Ne bit preveč pameten, prav....imam svoje stanovanje, in verjemi, da niti enkrat mi ni padlo na pamet, niti za sekundo, da bi nekomu, ki preživlja pri meni dneve/tedne/mesece/leta + noči
),....in verjemi, da smo ljudje, ki smo bili vzgojeni tako, da nas ni moč kupiti in res mi je žal zate, da imaš take izkušnje z ženskami, če teg ane verjameš. Zakaj nisem želela odgovorit na tvoje provokacije? Zato, ker nimam dovolj argumentov (to kar "vem" o tem kaj ženski pripada vem s forumov) , da bi nadaljevala tak pogovor, ker ne razmišljam na tak način. Veš, obstajamo ljudje, ki na ljubezen gledamo izključno z očmi ljubezni, in ne z očmi denarja, zato se v take debate kako ožeti partnerja ne bom spuščala. Mogoče mi bo žal kdaj, da na to gledam tako, samo zaenkrat mi je v tej moji naivnosti tako lepo, da se ji ne mislim odpovedat.
Ti pa lahko povem, da imam znanca, ki ima mesečne prihodke več kot 10k€,...in se zanje tako trese, da je pri 42letih še vedno samski brez otrok,..da mu ja ne bo katera kaj vzela. Je zelo nesrečen, samo preko tega ne more....če si želete tega kar, v tem primeru so res najcenejše plačane spremljevalke, samo a boste srečni? sploh pa se na vašem mestu z vsemi temi vprašanji res ne bi obremenjevala,..vsaj dokler ne bo vaš mesečni prihodek znašal vsaj par 1000€,..
EDIT: še to bi ti dodala...o pičkici, ki ožame tipa,...najdi mi stavek, kjer sem to zagovarjala? Tudi malcomu sem samo povedala, kako je pri nas, z našimi zakoni, in to, da se ne strinjam, da on pobere še njen delež denarja,...če ti je pa ratalo iz tega potegni to, da zagovarjam pič*ke, ki ožemajo tipe, pa ne morem drugega kot