam redno študiranje. Živiva skupaj v najemniškem stanovanju, kar pomeni da so komplet stroški na mojih ramenih, vsaka njena kavica, telefon, ...pa mi ni najmanjši problem. Sej dela občasno preko študenta kadar lahko. Pač sem sam rekel, dokler nama bo šlo takole naj gre. Ona lepo študira (povprečje blizu 9), doma kaj skuha, kdaj jaz; enkrat pospravi ona, enkrat jaz; nikoli pa ne likam in perem, pač tako je. Ostala gospodinjska opravila si kar deliva. In sva lepo dogovorjena, jaz mam čez denar (logično če je le moj) kar pomeni da bo tako tudi v bodoče in sploh ni važno kam gre kater denar od koga. To pri nama sploh ni vpašanje in mislim da tudi nikoli ne bo pač v smislu ej to sem jaz zaslužila. Nisva materialista, oba si privoščiva enako (no jaz zaradi foto dejavnosti mnogo več ampak to ne smatram kot nek luksuz ampak delovna oprema
evil.gif
) pa ni pomembno od kje denar (občasno pride nekaj priliva tudi z njene strani - študentska dela).
Zakaj bi kompliciral, ko pa si enkrat vse deliš?

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
Sej to - ko enkrat razmišljaš o vezi kot o nečem trajnem, tut dogovarjanje o kešu ni problem. Pač so redki tisti primeri, da oba enako zaslužita, zato ponavadi tako ali drugače pride do tega, da en vlaga nekoliko več kot drugi. Zadevo je treba pogledati nekoliko širše kot zgolj koliko evrov kdo prispeva v skupno gospodinjstvo. Velikokrat veliko (sploh ko so froci u igri) pomeni že to, da ima en šiht, pri katerem mu ni treba nikoli delat nadur itd., ima reden delovnik in redno plačo, pa čeprav nekoliko manjšo, medtem ko ima drugi recimo bolj svoboden poklic, kjer plača ni redna, je pa recimo višja.

Ko pa nekateri omenjate 'pupike', ki od bivšega cuzajo preživnino-preživnino lahko cuza le v primeru, da je bila že prej brez svojih dohodkov - kar pomeni, da se je verjetno tut partner strinjal s tem, da pupika ne dela, mar ne? Pač, malo več razmišljajte, ko izbirate, s kom delite posteljo in svoje proste urice in naj ne bodo pogoj le u nulo porihtani nohtki, čupica pa cunjice in postava ala sex u mestu.
smirk-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
saj večina tistih ki so spušili na babi kak avto, kos stanovanja, par 100€ mesečno,..., je razmišljala o "trajnosti"
smirk-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
kaj pa če sta 2 recimo poročena 20let in se ženski mal zamegli in potem hoče tipu vse pobrat? je tuki še vedno tip kriv, ker ni pazu s kom si pojstlo deli? poznam podoben primer, ko sta živela pri tipu (njegovo stanovanje) in je ona dobila na mesec več kot on in mu je na koncu hotla še stanovanje vzet
bonk.gif

tko da ne morš tipe krivit za ženske zblojene trenutke. tut če bi jz zdej npr. dal vsak cent za žensko, je še vedno ženska tista ki je .... če me totalno izkoristi. če maš ti enga rd, ne boš vzel vsega kar ti ponudi. v glavi normalnega človeka so neke meje, preko katerih ne bo šu in če človek nima teh mej, potem je on kriv in ne tisti ki mu nudi stvari

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Že res, samo problem nastane recimo da babo prevaraš, se hoče ločit, in pol ti z ipike hoče vse pobrat,...

v tem primeru si si pa sam kriv za to.

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
jah, itak, da se bo vedno našel kak primer zblojene bejbe/tipa (da ne bomo diskriminatorni), ki bo po x letih skupnega življenja iznenada postal bolj žleht kot sam hudič, ampak v večini primerov bi se pomoje lahko dalo že precej prej pogruntat, kaj bi se iz zadeve lahko izcimilo.

Citat:
tko da ne morš tipe krivit za ženske zblojene trenutke. tut če bi jz zdej npr. dal vsak cent za žensko, je še vedno ženska tista ki je .... če me totalno izkoristi. če maš ti enga rd, ne boš vzel vsega kar ti ponudi. v glavi normalnega človeka so neke meje, preko katerih ne bo šu in če človek nima teh mej, potem je on kriv in ne tisti ki mu nudi stvari

v glavi normalnega človeka so res neke meje - ampak to pomeni tudi, da ne bo brezglavo vsakega centa dal za svojo drago/dragega. Itak pa ni vse v kešu nooooo. Pa - kriv, ne kriv, na koncu je brez keša tko al drugače
grin1.gif