Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ne, nič te ne vpraša, če ga ponastaviš ven iz OS-a te samo mislim da opozori da boš izgubil podatke. Jaz vedno naredim hard reset ven iz recovery-ja... sicer ne vem če je kakšna razlika med tem resetom in tistim iz OS-a ampak v recoveryju sigurno pobriše vso nesnago tako da... najboljše pač da imaš stike sinhronizirane preko GMAIL accounta, slike ter vse ostalo pa si narediš backup preko KIES-a oz. S7 več ne pozna KIES-a temveč Smart Switch. V Smart Switchu isto označiš kaj ti naj vse naredi backup na disk...
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Problem ima s "Sistem Android". To mu "žre" preveč baterije. Kaj bi lahko blo narobe, pa ne vem...
Po mojem je najboljše da pogleda kaj po android forumih, preden karkoli briše in resetira...
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ne, nič te ne vpraša, če ga ponastaviš ven iz OS-a te samo mislim da opozori da boš izgubil podatke. Jaz vedno naredim hard reset ven iz recovery-ja... sicer ne vem če je kakšna razlika med tem resetom in tistim iz OS-a ampak v recoveryju sigurno pobriše vso nesnago tako da... najboljše pač da imaš stike sinhronizirane preko GMAIL accounta, slike ter vse ostalo pa si narediš backup preko KIES-a oz. S7 več ne pozna KIES-a temveč Smart Switch. V Smart Switchu isto označiš kaj ti naj vse naredi backup na disk...
Predvsem sem mislil glede recoverya - Ko narediš hard reset in se telefon na novo zažene, ali imaš v tem prvem vklopu po hard resetu možnost obnove sistema ali ne? Kot nek čarovnik, ki te pelje čez postopek obnove? Izbereš npr. datum zadnjega backupa in voila, imaš vse nazaj? Ali Android leta 2016 ne omogoča tega?
Citat:
Uporabnik srv pravi:
kako je WP superioren sistem in prijazen uporabniku, kjer vse dela u nulo, sploh sedaj s prihodom WP10
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Problem ima s "Sistem Android". To mu "žre" preveč baterije. Kaj bi lahko blo narobe, pa ne vem...
Po mojem je najboljše da pogleda kaj po android forumih, preden karkoli briše in resetira...
Veliko sreče pri prebiranju!
http://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-s7/654241-android-system-using-30-battery-8.html