Kazen mestnega redarstva

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Čak mal poslal je potrdilo da je bil v času prekrška oz slikanja v službi, izpisek Tirana poštemplan iz strani firme..... Kršitelja pa ni navedel? Navedel je da vozio uporabljajo vsi v družini in da ne ve kdo je tisti dan uporabljal avto..

Mislim, a je to dovolj zgovorn dokaz, da ni vozil avtomobila...... pa so ga vseno oglobili, res pa je da ni šu v zasebno tožbo... Tko da dvomim, da kateremu uspe... al pa naj dejansko napišejo kaj je pravzaprav potrebno, če potrdilo, da je bil na delovnem mestu ni dovolj?

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik reality pravi:
al pa naj dejansko napišejo kaj je pravzaprav potrebno, če potrdilo, da je bil na delovnem mestu ni dovolj?

Jankovič na speed dialu.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
nočem zajebavat, ampak dejansko je on dau potrdilo da je bil tisti čas v službi v LJ, kazen je dobil v Kr.....

Zdej da bi pa za 80 eur globe se tožaril se mi pa zdi smešno, pa še če kuj plačaš je polovička... Pa še nekej inšektor je zavrnil to kot neutemeleno ne sodnik..... oz medobčinski inšpektorat če sem natančen...

zato mi je čudno ko eni pravite, da gre to skozi......

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Hvala za tole.........
467716-post_slo.gif

Nazadnje urejeno:

pomaranca

Zelenc'
20. apr 2011
1
0
1
mene pa zanima, v kolikšnem času lahko pošljejo tovrstna obvestila o prekršku? ker za skoraj eno leto nazaj se tudi pri najboljši volji ne da dokazovati, kje si bil, kdo je bil...
očitno pa se iz fotografije ne da ugotoviti, kdo je sedel za volanom?

bendeho

Pripravnik
16. jan 2008
44
0
6
Danes sem dobil listek, da me na pošti čaka položnica od MOL, sporočim zvečer, kje so me slikali.

bendeho

Pripravnik
16. jan 2008
44
0
6
čas; julij 2010 ob pol devetih zvečer, lokacija od brdnikove do večne poti, omejitev 40, peljal sem 51, kar je potem 46, kar pomeni prekoračitev za 6. A če bi bila prekoračitev pod 5kmh, torej npr. 49, kar je potem 44, ne bi dobil kazni?

bendeho

Pripravnik
16. jan 2008
44
0
6
Jaz čakam še na kazni od oktobra, novembra, decembra. Najbrž pridejo maja, junija enkrat?
Julija sem bil samo enkrat, ampak res samo enkrat v LJ s svojim avtom.
In ravno takrat me slika radar, pa še na cesti, kjer sem se peljal samo zato, ker je bila ena druga cesta zaprta. Še dobro da sem bil zmeden, ker je garmin zaštekal in sem vozil tako počasi, da je bila samo 40€ polovična kazen.

bendeho

Pripravnik
16. jan 2008
44
0
6
Če bi vedel, kje so me slikal, bi ti bilo jasno, pa najbrž nisi iz LJ, da bi vedel. Tam se vozi 60+. (nobene hiše v bližini, samo ena sprehajalna pot in drevesa)

Tam, kjer vedo da ljudje res vozijo 40 (ozke ulice, bližina šol ipd.), ne bodo podjetni redarji MOL postavljali radarja.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Nisem, ne. A je to pogoj za bebavo voznjo (50+% preko omejitve) ? Sklepam, da je, vsaj pa tem, kar vidim vsakic, ko naso ljubo prestolnico obiscem ... sindrom vozniskih iz kornfleksov.

A da ne zaideva prevec: ce bi ti delal garmin in ti ne bi bil zmeden, bi na omejitev 40 peljal koliko ? 60+ ?

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik bendeho pravi:
Če bi vedel, kje so me slikal, bi ti bilo jasno, pa najbrž nisi iz LJ, da bi vedel. Tam se vozi 60+. (nobene hiše v bližini, samo ena sprehajalna pot in drevesa)

Tam, kjer vedo da ljudje res vozijo 40 (ozke ulice, bližina šol ipd.), ne bodo podjetni redarji MOL postavljali radarja.

Radar te je ujel v neposredni bližini prehoda za pešce, kjer PST prečka Brdnikovo cesto. Kot eden izmed najbolj priljubljenih delov
trase PST-ja je tudi ta prehod zelo obremenjen s sprehajalci, tekači in kolesarji.
Sicer redarji postavljajo radarje tudi pred šolami, pa še nisem slišal, da bi bilo to komu všeč, kadar je bil kaznovan
ne-ne-1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Že dolgo dolgo nise videl radarja pred šolo, bolnišnico, domom ostarelih, vrtcem itd... Zelo pogosto pa na koncu naselja kjer je samo še tabla, na preglednih odsekih daleč stran od hiš (kot je tale zgoraj omenjeni).

Najprej norma potem pa šele skrb za varnost v prometu-
bonk.gif