Kdaj je napovedan S7?

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.352
766
113
Citat:
Uporabnik mare92 pravi:
Drugače pa vidim, da je lažje prilagajanje in bolj user friendly na jailbreakanem iOSu. Primer za background Youtube-a o katerem se je pisalo v tej temi, odpreš Cydio(installer s tweaki), naložiš Youtube++ ali Certube in ti takoj modificira obstoječo Youtube aplikacijo ter doda vse možne opcije(downloadanje, shranjevanje samo avdia, itd). Na androidu moraš vsako tako zadevo iskati, rootati telefon in še potem ni podpora takšna, kot bi lahko bila.
...jailbreak, odpreš Cydio, poiščeš, top of the top... ampak android moraš pa rootati, pa poiskati, pa...
hysterical-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.455
2.452
113
Prstni odtis deluje 99% zanesljivo v prvo na S7, je pa res da ga moreš znat "nastavit" oz. poslikat iz vseh pozicij....

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.565
2.393
113
Pomurje
Še vedno me jebe zaklepanje zaslona. Včasih je včasih ni zaklenjen. Mater mu sajovo, da ga ne vem nastavit.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
ne vem kako dela na s7, na s6 je popolnoma neuporaben

Sedaj ko je S6 na Androidu 6.01, dela prstni odtis 95% v prvem poskusu, prej je pa res znal zafrkavati.

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Citat:
Uporabnik mare92 pravi:
Drugače pa vidim, da je lažje prilagajanje in bolj user friendly na jailbreakanem iOSu. Primer za background Youtube-a o katerem se je pisalo v tej temi, odpreš Cydio(installer s tweaki), naložiš Youtube++ ali Certube in ti takoj modificira obstoječo Youtube aplikacijo ter doda vse možne opcije(downloadanje, shranjevanje samo avdia, itd). Na androidu moraš vsako tako zadevo iskati, rootati telefon in še potem ni podpora takšna, kot bi lahko bila.
...jailbreak, odpreš Cydio, poiščeš, top of the top... ampak android moraš pa rootati, pa poiskati, pa...
hysterical-1.gif
Če nisi nikoli sprobal in primerjal brezveze komentiraš... Preko Cydie imam identično dela, kot bi naložil dodaten app preko App Store-a ali Google Play-a. In evo : KLIK
Povej mi, kateri store ima konstantno updateane tweake za android? Sem iskal to za Youtube, pa moraš vleči neke homemade fixe z XDA-a foruma, dejansko ni celotnega upgrade-a obstoječe aplikacije, potem pa je še vprašanje, če dela na vseh napravah.. Pa to je samo en primer. iOS + jaiblreak(če veš kaj nalagaš) je najbolj stabilen in lahko prilagodljiv sistem za moje pojme.

Zašli smo s teme o Samsungu
frown-1.gif

hermann

Guru
19. mar 2014
9.729
6.623
113
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Sedaj ko je S6 na Androidu 6.01, dela prstni odtis 95% v prvem poskusu, prej je pa res znal zafrkavati.

ma ni fakin šanse da mi dela... odkar je na 6.0 je samo še za v smeti
frown-1.gif

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Meni odklepanje s prstom na S7 dela veliko slabse kot na LG G5.

Poskenirano iz vseh moznih strani. Od 10 odklepov mi 3 ne primejo - tudi ce popravljam in prst obracam na vse mozne nacine. Pol lahko odklenem samo se z vzorcem.

Ampak ne kompliciram. Bodo ze z updati uredili zadevo
grin1.gif

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.868
694
113
Citat:
Uporabnik seba81 pravi:
Se mi zdi da je treba občasno mal osvežit prstne odtise.

To bi naj telefon sam sproti delal. Vsaj pri Nexusih je tako...

Meni na Nexus 5x redkokdaj ne prime, pa še takrat zaradi premika ali česa podobnega. Je pa senzor precej večji, kar ima pomojem velik vpliv. Verjetno tudi iPhone nima zastonj tako velikega senzorja...

Seba81

Majstr
25. avg 2009
2.052
120
63
Doma
Nimam pojma kako imajo narejeno ostali niti kako so pri Samsungu predvidevali da bi moralo delovati pa ne čisto 100%. Lahko samo upam da se s posodobitvijo storitev izboljša.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.455
2.452
113
Saj pravim, jaz imam Simobilov telefon torej SIM rom in mi deluje odtis 95% uspešno oz. drugače bom rekel, redkokdaj da moram še enkrat ponovit...

Seba81

Majstr
25. avg 2009
2.052
120
63
Doma
Tudi jaz imam Simobilovega, vpliva pa tudi obraba in poškodbe kože ter posledično delno spreminjanje prstnih odtisov.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.455
2.452
113
Citat:
Uporabnik seba81 pravi:
Tudi jaz imam Simobilovega, vpliva pa tudi obraba in poškodbe kože ter posledično delno spreminjanje prstnih odtisov.

No kožo imam res nepoškodovano/lepo, morda zaradi tega... sicer pa glede spreminjanja prstnih odtisov se v roku nekaj dni, enega tedna verjetno ne spremeni kaj dost ali..?

Seba81

Majstr
25. avg 2009
2.052
120
63
Doma
Jaz sem to opazil pri sebi sedaj ko se je vrtičkarska sezona začela in žena je istočasno jamrat da ji S6 ne prebere pratnega odtisa. Očitno je nekaj na tem.

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Ima morda kdo od vas, ki uporabljate S7 ali S7 EDGE naslednjo težavo: če imam telefon povezan na katerikoli WIFI (doma, v službi...) in če se z nekom pogovarjam - je sogovornikov glas bolj "hrapav". Ko pa imam WIFI ugasnjen, se sogovornika sliši v "HD" zvoku kjer koli se nahajam (pogoj je torej samo ta, da je WIFI ugasnjen).

Že nekajkrat sem testiral tako, da sem bil povezan na WIFI in ga med klicem ugasnil in je razlika v zvoku zelo očitna....je to morda kak feature ali bi znalo bit kaj narobe z WIFI sprejemnikom? Se morda "tepeta" WIFI in 3G sprejemnik?

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.250
1.395
113
Na S6 dela prstni odtis v nulo, s posodobitvijo na android 6 je še veliko hitrejše odklepanje. Praktično skoz odklene. Je pomembno, da ko nastavljaš odtis, da prst obračaš in pokriješ cel prstni odtis, prst premikaš gor in dol. Lovi v nulo in odklene s prve. Nevem, kaj delate.