Kavomat na Petrolu

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Mi bo še žal ratalo, da ne pijem kofeta. Čaja itak nikjer ne dobiš drugega, kot pinte, tist pa ni za pit.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.389
319
83
No no, čez domačo turško s tremi zvrhanimi žlicami dobrega kofeta je ni, tist sokec na petrolu je za pusije
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
vsak ma svoj okus. Men se zdi, da si jaz ne znam dobro turško kavo skuhat (mat pravi, da skuham božansko - meni ni všeč). Ta iz petrola je pa res tako dobra in kremna in oh in sploh
grin1.gif

@MadMitch: pri nas na sihtu v avtomatu imajo pa dober čaj, samo za moj okus je presladek (diši pa dobro), ker pijem čaje vedno grenke.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Cena in količina kave na petrolu je odvina tudi od lastnika bencinske. Recimo na voklem je kava mislim da že 1.30,eur lonček 2/3 poln, lokalni petrol je pa 1 eur pa skoraj ven teče toliko je napolnjen. Seveda je na voklem bolj požrt lastnik ampak ima dovolj prometa in se nič ne sekira, medtem ko na lokalnem petrolu si stranke obrži z dobro kavo.

Petrol servisov večinoma ne upravlja petrol sam, temveč jih daje v najem. Vsaj te lokalne petrole, na avtocesti je druga zgodba verjetno.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.389
319
83
Hja, kaj pa vem, je pa res, da mam jaz rad močno oz. tud okus močen in mi tista iz petlola bl deluje k ena bela kava brez kofeina
frown-1.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik mayk pravi:
Kava na Petrolu je res super, Nescafe Dolce Gusto kavni aparat naredi še boljšo kavo. Kot je že nekdo napisal Dolce Gusto Capučino in Late Makiato sta svetovna !!!
nahrung002.gif

Če ti je pa Dolce Gnusno dober pol pa očitno še nisi prave kave pil
confused-1.gif

Jaz si delam na njemu Lungo ker tiste ostale kozmetične kavice so sama voda...

K sreči je na šihtu dobra kavica na šanku, pa še vedno postrežena z nasmeškom
smile-1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
vsak ma svoj okus. Men se zdi, da si jaz ne znam dobro turško kavo skuhat (mat pravi, da skuham božansko - meni ni všeč). Ta iz petrola je pa res tako dobra in kremna in oh in sploh
grin1.gif

@MadMitch: pri nas na sihtu v avtomatu imajo pa dober čaj, samo za moj okus je presladek (diši pa dobro), ker pijem čaje vedno grenke.
Verjemi, barva in temperatura tistega čaja je OK, drugo pa bolj tko, kot je prej nekdo napisal za kofe, za pusije. Menda mi bo od tega mojega čaja en dan herc odneslo. Zna bit.

Nazadnje urejeno:

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Hja, kaj pa vem, je pa res, da mam jaz rad močno oz. tud okus močen in mi tista iz petlola bl deluje k ena bela kava brez kofeina
frown-1.gif

jaz imam pa rada belo kavo
wink-1.gif
še če turško pijem mora bit pol pol pa grenka

imamo pač različne kave, ampak ljudje, ki pijejo kavo z mlekom ali belo kavo, pa da imajo radi krem okus, bodo pohvalili petrolovo kavo
tongue-1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
grin1.gif

Verjemi, barva in temperatura tistega čaja je OK, drugo pa bolj tko, kot je prej nekdo napisal za kofe, za pusije. Menda mi bo od tega mojega čaja en dan herc odneslo. Zna bit.

od čaja pa res ne, razen če piješ črne oz. zelene čaje.

drgač je pa ta aparat od kolinske, morda bi blo fajn tja povprašat, če kakega posodijo
grin1.gif
pa v Moravcih ga imajo tudi, samo je evro pa pol kava

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.389
319
83
To je res ja, jst si nardim šalo kave, pa pljunk mleka not, glih tok, da ni čist črna, zato mi je ta od petrola prešvoh, in okus in tko. No, pa tud glede na to, da se ne nacejam s kavo, spijem bl eno na dan, kupm kšn mal bl ornk kofe.
Enkrat sm prnesu eni uporabnici tega foruma kofe in ni mogla prehvalit. Se mi zdi, da me od takrat vabi na obisk samo še zato, da bi dobila kako kilo dobrega kofeta...hec hec
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
od čaja pa res ne, razen če piješ črne oz. zelene čaje.

drgač je pa ta aparat od kolinske, morda bi blo fajn tja povprašat, če kakega posodijo
grin1.gif
pa v Moravcih ga imajo tudi, samo je evro pa pol kava
Vzhodno frizijsko mešanico, odličen trpek črn čaj. Malo je podoben English breakfast.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.520
785
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
Uporabnik mayk pravi:
Kava na Petrolu je res super, Nescafe Dolce Gusto kavni aparat naredi še boljšo kavo. Kot je že nekdo napisal Dolce Gusto Capučino in Late Makiato sta svetovna !!!
nahrung002.gif

ja ampak za to moraš imeti tiste vložke za kavo in mleko posebej, ki pa tudi niso poceni?

Se vedno je ceneje, kot na Petrolu... Dolce Gusto pride okoli 5€ za 8 kavic z mlekom (Capuccino, Late Macchiato,...)....